Şimdi Ara

Sex Education (2019-2023) | Netflix (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
14.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LGBT ve SJW propagandası dizinin önüne geçmiş bu sezon maalesef.

  • @LiuKang

    Ben ilk sezondan itibaren düşüşte olduğunu düşünüyorum. İlk sezonu güzel yapan Maeve-Otis ilişkisinin kurulmaya başlamasıydı, kimyası uygun karakterlerdi gayet. Yine izleniyor ama son sezonu da pek sevemedim. Son sezon ile ilgili spoiler içerir.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ruby ve Otis tamamen ayrı karakterlerdi, sinerji olarak da uymuyolardı bunları sırf Maeve-Otis ilişkisini tekrar kurmamak için araya yerleştirilmiş olarak geldi. Birde yani iletişim çağında geçiyor bu dizi. Sevdiğin kişiye sesli mesaj atıyorsun cevap vermedi diye koskoca bir yaz hiç mi denk gelip sormazsın. Yani Isaac insafa gelmese sesli mesaj olayı gün yüzüne bile çıkmayacak, zorlama sahne geldi. Birde Otis, Maeve için ikinci seçenek gibi gösterilmişti garip. Isaac üzerinde gereksiz duruldu ısrarla. Bu sezon en çok merak ettiğim olay bu ikilinin ilişkilerinin tekrar nasıl düzeleceğiydi adamlar 7.bölümde topladı tek bir sahne ile tam bir fan servisi gibiydi oda. Şahsen o öpüşme sahnesi yerine bence hastane sahnesini kullansalar daha iyi ekmek çıkardı ondan. Maeve, Otis'in annesinin başına gelenleri öğrenip hastaneye gelse ona destek olmaya vs. bu şekilde daha iyi olurdu. Zaten bir bölümde kurulan ilişki diğer bölüm anlamsız şekilde geri bitti. Dördüncü sezon olup da eğer Maeve'yi diziden ayırırlarsa izlemem zaten sırf o karakter için izliyordum.


    @Jax T.

    Her zaman böyleydi hocam, lgbt ve sjw için bu dizi zaten Netflix'in amiral gemisi gibi birşey. İlk sezon gözümüze bu kadar sokulmamasının nedeni daha çok klinik ve Maeve-Otis üzerine kurulmaya çalışılmasıydı. Diğer sezonlarda öteki karakterlere odaklanınca pompaladılar zaten. Son sezonda saçma sapan queer kaynıyordu.





  • otis kilo almis oncelikle gidik ortaya cikmis ertmesi gerek


    spoiler butonu cikmiyor bende neden admin

    asagisi spoiler


    dna testini gorunce kadin acayip bi tepki verdi ama benim anlamadigim dna testi icin cocugun dogmasini bekliyceklerdi

    madem oyle dna testi kimindi? melez kiz ve babasina mi yapti acaba gizlice?

    yine ayrilikla bitti dizi bi husran ama guzeldi bu yil cok gay muhabbeti vardi ve baydi

  • @-Bane Yüzeysel olarak hiç bilmeyen biri olarak diziye bakıldıgında özellikle ilk sezonu izlendiğinde mantıklı bir senaryosu vardı.Ara ara dediginiz gibi otis ve meave ilişkisini de güzel işliyorlardı.Ama bu sezon bu lgbt olaylarından başka hiçbirşey izlemedik desek yeriydi.Diğer sezonunu pek bi heyecanla beklemiyorum. Artık benım için çıtırlık boş vakitte izlemelik bir dizi oldu :)

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    DNA testi için çocuğun doğmasını bekleyeceklerdi diye bişey hatırlamıyorum ama çocuk büyük ihtimal o motorcu elemandan. Onu boşa orda göstermediler diye düşünüyorum.
  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Oyle bisey varsa ortalik karisicak  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ergenler içinde izlemesi zevkli bir dizi ..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun süreli bekleyişe pek değmeyen fakat içinde ilgi çekici detayların olduğu bir sezon olmuş


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Öncelikle Adam ve Ruby sezonu taşımışlar, iki karakteri de çok keyifle izledim. Ruby ve Otis kimyası 3 bölüm bile olsa çok uyumluydu baya beğendim. Otis ve Ruby ilişkisinin ben yeni sezonda da fokurdayacağını düşünüyorum, bu ikilinin 'endgame couple' olmasını isteyen çok fazla post gördüm birden fazla platformda, yapımcılar bu ilgiyi 4. sezonda göz ardı etmeyecektir. Ruby'i oynayan güzel hanımefendinin neredeyse her tanıtım röportajlarında olması da 4. sezonda rolünün artacağına yönelik bir işaret olsa gerek.Maeve Otis ilişkisindeki sürekli parçalı bulutluluk beni iyice baydı, bir ilişkiyi 3 sezona yayarak kurmak abartı derecesinde bir gevşeklik, belli ki yeni sezonda da devam edecek bu ilişki belirsizliği. Bu durum okuldaki terapi seans sahnelerinin de azlığına sebep oluyor ve dizinin temelini sarsan büyük bir eksi bence


    10/6.5





  • Dizi 4. Sezon onayını aldı.

  • Son sezonun çıkışından 8 gün sonra yeni sezon onayı aldı dizi. US'da günlerdir liste başıydı pek sürpriz olmadı ama herkes final sezonu olabilir düşüncesindeydi öyle bişey de belirtmediler.

  • sezonun sonu final gibi bitmedi o yüzden popüler bir dizi olduğunu da göz önüne alınca yeni sezon onayı şaşırtıcı değil. ben daha bile erken bekliyordum. 3. günün sonunda falan alır diye düşünmüştüm.  


    bu sezonun ilk 2 sezon finallerine göre daha büyük bir fiyasko olduğunu düşünüyorum. artık -bu kelimeyi kullanmayı sevmesem de- gerçekten cringe bir hal aldı. senaristler umarım 4. sezonda toparlarlar ve hatta dizi 4. sezon ya da en fazla 5 gibi biter.


    artık kabak tadı veren maeve ve otis ilişkisi de umarım son bulur.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    bence bu sezonda geçen sezonlardaki problemlerini (isaac olayı vs ) çözüp arkadaş kalmaya karar verseler, ruby'nin karakter gelişimini sezonun 2. yarısında tamamen çöpe atmasalar çok daha iyi olurdu. otis'i de çok sevmiyorum fakat maeve'den gerçekten yoruldum artık. zaten oyuncu diziden ayrılacak diye bir söylenti vardı. amerika'ya gidip dönmeyecek herhalde. umarım gerçekten ayrılır çünkü benim için orada bir hikaye kalmadı artık.


    bu sezonu ruby, adam ve okulun eski müdürü olan babası taşımışlar izlemeye değer. rahim, cal ve biraz da lily karakterleri de fena değildi. genel olarak bu diziye ergen dizisi demek komik fakat başyapıt falan da değil elbette. çerezliğin biraz üstü diyebiliriz. herkese hitap etmeyen, türü sevenler için seyirlik bir dizi. yerden yere vurulmasına anlam veremiyorum ben.


    son olarak eklemek istiyorum, sanırım dizinin senaristleri bizim türk dizisi senaristlerinden ders alıyorlar. cringe sezon finallerinin başka bir açıklaması yok çünkü. şöyle kısaca hatırlatmam gerekirse.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    sezon 1 sonunda otis'in özür dilemesi sonucunda maeve tam otis'i affedip duygularını açıklayacakken ola ve otis'i öpüşürken görüyor.sezon 2 sonunda otis'in yaptığı pislik için özür dileyip kıza onu sevdiğini söylediği sesli mesajı bir eleman siliyor. tam türk dizisi sezon sonu. sezon 3 karakterler tam kavuşacak gibi olup birisi eğitim için yurt dışına gidiyor.
    umarım bizim senaristler yüklüce bir danışmanlık ücreti almışlardır.  



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 26 Eylül 2021; 14:56:19 >




  • 3.sezon gelmis henuz izleyemedim bir ara uygun zamanda izleyecegim. Simdilik mesajlari spoiler sebebiyle okumuyorum ama mesajim bulunsun.

  • vasat bile değil rezalet sezon, ana konuyu ortadan kaldırınca sıkıcı liseli dizisine dönmüş

    ana karakterlerden çok sayısı 50 yi bulan yan karakterler üzerinde dönmüş bomboş bir sezon

  • Bana göre netflixin ucûbe filmleri dizilerinden sıyrılmış bir dizi..
    İlk 2 sezon keyifli geçti ve 2.sezon son bölümünde beklediğimiz olmayınca üzülmüştüm.
    3.sezona başladım , galiba 4.bölüme geldim ana karakterlerimizden bayan olan yine bildiğiniz gibi
    Bizim yerli entrikalı kara sevda dizilerini geçtiler neyse izlemeye devam edeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s03e01
    ruby tam kaşar (isli peynir hatta )
    keçili sahne, blue mountain state dizisinde de vardı (farklı versiyonu).

    keyif veriyor en azından, izlemeye devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziye ya yeni sezon ya da devam filmi gelecektir, çok güzel açıklık bıraktılar.

  • delpieroalk kullanıcısına yanıt

    4.sezon onayı aldı zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s03e05
    sezonun en gelişmeli bölümü oldu.
    Türkiye 'de gerçek hayatta, bir psikologun, bir tesisatcıyla takılması imkansıza yakın, dizide de bunun çatışması oluyor biraz da.
    Ruby, geleceği var daha, oyunculuğu da çok kötü değil.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflixyoutube
    Let's go out with a bang. Sex Education returns for a fourth and final season on September 21. Hope you come. Seasons 1-3 now streaming, only on Netflix: https://www.netflix.com/sexeducation SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 233 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Sex Education: Season 4 | Official Teaser | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=VgJotJx8Iio
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Guzel hocam severiz , merakla bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.