Şimdi Ara

sgs2 hasarlı sd kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 aydan sonra hasarlı sd kart sorunu verdi cihaz. Hataya tıkladığımda "USB BELLEĞİ BİÇİMLENDİR" diyor. orijinal yazılım kullanıyorum, igo da çalışmıyor doğal olarak. internette aradım bulamadım, ne yapmam lazım şimdi? diyelim ki sd kartı biçimlendirmem şart, igo ne olacak?



  • aynı sorun şu anda bendede başladı, acaba bir çözüm bulabildiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merttr

    aynı sorun şu anda bendede başladı, acaba bir çözüm bulabildiniz mi?

    internetten igo kurulum dosyalarını buldum, deniyorum, henüz çözemedim daha.
    google dan aratıp android sitelerinden bulabilirsin igo yu.
    Önce indirdiğim dosyaları direkt olarak sd kartın içine attım, program çalıştı, fakat türkiye haritasını geçersiz olarak gördü, içinde bir de ilaç dosyası var, onu çalıştırdım, yine olmadı. Sanırım önce orijinal igo yu kaldımak gerekli, fakat bunu da yapmak istemiyorum, yanlızca sd dosyaları kopyalasam çalışacakmış gibi duruyor, tanıdık eş dostta bu cihazdan yok ne yazıkki.
  • Hortlatmis gibi olcam biraz ama bendede bugun basladi bu olay 16 gb class 10 sd kart var bende ve telefonu sabah actigimda hasarli sd kart uyarisi verdi bicimlendirmeden bu soruna cozum yokmu ya birsuru foto video gidicek yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306

    Hortlatmis gibi olcam biraz ama bendede bugun basladi bu olay 16 gb class 10 sd kart var bende ve telefonu sabah actigimda hasarli sd kart uyarisi verdi bicimlendirmeden bu soruna cozum yokmu ya birsuru foto video gidicek yoksa

    Yokmu bu konuda bilgisi olan
  • Benim samsung kutusundan çıkan 8 gb kartla 2 kere başıma geldi bu olay, çözümünü bulamadım, fotoğrafları telefonun kendi hafızasında sakladığımdan formatlayıp geçiyorum, ama çok sinir bozucu bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaltek

    Benim samsung kutusundan çıkan 8 gb kartla 2 kere başıma geldi bu olay, çözümünü bulamadım, fotoğrafları telefonun kendi hafızasında sakladığımdan formatlayıp geçiyorum, ama çok sinir bozucu bir şey.

    ya hemde ne sinir bozucu normalde hemen bilgisayara atarım ama 4 günlük tatile çıktığım için laptop yanımda değildi ve tatildeki o kadar foto video uçtu sabah sinirden telefonu kırcaktım
  • Tesadüfen çözdüm sorunu. Anlatıyorum.

    Benim telefon Htc Desire ne olduysa 4.0.4 yükledikten sonra oldu bisabah kalktım o uyarıyı aldım ve laptopda formatı bastım korktumda çünkü 16gb class 10 kartı yeni almıştım.
    Bir sürü şey denedim. en sonunda az önce kartın ext bölümün iptal edip kartı orjinal 16 gb haline getirdim ve telefonun recovery bölümünden 1 gb lık bir ext bölümü oluşturdum sıfırdan yani. sonra telefonu açtım ilk önce uyarı geldi ve gitti. şuan kartı görüyor sıkıntı yok umarım HERKES çözer. İyi Sabahlar şuan ezan okundu niyetlenip yatıyom düşünün artık nasıl kafaya taktım uğraştım.


    çok şükür çözüldü bu arada yeni bir romla da tanış oldum 4.0.4 - 4.1 ler falan bizim telefonlara fazla şimdilik deneme rom kullanmayın bence 2.3 sürümlerde son noltaya gelmiş rom kullanmak daha iyi sorunsuz. Hatta bazen diyomki herşeyin orjinali güzel abiiii.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.