Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Başka Biriyle Evleniyor.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
14.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASYONALIST

    oysa birini unutmanın en kolay yolu onun başkasına ait olduğunu görmektir. sende durumlar böyle olmamış ilginç. 6 yıllık ilişkim bitti 4 yıl acısını çektim. evlendiği gün acı bitti. o artık başkasına aitti. başkasının karısını düşünmek yakışır mı?

    Ayrıldıkdan 4 yıl sonra evlenmiş herhalde o insan. Göz görmeyince gönül katlanır muhabbeti de benim sürekli gözümün önünde. Beni zorlayan kısım o.
  • Sigara içseydim yakardım çünkü tam yakmalık konu ama içmiyorum. Aynı olay muhtemelen benim de başıma gelecek ama şöyle bir durum var ben şuan sevmiyorum. Önceden seviyordum ama son 1-2 senedir içimde en ufak bir kıpraşma yok. Sadece ne yaptı ne etti diye arada sosyal medyadan bakıyorum o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Sigara içseydim yakardım çünkü tam yakmalık konu ama içmiyorum. Aynı olay muhtemelen benim de başıma gelecek ama şöyle bir durum var ben şuan sevmiyorum. Önceden seviyordum ama son 1-2 senedir içimde en ufak bir kıpraşma yok. Sadece ne yaptı ne etti diye arada sosyal medyadan bakıyorum o kadar.

    Geçebilmiş olman güzel hocam, şanslısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Ölümden sonra duyduğum en zor cümle..

    Allah yaşatmasın diyelim
  • Justice4All_ J kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 4 yıldır birlikteydik, ailevi sebeplerden dolayı evlenemedik. bitirdikten 20 gün sonra başka birisi ile söz yaptı. Sence bu acı geçer mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç sene birlikteydiniz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende git başbakan ol, neyi kaçırdığını bilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    3 buçuk sene diyelim hocam. 2,5 sene ilişki 1 yıl da onu kazanmaya çalışmakla geçti.
  • Ayrıldığın anda kesip atacaktın. Beynini buna zorlayacaktın. Resimlere gittiğiniz yerlere takılırsan bu iş olmaz.



    Kangren olmuş kolu anında kesip atmak gerekli. Zamanında ben öyle yaptım ortak arkadaşlarımı bile sildim. Öyle birisi yokmuş gibi davranıyorum gayet başarılı oldum. Şimdi arkadaşları dahil işler tersine döndü yinede görüşmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de böyle olması gerekmiştir hocam belli olmayacak şekilde ciddi kötü yanları vardır belki de sizinle ömür boyu yaşayabilecek biri de olmayabilir belki de daha iyisi çıkacaktır ileride karşınıza Allah sabır versin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx6r

    Ayrıldığın anda kesip atacaktın. Beynini buna zorlayacaktın. Resimlere gittiğiniz yerlere takılırsan bu iş olmaz.



    Kangren olmuş kolu anında kesip atmak gerekli. Zamanında ben öyle yaptım ortak arkadaşlarımı bile sildim. Öyle birisi yokmuş gibi davranıyorum gayet başarılı oldum. Şimdi arkadaşları dahil işler tersine döndü yinede görüşmüyorum.

    Size katılıyorum hocam bozuk kaset gibi takılı kalmak daha da mahvediyor olan olmuş silmek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda benzer bir olay başıma geldi ilk 2 ay kendime gelemedim.Senin düşündüğün gibi düşündüm hesap sorayım mı diye . Sonra sorsam ne farkedecek dedim.Geri dönse kabul etmeyeceğim bu kesin.Öyle düşün niye sevelim ki bu yapılanlardan sonra bazen içim acıyor ama sevdiğimden değil Benim neyim eksikti acaba diye kendimi sorguluyorum.Sonra diyorum neyin eksik olacak lan kendi kaybetti sen ne yaptın ki diye düşünüyorum.Bir taraftan yaşanan onca zamandan pişmanlık duyuyorum bi taraftan teşekkür ediyorum belki çok büyük bi kazık yemekten kurtuldum,tecrübe edindim . Bence kendinize eziyet etmeyin.Önünüze bakın bu durumda geri gelse kabul edermisiniz ? bir düşünün.
  • Çocuk zengindir.
    Yoksa bir süre daha, daha iyi bir aday için beklerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Merhaba.

    Acı zamanla geçecek demeyeceğim geçmeyecek çünkü,bende geçmedi. Geçmesin ne olacak şu hayatı dörtdörtlük yaşayacak değiliz ya. Acılar,hatalar seni sen yapacak. Doğruları öğreneceksin. Neye,kime ne kadar değer vermen gerektiğini,inanman gerektiğini öğreneceksin.



    Unutmak için bir arayış içine girme sakın. Diğer kişiyi kandırmış olursun. Kendine yakıştıranlar bunu tercih ediyor ama ben bunu tercih etme derim. Hafifleyecek bir süreden sonra acın. Üzülmemelisin neden mi direkten dönmüşsün. Hayatını birleştirmek istediğin kişiye dönüp bir bak. Ederi neymiş bir gör. O kaybeder boşver. Şayet aralarında bir evlilik olayı olmazsa vazgeçilirse geri dönmeye meğilli olacak sakın kabul etme. Kabul edip oyuncak gibide oynama karakterini bozma. Yol ver gitsin..



    Sen sıkma canını forumda halinden anlayanlar var.

    Bu adamın kıymetini bilin tebrik ederim hocam muazzam tespitler. Ama bahsettiğiniz gibi tokatı yemeden öğrenebileni görmedim henüz
  • Kadınları anlamak gerçekten bazen çok zor,.

    Benim ünide bir arkadaş vardı sevgilisinin bir dediğini iki etmezdi hediye alırdı, gezdirirdi, çiçekler alırdı, kavga bile etmezdiler sonra kız bir gün senden ayrılmak istiyorum demiş nedeni ise; seninle herşey mükemmel kavga dahi etmiyoruz heyecanı kalmadı demiş.

    O yüzden kadınları çok sevmeyeceksin abi sağ gösterip sol vururlar.

    Tabi bu yazdıklarım hepsi için geçerli değil ama geneli böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatına yeni bir insan dahil etmediğin sürece onu düşünüp bu acıyı kendine yaşatacaksın . Giden gitmiştir şu anda mecnun olsan çöllere düşsen ne fark eder ? İnsanoğlu acı çekmeyi sever kendimden bilirim . Hiç olmamış gibi davran yeni birini bul kendine ve hayatına devam et . Mutluluğun sabit olana uğradığını düşünmüyorum . İstek , emek ver ki mutlu olabilesin dostum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

    5-6 ayda evleniyolarsa maksimum 1 sene icinde bosanirlar

    eski insanlar 1 günde tanışıp evleniyorlardı ( görücü usülü ) 40 yıldan fazladır da evliler ?
  • Kardeşim,ayrıldıysanız iş bitmiştir.Onunda kendi hayatı var senin kölen değil unutma.Maddiyat sorunsa ve birbirinizi gerçekten seviyor olsaydınız dünyayı karşına almak pahasına bu sorunu çözerdiniz ama böyle bir olmamış, onun boşver gitsin seni gerçekten sen olduğun için seven birini elbet bulursun.Dünyanın yarısı kadın biri çıkar karşına elbet.
  • valla benim sevgilim benden ayrılınca 1 sene sonra evlendi

    seninki hızlı çıkmış :D

    takma sıradakine bak
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    O insanlarin evliligi cok mu iyi saniyosun?

    Gorucu usulu evlenenlerin cogu evlendik artik, bosanirsam sagda solda laf olur, ailem beni bilmem ne yapar diye gecinip gidiyolar. Artik devir degisti insanlarin evliliginde sorun oldugunda bosaniyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.