Şimdi Ara

Sevdiğim kız 'seni arkadaşım olarak görüyorum' diyip reddetti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim,ablalarım veya yaşıtlarım ben 11. Sınıfa geçtim bu sene,8. sınıftan beri sevdiğim bir kız vardı 4 gün önce wp üzerinden ona açıldım. Seni ve sınıftaki herkesi arkadaş olarak görüyorum diyip reddetti(aynı sınıftayız). Bende buna karşılık bir kaç cümle yazdım, görüldü attı cevap vermedi. Normalde whatsapptan konuşuyorduk yüzyüzeykende konuşurken falan utanıyordu. Zamana mı bırakmalıyım acaba? Mezun olana kadar onla aynı sınıfta olucam çünkü. Birde şunu ekleyeyim ben 11. Sınıf için sayısal bölüm seçtim 6 kişilik bir sınıf açılıcak özel izinle 6 kişinin içindeki tek erkek benim , diğer 5 kişiden 1i sevdiğim kişi , diğer 4üde onun arkadaşları nasıl bir yol izlemem lazım tavsiye verebilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fath.pklm -- 15 Temmuz 2021; 15:25:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • kardeşim bunda bişey yok. tamam kız düşüncesini söylemiş, sen de arkadaş olarak görmeye çalış zor tabi de zamanla insan unutuyor emin olabilirsin.


    2 tarafını birbirini sevmesi önemli, tek taraflı ilişki olmaz zaten.


    sen önüne bakacaksın artık.

  • en azından dürüst bir kızmış da içindekini söylemiş. bende seni seviyorum diyip ayakta uyutabilirdi seni.


    hayatına bakacaksın

  • Önünüze bakmalısınız hocam.

  • Genelde bir taraf açılıp ret yiyince bir süre aonra reddeden aslında bizden olabilir diyor ama ret yiyen çoktan bu konuyu aştığı için bu sefer o reddediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aklın varsa o kızla saniyesinde iletişimi kesmelisin en fazla karşı karşıya gelince merhaba de geç fazlasını yapma , seni istemeyene zorlama hiç ama yok ben aşığım ölüyorum bitiyorum diyosan git zorla şansını ama büyük hata yaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar "tutunabilecekleri" erkekleri erkek olarak görürler, geri kalan herkesi (cinsiyeti fark etmeksizin) arkadaş olarak görürler.

    "tutunmak" ne demektir?

    "napalım" sorusuna: "bana her şey uyar" gibi hiçbir işe yaramaz bir cevap vermek yerine: "şurada şöyle bi yer var, şu şu yönden çok ilginç" gibi işe yarar bir cevapla gelmek, tutunulabilecek bir özellik ortaya koymaktır.

    bu basit örnek çeşitlendirilebilir, buradaki kilit noktalar şunlardır:

    1- istenilen şey senin etrafına birşeyler katabilecek "niteliklere" sahip olmandır.
    2- senin niteliklerini gören kızlardan bazıları seni seçeceklerdir.

    kız erkeği seçer kardeşim. erkek nokta atışı bir kızı seçemez. "bir kızı seçip ona duygularını açmak" diye bir şey sadece yalanlarla dolu pembe dizilerde işe yarar, gerçek hayatta bir karşılığı yoktur.

    erkeğin yapabileceği tek şey, etrafındaki kendisini seçebilecek "kız kitlesini" arttırmaktır. yani pazarlamadır.

    bir şirketin pazarlamacısı 100 tane kapıya gitse belki 5 tanesinden olumlu cevap alır, ama, bu bile yeterli olur.
    bir şirketin pazarlamacısı hangi müşteri adayının kendisini seçeceğine asla ama asla karar veremez. şöyle bir pazarlamacı düşünün: sadece bir tane müşteri adayının kapısına gidip: "çok düşündüm, sonunda kararımı verdim, sizi çok beğendim, sizin müşterimiz olmanızı çok istiyorum, lütfen kabul edin de kontrat imzalayalım" diyor, bunları duyan müşteri adayı tabii ki afallıyor, ve tabii ki reddediyor (çünkü bu laf bir pazarlama lafı değil, üründen bahsedilmiyor) bu reddi duyan pazarlamacı da evine gidip efkanlanıyor, üzülüyor, kafayı o reddeden müşteri adayına takıyor, diğer müşteri adaylarını cezbedecek işler yapmak aklına gelmiyor. bu tarz bir strateji hiçbir şirketi başarıya götüremez.

    aklını kullanan bir pazarlamacı piyasadaki olanakları görüp sürekli yeni müşteri adaylarının kapılarını gezer ve sadece ürününü tanıtıp geçer, ısrarcı olmaz.
    zaten bir şirketin çok sayıda müşteriye sahip olması, yeni müşteri adayları için de bir referans olacaktır.
    hiçkimse müşterisiz bir şirketin ilk müşterisi olmak istemez.
    kızların erkeklere bakış açıları da budur, bir kızın bir erkekten istediği şey, o erkeğin etraftaki birçok kız tarafından seçilebilecek durumda olmasıdır, ve bunun en temel yolu da: "o erkeğin tek bir kızla değil tüm kızlarla münasebet hâlinde olması"dır.

    bir erkeğin bir kıza gidip: "seninle ilgili ciddi hislere sahibim" tarzı laflarla açılması, her şeyden önce kızın gözünde "acizlik" olarak algılanır. kimse kendisine kontrat uzatıp: "müşterimiz olmanız bizim için geçekten hayati öneme sahip, lütfen imzalayın ve müşterimiz olun" diyen bir şirketi ciddiye almaz. tam tersine: "size ihtiyacımız yok, ürünümüzü ister alın ister almayın, almazsanız zaten siz kaybedeceksiniz, bizim için değişen hiçbir şey olmayacak" tarzı takılan şirketler müşteri adaylarının ilgisini çekerler.

    http://erkekadam.org/2019/12/09/nasil-kiz-arkadas-bulabilirim/comment-page-2/
    http://erkekadam.org/2017/05/13/arkadas-kalalim-diyen-kiza-cevap/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Ağustos 2021; 17:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf arkadaşın güzelce reddetmiş zaten; arkadaşın seni kırmamak için çok güzel bir yol izlemiş, genelde reddettikten sonra arkadaş bile olmak istemezler. En azından hala arkadaş olarak görmesi güzel bir şey, yine de başkalarının aklına uyup ısrar etmemeni tecrübelerime dayanarak tavsiye ederim.


    Bayanların düşünceleri erkeklerinkinden farklıdır, onlara yaklaşmaya çalıştıkça kendini hiç istemediğin bir noktada bulursun.(Artık arkadaşlığı geç yüzünü bile görmek istemezler) Eğer yakınında olmak istiyorsan, arkadaş olarak kalmak için elinden geleni yap ve ne kadar kıskanırsan kıskan asla diğerleriyle arasını bozmayı deneme. Aradan zaman geçtikçe belki mezun olduktan bir kaç yıl sonra bir şekilde tekrar karşılaşırsanız durum daha farklı olabilir, yine de çok fazla umut etme yolunu ayır tamamen şansa bırak. Ya da kendini çok sevdiğine kandırdıysan o zaman en iyi arkadaşı olacağına dair kendine bir söz ver. Bu sayede kesinlikle bir sürü şans elde edersin, her birinden ayrıldığında en yakınında sen olacaksın. Çok sefil bir durumlarda olacaksın ama bir süre sonra senin kıymetini bilecek ve tekrar şans verecektir.


    Ancak şunu da hatırlatmakta fayda var: Daha çok gençsin ve onlarca kıza böyle ilgi duyacaksın ; yani kendini illa bir kıza şartlandırmana gerek yok , bir yerden sonra senin de onların da kişiliği değişir. Ayrıca en iyi arkadaşlarıyla sakın ilgilenme, diye tavsiye vereyim ; yoksa kendini direk kapı dışarı edersin! (Birini üzersen hepsi bir oluyor ne yazık ki)

  • Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki tam da üniversite öncesinde bir beladan kurtulmuşsun. sabret üniversiteyi kazanınca dediğimi anlarsın. bu arada seveni mikiyorlar haberin olsun ona göre sende sevip te yanlış yapma mik gitsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.