Şimdi Ara

Sevgili için hayatınızı yakmayın, ben pişmanım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
6.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkesin bir lise aşkı vardır derler, benim de vardı. Lise 1 de sevgili olduk ve lise bitti sene sonunda ayrıldık. Sebebi çok uzun değil, zamanla yaşımız büyüdükçe anlaşamamaya başladık. Son zamanlarda bu olaylar baş gösterdi. Yaş büyüdükçe karakterlerin farklı huyları ortaya çıktı kısacası yapamadık ayrıldık ortak anlaşıp.

    Ama kendisiyle çok iyiydik lise sona kadar sürekli evlilik hayali kurardık, arada bir arkadaş ortamı ile toplanırdık gezerdik, kısacası çok mutlu bir ilişkiydi, yani öyle zannediyormuşuz. Ben bu insan için adam akıllı okul okumadım, kendisi başarılı değildi derslerinde, üni tutturamazsam beni bırakıp gitme tamam mı diyordu ve bende tamam diyordum. Üni kazanamayacağını ikimizde biliyorduk ve dersler hakkında en ufak şey bilmiyordu üni tutturması imkansızdı yani. Ama ben çok başarılı olmasam bile bir üni tutturabilecek kapasitedeydim. Sırf onun ben sensiz yapamam beni bırakıp gitme deyişleri yüzünden, sınavdan bilerek düşük puan aldım, cevabını bildiğim soruları boş bıraktım. Sırf aileme tutturamadım diyebilmek, beceremedim diyebilmek ve onun yanında kalabilmek için. Ailem anlamıştı sen bu kadar başarısız değildin ne oldu sana o kız için bilerek yaktın değil mi kendini söyle oğlum diyorlardı.


    Hayat umrumda değildi yanında olayımda ne olursa olsun kafasındaydım, ve öyle olmuştu. Bizim durumumuz iyi, onun ailesininde durumu iyi. Baba parası yaşıyorduk ikimizde, kafamız çok rahattı hiç dert yoktu. Fakat o yazın sonlarına doğru anlaşamama, birbirimizden uzaklaşma sorunları daha da arttı ve kaçınılmaz son gerçekleşti, ayrıldık. Ayrılırken ona hiç vicdan azabı çekmiyor musun dedim ve ''niye çekeyim ki'' dedi. Seninle olabilmek için okul kazanmadım, kendimi yaktım dedim. Anlıyorum bunu kimse yapmazdı ama sen yaptın, hakkını ödeyemem ama biz yapamıyoruz bizden olmuyor dedi tekrardan herşey için teşekkür etti bende ettim ve sarılıp ayrıldık. Haklıydı yapacak birşey yoktu bizden olmazdı, bazen kafamız hiç uyuşmuyordu boş boş kavgalar ediyorduk.

    Ondan ayrıldıktan sonra çok uzun süre kendimi ilişkilere kapattım. Sadece bir kız arkadaşım var onunla farklı anlamlarda takılmaya başlamıştım. Okul işi bitti tabi, kendi işimizi yapıyorum bu konuda şanslıyım. Ama çok pişmanım, bir insan için kendi hayatımı yaktım. Onu dinlemeyip bir üniversite kazansam belki daha kaliteli bir hayatım olurdu, daha eğitimli olurdum, kendimi geliştirirdim. Şanslıyım yine herşeyim var orta düzey rahat bir hayat yaşıyorum, fakat okulumu okusam herşey daha iyi olurdu. Buna rağmen babam beni teselli eder gençlik hatan bu senin oğlum, olur öyle der hala bu tarz konular açılınca.


    Ayrılalı neredeyse 3 yıl olacak, bu konuyu açma sebebim bugün onunla karşılaşmam. Yolda karşılaştık ve selamlaştık, hayatın nasıl gidiyor dedi, idare ediyorum senin nasıl gidiyor dedim, bende idare ediyorum dedi. Ardından göz göze biraz bakıştıktan sonra tekrar vedalaştık.


    Hayat o kadar garip ki, zamanında evliliğin hayalini kurduğun insanı, beraber yediğin içtiğin, beraber yatıp kalktığın, beraber gezdiğin insanla yabancılaşıyorsun ve şans eseri yolda 2 tanıdık gibi karşılaşıp kısa konuşup tekrar ayrılıyorsun. Hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi. Bazen keşke olmasaydı diyorum, bazen de iyi ki olmuş diyorum. Çünkü sayesinde çok şeyi tecrübe ettim, bir sonraki ilişkimde çok daha tecrübeli ve olgun olacağımdan eminim ve neyin ne olacağını artık daha iyi biliyorum.

    Ama ne olursa olsun, kendi hayatınızı başka bir can için yakmayın.


    Gerçek dh'ciler konuyu sondan okur, buradan okumaya başlayan olursa hepinize selamlar.

    Üşenip konuyu okumayan dh'ci kitlesi ise son cümleyi okur genelde, sizede selam.








  • Bir kızın beni olduğum gibi sevip benimle birlikte olması için ömrümü verirdim. Fakat tipsiz olduğumdan bunlara bile sahip olamayan bir yıkığım. Tipinin değerini bil. Tip varsa hiçbir şeyin önemi yok bu hayatta.

  • equallyworthless kullanıcısına yanıt

    Tipim iyi diyemem, kime göre neye göre iyi? Ben beğeniyorum bu bana yeter.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: InspiredTiger

    Tipim iyi diyemem, kime göre neye göre iyi? Ben beğeniyorum bu bana yeter.

    Sevgili edinmene yetecek kadar tipin var işte. Tipsiz insanlar sevgili bulamıyor. Demek istediğim çok takma kafana. Benim gibi yıkıkların olduğunu hatırla ve ben bu mallar gibi ezik değilim en azından diyerek kendini motive et. Kendini geliştirmeye devam et.

  • Tiple elde edilen sevgili kalmaz. Asıl sevgili kalbin için gelendir zaten. Senin isteğin gecelik takılmak.

  • Sevgiliye spesifik değil de ‘kızlar’ için yakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InspiredTiger

    Tiple elde edilen sevgili kalmaz. Asıl sevgili kalbin için gelendir zaten. Senin isteğin gecelik takılmak.

    Hayır. Tek gecelik ilişkiler de uzun süreli ilişkiler de tipe bağlıdır. Tip koşulunu sağlamadığında kızlar seni dışlar, sevmez. Sevgiyi oluşturan şey de tip yani. Kimse maymun suratlı birine aşık olmaz.

  • arsızdentist kullanıcısına yanıt

    Yanıt için sağol hocam. Bu arada mesajı attığınız saat çok hoşuma gitti full sıfır

  • equallyworthless kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısın, ama haksızsın. Haksız olduğun nokta hayatın boyunca asla ilişki yapamayacak gibi konuşuyor olman. İllaki herkes tipine göre bir insan bulup evleniyor. Tipi iyi olan iyi olanla olur, kötü olan kötü olanla. Paran varsa işler değişebilir ama bilemem.

  • Demesen hiç farkında değildim, bi ss alayım da saklayayım çok büyük tesadüf  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsızdentist kullanıcısına yanıt

    Aynen ilk defa karşılaştığım bir olay bu, istesem yapamam.

  • Biliyorum hocam konularınızdan dolayı.

  • Kız geri tekrardan sevgili olmak isterse olur musun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite kazansan belki illa kendi mesleğimi yapacağım mantığıyla hareket edip aile işini kabul etmeyebilirdin, uzun süre işsizlikle vs. kalabilirdin.

    Bazen çok basit rastlantılar bile bütün hayat akışını değiştirebilir. O yüzden varsayımlarla kafanı kurcalama boşver, önüne bak. 

  • Sevgilim olmadığı, olmayacağı için okuma gereği bile duymadım bu yazıyı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 3 Aralık 2020; 0:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise aşkı gibisi yok, 10. sınıfa giderken benimde vardı en uzun ilişkimdi (6 ay 10 gün) keşke o zamana dönebilsem, sonrasında bir çok kızla çıktım ama çoğu kısa sürdü. Fakat son 3 yıldır kimse yok hayatımda.
  • Olmam büyük ihtimalle, akıl ayrılığı oldu çünkü büyüdükçe karakterlerimiz daha da farklılaştı, muhtemelen tekrar olursak boş kavgalar, anlaşılamayan konular falan ortaya çıkabilir.

  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt

    Güzel bir bakış açısı.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.