Şimdi Ara

Sevgiliye Doğumgünü Yazısı [Ciddi Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
41.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgiliye Doğum Günü için mektup tarzı yazı yazılcaktır.
    Yetenekli arkadaşlar yardım etsin lütfen.
    Bilen ve ya Elinde yazı bulunan kişilerde yardım edebilir.
    Hem sadece ben değil lazım olan kişilerde kullanabilir.
    Şimdiden teşekkur ettim.



  • Beklemedeyim bende
  • Mesajım bulunsun.
  • doğum günün kutlu olsun bebek
  • bulduklarımı paylaşayım:


    ------------------------

    Çok önceleri planlamıştım bu yazıyı zihnimde. Beynimdeki yazıp yazıp çöpe attığım taslaklar gibi olmayacağını bildiğim bu yazıya her gün bir cümle eklemiştim. Seninle beraber geçirdiğim her gün ayrı bir paragrafa ilham olmuştu. Sana doğum günü hediyesi hazılarken aynı zamanda mutluluklarımı da arşivlediğimi fark ettim sonraları. Bu bloga yazılan iki satır çok önemliydi çünkü benim için. Birsürü hayalin izi olan bu blogda en net sen olmalıydın. Sen ve sana olan aşkım. Sen ve senin adın..
    Çünkü en büyük suçlu bu blogdu benim hayatımda. En büyük itirafım bu blogda yazılanlardı. Ilk ayrılığımız bunun yüzündendi bizim. Sana söyleyemediğim sırrım mecazlara kinayelere olan ilgimdi benim. Ama anlatması zordu. Bir bakış açısını başkasına empoze etme zor bir işti. Hafızası zayıf bir insan olarak, sağdan soldan, sokaklardaki birsürü insanlardan, başkalarının hayatlarından topladığım parçaları bir araya getirip kendime bir hayal yarattığımı sana anlatmaya çalışmak zordu. Bunun hastalıklı bir iş olduğunu kabul etmek ise en zoruydu.
    Yaşadıklarıma değil ama senden bişeyler saklamama kızdın. Anlatamazdım. Göze alamazdım bazı şeyler için hesap vermeyi. Ben bi hayal kurdum sevgilim. Içinde sen de vardın. Birçok şey vardı. Durdum durdum hayal kurdum ben. Çünkü bu ayıp değildi. Bişeyleri istiyordum ve bunu kendime söylüyorum sürekli. Hatta bunun ardından da “Gün olur hayaller gerçekleşir” diyerek pekiştiriyordum tüm bunları. Ama öyle olmadı. Yani bu benim hayalim değildi. Taslaklarımdaki doğumgünü yazısı bu şekilde değildi.
    Sana neden sevgili olmamız gerektiğini açıklarken demiştim ki “Eğer sevgili olursak sabahlarımız bile bi başka olur, hayatımıza anlam gelir..” Bu sözün ne kadar doğru olduğunu ikimiz de bir yıldır yaşayarak onaylıyoruz. Benimle hemfikir olduğum güden beri nerede uyanırsam, ne şekilde uyanırsam uyanayım sabahlar bi başka oldu benim için. Hayatımda sen vardın artık ve günler eskisi gibi boş, eskisi gibi anlamsız geçmiyordu. Bir amacım, bir kaçışım, bir huzurum, bir mutluluğum, bir balım, bir sevgilim yani bir senim vardı.
    Mutluydum. bunun güzel bir şans olduğunu biliyordum. Zaten herkes de “o kız sana fazla”, “çok güzel bir çift olmuşsunuz” diyerek beraberliğimizin güzelliğini tarif ediyordu. Ama ben ağzımı pek açmadım. Nazara inandığımdan tarif etmedim, çaktırmadım ayaklarımın yere basmadığını. Birisi fırsat bilip çelme takar diye korktum. Sana bile göstermedim belki de mutluluğumu. Çok seversen çok üzülürsün. derler ya hep. o yüzden çok sevdiğimi göstermekten korkmuşum kaybetmeyeyim diye. Ama gidecek adamı hiçbirşey durduramıyor. Yeter ki bir muavin çıkıp “Istanbul yolcusu kalmasın!” desin. Siz ne kadar ağlasanız, sızlasanız gitme deseniz de faydasız.
    Şu andaki halim iyi mi diye sorarsan; “yıkıldım” sevgilim. Yıkığım ama isyanım sana değil. Son gün bana sarılmayışını, kaçarak gidişini, cesaret gösterisi yapar gibi birçok şeyi dile getirmene rağmen sana kötü sözüm yok. Çünkü sen tüm bunlarla meşgulken ben son bikez kokunu duymak, gözlerine bakmak, tenine dokunmakla meşguldüm. Duymadım, görmedim olumsuz hiçbirşeyi.
    Nice mutlu anıyı beraber yaşamış iki kişi olarak sana sitemim yok. Lakin anılar peşimi bırakmıyor. Bugünlerde uyanık kaldığım her an kendime ağırım. Neyin bana seni hatırlatacağını tahmin bile edemiyorum. Bu saatten sonra nasıl temizlerim bütün o izleri o da merak konusu. Muhtemelen gücüm yetmez bunu başarmaya. Şunu da biliyorum ki günden güne de aramızdaki uçurum daha da açılıyor. Iki yabancı değil, iki düşman olma yolunda ilerliyoruz. Hayat işte. Bilemiyor insan. Belki de “Bu kadar hayal kurma, kaptırma kendini” derken haklıydın. Ama geç dimi? herşey için çok geç. Tekrar yoluna koymak ve özellikle başka birisi olmak için çok geç.
    Yukarıda da söylediğim gibi bu gün için çok söz hazırlamıştım. Ama bunlarla tamamen alakasız şeylerdi. mecaziyasam ve ben gönlünü almak istiyorduk senin. Ama dayanamadık iki hafta daha. olmadı. ve beni bilirsin doğaçlama yapmakta pek başarılı değilimdir. kelimeleri bulamam bazen konuşurken. “bu aksam adres defterınde t harfının oldugu yeri bulup ya çiz yak adımı ya da sessızlık koy yerıne” gibi başkalarının sözlerini kullanarak sana bi mesaj verebilirim ama sana duygularımı, düşüncelerimi ulaştırmam o kadar zor ki bunu kendi sözümle yapamıyorsam başkasının sözüyle hiç yapamam.
    Haksız bir ayrılık, saçma bir ayrılık, lanet bir sevgi, ve geçmeyen zaman. Daha ne diyeyim. Bu ayazın ve ızdırabın tadına varmak lazım. Hoşgeldin Hüzün!

    ve Iyi ki doğdun sevgilim!


    --------------------


    İçindeki umutlar olumsuzluklara inat her geçen gün artmışsa...
    Çocuklugunun tatlı bir o kadar da çılgın günlerini her geçen saniyede daha çok özlemişsen...
    Çığlıklarını kimsenin duymamasına karşın her gün bir önceki günden daha gür çığlıklar atmışsan...
    Bilmedigin bir yerlerdeki bilmedigin bir kişiye bilmeden ümitler bağlamışsan...
    Ağlatamadan dert anlatılmadığını bilmeden de bazı şeylerin anlatılacağını bilmişsen...

    Varamadığın hayat sırrına çevrendekilere inat her geçen gün biraz daha yaklaşmışsan...
    Efkar havuzunun kan damlaları her gün biraz daha artmışsa...
    çok sevdiğin güllerin kokuları artık burnuna sıradan gelmişse...
    Yıllardır baktığın o gül yüzünden her zamankinden çok kendini görmüşsen...
    Fırlayan ok misali enerjini çevrendeki insanların iyiliği için harcamış ve sonunda haksız bulunmuşsan...
    Kaldıramadığın hayat yükünü avuçlarınla yaradana sunup onunla için için dertleşmişsen...
    Gittikçe uzaklaştığın doğumundan geriye dönüş olmayan bu yola çıkmanın acısını fazlasıyla hissetmeye başlamışsan bil ki bir yaş daha büyümüşsündür....

    Herşey istedigimiz gibi olmasa da, hiçbir şey anne kucağı gibi emniyeli ve sıcak olmasa da, herşey bize inat kaderimize ters düşmeye çalışsada, hiçbir şey bizim onu anlamamıza inat bizi anlayamamışsa bil ki bir yaş daha yaşlanmışsındır...

    Gökten inen meleklerin saflığı, dağdaki ceylanların asaleti, bir arının duru ve bir o kadar da saflığı, berrrak çakıl taşlı nehirin akıcılıgı, anne sütünün duruluğu hiç bir zman üzerinden eksik olmasın...

    Çektiğin acılara, kırıldığın günlere, ağladığın hatıralara yeni yaşının derman olması dileğiyle...
    Yeni yaşının ve yaşlarının nereye kadar giderse gitsin sana her zaman mutluluk getirmesi dileğiyle...
    arkadaşın ........




  • Doğum gününü kutlar arkandan şutlarım
  • kendi yazın , kendi duyguların olmadıktan sonra ne önemi var ? sadece kendinden gelerek 'seni seviyorum' bile yazsan bence onca alıntı cümleden bin kat iyidir.

    ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoseDn

    kendi yazın , kendi duyguların olmadıktan sonra ne önemi var ? sadece kendinden gelerek 'seni seviyorum' bile yazsan bence onca alıntı cümleden bin kat iyidir.

    ?


    +1000000
  • ben kıza roman yazmıştım ellerimle verdim al bak sana yazdım bizi anlatıyor demiştim. Cevap: "Kolye alsaydın daha mutlu olurdum!" oldu. O yüzden git kolye al yazıyla filan uğraşma kadınlar maddi şeyleri sever. MAneviyatları sanıldığının aksine yoktur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoseDn

    kendi yazın , kendi duyguların olmadıktan sonra ne önemi var ? sadece kendinden gelerek 'seni seviyorum' bile yazsan bence onca alıntı cümleden bin kat iyidir.

    ?


    sen de haklısın da
    sonra yok birşey demedin, yok odunsun ..
    dırdır çekmekten iyidir
  • takip.
  • kutlama arkadaşım sevgilinin doğum gününü.ya da çok büyük bir beklenti içerisine girme sevgilinle olan geleceğin üzerine.
    o mutlu olsun,yüzü gülsün diye edebi şeyler yazmaya,süprizler yapmaya gerek yok.
    Karşılığını alamayacaksın.senin onu düşündüğün gibi o seni düşünmeyecek.
    Evlilik hayalleri de kurarsınız siz.her çiftin kurduğu gibi.ama yok o evlilik.evlenmeyeceksiniz.
    Her aşk gibi sizinki de ölümden nasibini alacak.ayrılacaksınız.
    İlk zamanlar için biraz acıyacak.Belki ağlarsın hatta.Ama emin ol o senden önce unutacak.
    Belki biraz karamsar konuştum.kusuruma bakma.ama olacaklar böyle.siz istisna olmayacaksınız.herkes gibi siz de biteceksiniz.yaşadım bilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

    kutlama arkadaşım sevgilinin doğum gününü.ya da çok büyük bir beklenti içerisine girme sevgilinle olan geleceğin üzerine.
    o mutlu olsun,yüzü gülsün diye edebi şeyler yazmaya,süprizler yapmaya gerek yok.
    Karşılığını alamayacaksın.senin onu düşündüğün gibi o seni düşünmeyecek.
    Evlilik hayalleri de kurarsınız siz.her çiftin kurduğu gibi.ama yok o evlilik.evlenmeyeceksiniz.
    Her aşk gibi sizinki de ölümden nasibini alacak.ayrılacaksınız.
    İlk zamanlar için biraz acıyacak.Belki ağlarsın hatta.Ama emin ol o senden önce unutacak.
    Belki biraz karamsar konuştum.kusuruma bakma.ama olacaklar böyle.siz istisna olmayacaksınız.herkes gibi siz de biteceksiniz.yaşadım bilirim

    ben de yaşadım bilirim.
    ama ona bakarsanız;
    Madem bir gün ölüceksek niye yaşıyoruz?

    Anı yaşama taraftarıyım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanİHlal

    ben kıza roman yazmıştım ellerimle verdim al bak sana yazdım bizi anlatıyor demiştim. Cevap: "Kolye alsaydın daha mutlu olurdum!" oldu. O yüzden git kolye al yazıyla filan uğraşma kadınlar maddi şeyleri sever. MAneviyatları sanıldığının aksine yoktur

    hacı sen naptın ya.o kızla hala devam ediyorsan, bişe demeyeyim ama anladın işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue61

    quote:

    Orijinalden alıntı: nanİHlal

    ben kıza roman yazmıştım ellerimle verdim al bak sana yazdım bizi anlatıyor demiştim. Cevap: "Kolye alsaydın daha mutlu olurdum!" oldu. O yüzden git kolye al yazıyla filan uğraşma kadınlar maddi şeyleri sever. MAneviyatları sanıldığının aksine yoktur

    hacı sen naptın ya.o kızla hala devam ediyorsan, bişe demeyeyim ama anladın işte.

    terk etti beni :) devam ederdim edemedim :D
  • daha yapmam ya
    kıza değer verip duygulu şeyler yazıp pahalı şeyler vermiceksin
    anca teşekkur ediyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.