Şimdi Ara

Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaynak:

    Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et.


    Rufai şeyhi, babalara çağrı yaptı: Çocuğunu tarikata ver, rahat et

    Evlad-ı Resûl İlim ve İrfan Derneği Kurucuları, Muhammed Bütün, Yağmur, Kaya gibi isimleri olan çocukların cehennemden en son çıkarılacağını anlatarak, "Çocuğuna din eğitimi vermek babanın görevidir. Eğer babası din eğitimini veremiyorsa çocuğunu kendini bu işe adamış olan seydalara, şeyhlere, alimlere, mürşidi kamillere teslim etmelidir" sözleriyle tepki çekti.


    Merkezi İstanbul’da olan ve Türkiye genelinde şubeleri bulunan ‘Evlad-ı Resûl İlim ve İrfan Derneği’ kurucuları Muhammed Bütün (Seyyid Muhammed Mardini) ve Suriyeli Seyyid Ali Es Sebbebi Er Rifai, Kars Rufai Dergahını ziyaret etti. Dergahta, tarikat mensupları ile sohbet eden Suriyeli Seyyid Ali Es Sebbebi Er Rifai ve Muhammed Bütün (Seyyid Muhammed Mardini) binlerce takipçisi olan kişisel ve dergahın sosyal medya sayfasından yapılan canlı sohbet toplantısında anlattıkları ile tepki çekti.


    Evlad-ı Resûl İlim ve İrfan Derneği Kurucusu olan ve Hazreti Muhammed’in soyundan geldiği için Seyid olarak anılan Suriyeli Seyyid Ali Es Sebbebi Er-Rifai’nin Arapça olarak yaptığı kısa konuşma sonrası tarikat mensuplarıyla sohbet eden yardımcısı Muhammed Bütün (Seyyid Muhammed Mardini) ‘ilmin faziletini’ anlattı.

    “ÇOCUK, MİNİ ETEK GİYEN, BAŞINI ÖRTMEYEN ANNEYİ SEÇEN BABANIN YAKASINA YAPIŞACAK”

    Kars Rufai Dergahı’nın 9 Aralık 2021 günü sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan sohbette Şeyh Bütün’ün anlattıklar tepki çekti. Bütün, çocuğun ilim öğrenmesinin babasının sorumluluğunda olduğunu belirterek, “Baba ilk olarak çocuğun annesini seçerken dikkat edecek. Namaz kılmayan, örtünmeyen, mini etek giyen kadınları tercih eder, çocuk böyle bir anneden doğar ise ahirette o çocuk babasının yakasına yapışacak” dedi.

    “ÇOCUĞUNA TİCARET ÖĞRETEN ANA BABANIN SONU HUZUREVİ”

    Babaları çocuklarının isim tercihleri konusunda da uyaran Şeyh Bütün, çocuklara isim koyarken peygamber isimlerinin koyulması gerektiğini söyledi. Bütün, “Çocuklara Yağmur, Kaya gibi isimler koyuluyor. Bu isimleri olan çocuk cehennemlikse isminden dolayı en son cehennemden çıkarılacak. Çocuğa babası din eğitimini vermeli, veremiyorsa kendini bu işe adamış olan seydalara, şeyhlere, alimlere, mürşidi kamillere teslim etmeli. Teslim etsin çocuğunu arkasını aramasın” diye konuştu.

    Çocuğuna ticaret öğreten babaların sonunun kötü olacağına dikkat çeken Bütün, seydalar, şeyhler, alimler ve mürşidi kamillerden eğitim almayan çocukların annesini, babasını huzurevine atacağını söyledi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ocak 2022; 12:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tarikatlar paraya bakar, güce bakar. yunan istilasın da yunanların yanında yer alarak milli mücadeleyi baltalamının derdindeydiler. biz kurtuluş savaşını sadece emperyalist devletlere karşı vermedik. kurtuluş savaşı empeyalist işbirlikçisi padişah ve tarikatlara karşı da kazanılmış bir zaferdir. tarikatların bu kadar güçlenmesinin tek sebebi adnan menderes denilen emperyalist işbirlikçisidir. tarikatların hepsi türkiye cumhuriyetinin düşmanıdır. kendi taraflarına çektikleri kişileri türkiye cumhuriyeti düşmanı olarak yetiştirme eğilimindedirler. bir nevi terörist yetiştirme yuvalarıdır buralar. mustafa kemalin yarım kalan işinin devamının getirilmesi farz oldu...

    Öyle deme bunların anlattıkları uyduruk merdiven altı yakın tarihe göre Kurtuluş savaşını tarikatlar ve cemaatler kazandı.Daha sonra Kemalistler zaferin üstüne kondu ve milleti kandırdı.


    Bu zırvalığı bunlar kendi aralarında yaptıkları her sohbetlerde sürekli ama sürekli anlatırlar.Memleketi kendilerinin kurtardığı algısı yaratırlar.


    Ama gerçekte bu tarikatların ve cemaatlerin büyük bir kısmı (aralarında elbette kurtuluş savaşına destek olanlarda olmuştur) Kurtuluş Savaşında Ankara hükümetine karşı cephe alıp Ankara hükümetini 'bolşevik-komünist-dinsiz' ilan ederek Ankara hükümetinin kurmuş olduğu düzenli orduya Türk milletinin katılmaması için ellerinden geleni yapmışlardı.Bugünlerde ajitasyon söylemlerle 'mazlum' göstermeye çalıştıkları Vahdettinde bundan cesaret alarak Kuvay-ı İnzibat ve Hilafet ordusu kurdurmuştu.Bu Kuvay-ı İnzibat ve Hilafet ordusunda görev alanlar herhalde 'kemalistler' değildi.Ancak ne hikmetse bunlar Kuvay-ı İnzibat ve Halife ordusu hiç kurulmamış,Kuvay-ı İnzibat ve Halife ordusu Kuvay-ı Milliye kuvvetleriyle ve Milli orduyla savaşmamış gibi davranırlar.Bu konulara girdiklerini hiç görmezsiniz.


    Dahası bugün maalesef okullarda okutulan İnkılap tarihi eksik anlatılıyor.Bu konuda ben de şikayetçiyim.Zira okullar okutulan İnkılap tarihinde nedense Kuvay-ı İnzibat ve Halife ordusu üzerinde pek durulmaz.Bir iki cümleyle geçiştirilir.Dahası 1919-1920 yılları arasında çıkan 'din temelli' isyanlardan neredeyse hiç bahsedilmez.Halbuki Kurtuluş savaşı sadece ülkeyi istila etmeye çalışan İtilaf kuvvetlerine karşı verilen bir mücadele değildir.Aslında bir iç savaştır.Bizzat İstanbul hükümetinin çıkardığı bir iç savaştır.1919-1920 yılları arasında düzenli ordu kuruluncaya kadar Batı Anadoluda,Marmarada,Batı Karadenizde ve İç Anadoluda Ankara hükümetine karşı 12 büyük isyan çıkmıştır.Bu isyanların tamamı da din temelli isyanlardır.Bu isyanlarıda tarikatlar ve cemaatler çıkarmıştır.Ankara hükümeti halifeye karşı isyanla suçlayıp Ankara hükümetine ve ordusuna mensup askerlerin ve subayların katledilmeleri yönünde fetvalar vermişlerdir.Mesela Ahmet Anzavur Marmara bölgesinde Ankara harekatına katılmak için Anadoluya geçmeye çalışırken yakaladığı çok sayıda Türk subayını vahşine katletmiştir.Çok kötü olaylar yaşanmıştır.


    Ama nedense koskoca İnkılap tarihi derslerinde Kurtuluş Savaşı sadece itilaf kuvvetleriyle olan bir mücadele şeklinde çok üstün körü birşekilde anlatır ve geçilir.


    Kurtuluş savaşı İttihat ve Terakkiye üye olan veya bir dönem üye olup daha sonra ayrılan subayların milliyetçi ve vatan sever duygularla eğittikleri yeni Türk Ordusunun azmi ve kararlılığıyla kazanılmıştır bir savaştır.


    Zaten bundan dolayı Cumhuriyet,Medeni Kanun ve Laiklik bu toplumca benimsenmiştir.Her ne kadar benimsenmediğini iddia etselerde bugün en muhafazakar bir aile bile kızlarını şeriat kurallarına göre değil medeni kanunun tanıdığı haklar çerçevesinde evlendirir.Mesela Erbakan'ın kızları babaları vefat edince babalarının mirasından eşit pay almak istediklerinde erkek kardeşleri buna karşı çıkıp miras taksimini şeriat kurallarına göre yapmayı istemiş bunun üzerine kızları medeni kanunun ve laikliğin geçerli olduğu Türk mahkemelerine başvurmuşlardı.Yine bugün en muhafazakar ailelerin kızları dahi erkeklerle beraber aynı okullarda,liselerde ve üniversitelerde okuyabiliyorsa,meslek hayatlarına adım attıklarında erkeklerle beraber aynı koşullarda ve aynı yerde çalışabiliyorsa,istediği şekilde giyinip süslenebiliyorsa tüm bunlar medeni kanun ve laiklik sayesiyledir.


    Yani toplum olarak inkılapların çoğu öyle ya da böyle benimsenmiştir.Bu nedenle son 20 yıldır bunu tersine çevirmek için canla başla çalışsalarda başarılı olamadılar ve olamayacaklardır.90'lı yıllarda sürekli İmam Hatipler üzerinden algı kasan bu tarikatlar ve cemaatler ise günümüzde bu liselerin en baş karşıtları haline gelmişlerdir.Zira bu liselere her ne kadar karşı olsamda MEB müfredatı uygulanır ve kendi arzuladıkları şekilde kökten dinci 'din' eğitimi verilmez.Yani beyin yıkanmaz.Bu nedenle zaten bu liselerde dini sorgulayan çok sayıda öğrenci vardır.


    Velhasıl bunlar zamanla işlevlerini yitirip yok olacak kurumlardır.Bu süreçte yapılması gereken devlete sızmalarını engellemek ve devlet içinde güçlenmelerine mani olmaktır.Siyasi gücü olmayan bu tarikatlar ve cemaatler ise zamanla yok olup gideceklerdir zira bugünkü muhafazakar gençler dahi bunlar gibi düşünmemektedirler.


    Bunların yok oluşunu zamana bırakmak ancak devlette güçlenmelerine mani olmak gerekiyor.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ocak 2022; 11:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mübarek zaatlar olmasa idi başımıza gökten taş yağardı,onlar sayesinde nefes alıyoruz,onların çocuklarına gerekli ihtimamı göstermek biz kulların görevidir,

    https://www.youtube.com/watch?v=c3sYX6QPXUA&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et.Aykırı Düşünenyoutube
    Gavs'ın evlatlarına, menzil şeyhlerine köle olacaksınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=c3sYX6QPXUA&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarikatlerin gücü ve cesareti olsaydı, yunan istilasına karşı gelirlerdi. Anca sivillere zarar verirler. Zayıf ve ideolojik oluşumlar kendilerine destek verilince suça meyleder. Tıpkı terörist eoka gibi.

    Çocuklara ideolojik beyin yıkaması yapmalarına izin vermeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ocak 2022; 11:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin tümörleri.

  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Metastaz yapmadan aldırmak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta gözünüz arkada kalmasın.
    Çocuklarınız emin elllerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunlarin hepsinin surati aynimi olur arkadas, hepsi meymenetsiz. Suratlarindan cahillik cirkinlik kotuluk akiyor adeta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Dış görünüş aldatıcı olabilir, içleri çook çok daha kötü olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun tipine kılığına bakın hele .Ulan sana çocuk mu emanet edilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    tarikatlar paraya bakar, güce bakar. yunan istilasın da yunanların yanında yer alarak milli mücadeleyi baltalamının derdindeydiler. biz kurtuluş savaşını sadece emperyalist devletlere karşı vermedik. kurtuluş savaşı empeyalist işbirlikçisi padişah ve tarikatlara karşı da kazanılmış bir zaferdir. tarikatların bu kadar güçlenmesinin tek sebebi adnan menderes denilen emperyalist işbirlikçisidir. tarikatların hepsi türkiye cumhuriyetinin düşmanıdır. kendi taraflarına çektikleri kişileri türkiye cumhuriyeti düşmanı olarak yetiştirme eğilimindedirler. bir nevi terörist yetiştirme yuvalarıdır buralar. mustafa kemalin yarım kalan işinin devamının getirilmesi farz oldu...

  • Mermi atsan yön değiştirir tipe bak. Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et. Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et. 

  • AKP ZİHNİYETİ İŞTE...

    KARARSIZ SEÇMEN

    Z KUŞAĞI GENÇLER İYİ GÖRÜN BUNLARI...

    AKP ZİHNİYETİ GİTMEDEN BU ÜLKE DÜZELMEZ...

    SORUN CUMHUR İTTİFAKI AKP VE MHP ZİHNİYETİ DİR..

    SAKIN OY VERMEYİN.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbet bunlarda bitecek zaman alacak ama bitecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy almak uğruna bu tip adamlara bir şey yapmıyorlar. Bu gibi adamların peşinden gidenler var maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu gericiliğe bak ya

  • İşte size tarikat gibi tarikat Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et. 


    Şeyhten skandal sözler: çocuğunu tarikata ver, rahat et.Lord of the Videosyoutube
    Otçu Baba Kanal D Haber
    https://www.youtube.com/watch?v=mSRgazEP5S4
  • Tarikatları nasıl kapatabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSteyen bırakın versin, doğal seleksiyon işini yapsın.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.