Şimdi Ara

Sevgilinin Erkek Arkadaşı Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıcaklarım genelleme değildir elbette istisnalar olabilir yazıcaklarım genelde 20 yaş ve altı için.Şimdi adam diyo ki sevgilim var erkek arkadaşı olamaz falan filan.Ne kadar saçma bişeylan bu?Benim sevgilisi olan o kadar çok kız arkadaşım var ki.Geçen gün mesela bi yere gittik kızlarla fotoğraf filan çekiliyoruz kız bunu erkek arkadaşım görürse beni öldürür dedi.Kızla sadece oturduk bişeyler yedik piknik gibi sadece o kadar kız ama erkek arkadaşım beni öldürür dedi.Şüpheciliği anlarım türlü türlü kanka ayağına kızlara yapışan ş...sizler var ama sevgilinin her erkek arkadaşıda öyle olacak değil ya.Daha önce çok karşılaştım kızın sevgilisi kalktı beni dövmeye filan da geldi kendisi dayak yedi orası ayrı mesele de.16 yaşındayken kızın sevgilisi kıza onunla görüşmüyecen filan demişti lan 16 yaşındasın 1 ay takılacaksın sonra ayrılacaksın sanki evleniceksin 25-26 yaşındasında problem yapıyosun ne kadar geri tipler!!Bakarsın kızın erkek arkadaşlarına yamuk tiplerse anlarım ama düzgün tiplerse niye bu kadar olay problem çıkartıyosun?







  • Şimdi kardeşim sende erkeksin bende yeri geldi kanka ayağına türlü haltlar yemişliğimiz oldu ama yeri geldi gerçekten arkadaş olduk tabi bunun ayrımını ancak sevgili denilen şahısla birebir görüşülüp kendini tanıttıktan sonra yapılmasını sağlarsın. Yani ben berkecanlarla pikniğe gidiyorum derse bir kız her erkeğin aklında bir şüphe uyanır ama berkecanı tanıyorsa erkek ondan zarar gelmeyeceğini biliyorsa sıkıntı olmaz.

    Benimde tanıdığım kız arkadaşlarım var çoğunun ailesi beni tanırlar nasıl biri olduğumu bilirler. Erkek arkadaşlarının şüphe edeceği konularda zaten ben kendim tavrımı belirlerim kimse kalkıpta arkamdan farklı düşünsün istemem.

    Sen kendini düzgün bir insan olarak tanıttıktan sonra kimse kalkıpta sana birşey demez. Sevgilisi onu öldürecek olan kız bunu bildiği halde o haltı yiyorsa zaten onda bir sıkıntı var. Neticede sevgilisi başka bir kız arkadaşıyla aynı şeyi yapsa kızın tepkisinin farklı olacağını sanmıyorum.

    Tabi bu yazdıklarım 20 yaş üstü için geçerli ergen bebeler ne yaparlarsa yapsın.

    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.