Şimdi Ara

SEUS Sorunu ve P990 Update Sonrası Gelişim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
30.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aşağıdaki link üzerinden download edilen yazılım güncelleme programını yükleyip çalıştıran ve soldan sağa doğru kayan yeşil bir kutunun olduğu ekranın sonrasına geçebilen biri var mı aranızda?

    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=21839&esi=true

    söz konusu programın bende neden sağa doğru kayan yeşil kutuda takıldığını ve nasıl bu durumu aşabileceğimi de biri söylerse çok sevinirim. zira bilgisayarın monitorünü camdan fırlatmama az kaldı.

    not: bu gıcık programı iki desktop ve iki laptop makinada ayrı ayrı denedim. hepsinde yeşil kutuda takılıyor. kutu sürekli soldan sağa kayıyor ama hiçbir şey olmuyor. delirmek üzereyim.

    --------------------------

    Bu arada tüm p990 sahiplerine makinalarını generic world 1 firmware ine yükseltmeyi tavsiye ederim. birkaç değişimi aşağıdaki postlarda görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 10 Eylül 2006; 11:12:00 >







  • dostum davinciteam den denesen, daha iyi sonuç alırsın.
  • arkadaşım öncelikle başlat menüsünden ayarlar+denetim masasına git bölge ve dil seçeneklerini tıkla açılan kutudaki bölgesel seçeneklerdeki lisan seçeneğini ingilizce(abd) seç ve gelişmiş seçeneğini tıkla oradaki lisan seçeneğinide aynı şekilde ingilizce (abd) olarak ayarla makinan restart yapacak ondan sonra çalışmaya başlayacaktır çalıştırdıktan sonra programdaki yönergeleleri izle telefonun son güncellemeleri alacaktır...

    Kolay gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yelkenci2

    arkadaşım öncelikle başlat menüsünden ayarlar+denetim masasına git bölge ve dil seçeneklerini tıkla açılan kutudaki bölgesel seçeneklerdeki lisan seçeneğini ingilizce(abd) seç ve gelişmiş seçeneğini tıkla oradaki lisan seçeneğinide aynı şekilde ingilizce (abd) olarak ayarla makinan restart yapacak ondan sonra çalışmaya başlayacaktır çalıştırdıktan sonra programdaki yönergeleleri izle telefonun son güncellemeleri alacaktır...

    Kolay gelsin




    yelkenci, çok teşekkür ederim. beni kabuslarıma giren yeşil kutudan kurtardın.

    ancak bir programın temel işletim sisteminin diline bağlı olarak çalışmamazlık etmesi nasıl bir manyaklıktır anlayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 10 Eylül 2006; 11:20:58 >




  • @canakp arkadaşım çalıştırabildiğine çok sevindim gerçi bende anlamış değilim ama çalışma prensibi buymuş bende aynı sorunu yaşadım banda ot yoldurmuştu
  • peki bu yazılım yükleme işi ne kadar sürüyor ortalama ? (p990)

    "lütfen bekleyin yazılım yükleniyor" dedi. yine yeşil kutu soldan sağa akmaya başladı. bir 3 dakikadır da aralıksız devam ediyor.
  • tahminen 4 dk.kadar sürüyor (k750)
  • p990 yaklaşık 10 - 15 dakika sürüyor gibi. şu anda yazılımı güncelliyorum telefona dokunma demeye başladı. ve yeşil kutular bu defa soldan saga akmıyor, yavas yavas doluyorlar.
    benim paranoyaklığımmış
  • çok sevindim hayırlı olsun güle güle kullan
  • bu arada firsati olan herkese p990 lari update etmeyi tavsiye ederim. telefonun ozellikle web tarayicisi goruntuleme yetenekleri ve program acilis hizlari cok iyilesiyor.
  • Arkadaslar sizdeki versiyon nedir acaba ?

    Bende :

    p990i generic world1

    Adli updati indirdi.Gerci Turkceyi sectim ilk menuden .O yuzden mantikli olmasada %100 emin olamadim benim versiyondan.

    Birde :

    Radyoda problem yasayan varmi?
    Kulakliklarda hic problem olmadigi halde (mp3 yada normal tel konusmasi ile denedim problem olmuyor) radyo yu aciyorum 5-6 sn sonra resetliyor cihaz kendini.Ilk basta taktim kulakliklari kanal ayari vb yaptim ama sonra bu durum oldu.Gerci firmware updateden umitliyim.Deneyip birazdan yazarim.

    Onemsiz bir not : MacBook Pro altinda windows kullaniyorum alakasi oldugunu zannetmiyorum ama yinede belirteyim : Benim update 35-40 dk kadar surdu bastan sona.
  • Aman oldu bu sefer radyo isliyor problemsiz ;)
    Benim versiyon en son versiyon (su saat itibari ile iyice arastirdim) .

    Bastaki rakamlar onemli degil onemli olan sondakiler :

    Phone: R7A001
    Bluetooth: R4F01
    Organiser: R3B01
    CDA: R3B01
  • ben de generic world 1 yükledim makinaya.

    web sayfaları ve web programının açılışı çok yavaştı, golf oyunu çalışmıyordu. bir de video kaydı sırasında ortam sesleri çok kısık olarak kayda alınıyordu. güncellemeden sonra tamamı düzeldi.
    benim update toplam 15 dakika sürdü.

    PHONE: R7A001
    BLUETOOTH: R4F01
    ORGANIZER: R3B01
    CDA:R3B01
  • arkadaşlar yüklemeyi nasıl yapacağımızı hangi yönergeyi izleyeceğimizi detaylı olarak anlatabilir misiniz...
    malum acemilik...
    şimdiden teşekkür ederim....
    saygılar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brEath23

    arkadaşlar yüklemeyi nasıl yapacağımızı hangi yönergeyi izleyeceğimizi detaylı olarak anlatabilir misiniz...
    malum acemilik...
    şimdiden teşekkür ederim....
    saygılar..


    Ben dünden beri kafayı yiyiyeceğim. Lütfen dtaylı olarak yazın da biz de update edelim... Bu arada Vipracing temalar için teşekkürler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brEath23

    arkadaşlar yüklemeyi nasıl yapacağımızı hangi yönergeyi izleyeceğimizi detaylı olarak anlatabilir misiniz...
    malum acemilik...
    şimdiden teşekkür ederim....
    saygılar..


    Merhaba ilk önce :

    CD deki değil SE sitesindeki en son versiyon PC suite i yükleyin. (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=34080&esi=true )
    Ondan sonra : (Default browseriniz Opera,Firefox vb ise bu yazılım update için mutlaka internet expolerer i default olarak kullanın)
    Unutmayın: Bilgisayarınızda mutlaka sercive pack 2 ve en son yazılım güncellemeleri olsun (Windowsdan bahsediyorum)
    Ondan sonra Macromedia sayfasına gidip flash ın en son versiyonunu indirin ie için. Google da Macromedia Flash yazarsanız ilk link sizi oraya götürür.
    Flash ıda update ettikten sonra Yelkencinin yazdığı gibi ülke ayarlarını yapın bilgisayarınızın ve yeniden başlatın bu ayarların efektif olması için. (Yelkenci 2 : ' arkadaşım öncelikle başlat menüsünden ayarlar+denetim masasına git bölge ve dil seçeneklerini tıkla açılan kutudaki bölgesel seçeneklerdeki lisan seçeneğini ingilizce(abd) seç ve gelişmiş seçeneğini tıkla oradaki lisan seçeneğinide aynı şekilde ingilizce (abd) olarak ayarla makinan restart yapacak ondan sonra çalışmaya başlayacaktır çalıştırdıktan sonra programdaki yönergeleleri izle telefonun son güncellemeleri alacaktır... ')
    Şahsi tercihim : Bunları yaparken ne windowsun ne Nortonun Firewall ve Antivirüs yazılımlarının efektif olmaması için kapanması gerektiği yönünde.Özellik ile bu update işelmeleri için.Bundan dolayı bu tipte arka planda vb ne varsa kapatıyorum bir aksilik olmaması için.
    Ondan sonra linkini verdiğim : Adresten SE nin SEUS programını indirip kurun. (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336&fid=21839&esi=true )
    Program kurulumu bitince PC suite programını açın
    Telefonunuzun adres defteri vb yedeğini alın SE programı ile (Bu yedeklemede hafif buglar var eğer fazlacana program vb var ise onları yedeklemeyi deneyin ama problem çıkabiliyor benden söylemesi fotoğraflarınız filanda çoksa onlarıda BT, yada kart okuyucu ile memory stick pro duo dan alın derim işleri biraz hızlandırıp sağlama almak için)
    PC suite programında altta sağda SEUS un ikonu belirir.Zatne usb den bağlıysanız o SEUS ikonuna tıklayın flash animasyon açılır ve size bazı sorular sorar.Cevapları verip yönergeleri izleyin.Web de telinize ait en son versiyon yazılımı size bulur.(world generic 1.Türkçeyide seçseniz İngilizceyide seçseniz yönergelerde gelen update versiyonu budur) onu belli bir sürede indirir.Ondan sonra adım adım yapmanızı istediği şeyleri yapın yani sırası gelince :
    Telefonunuzun sim kartını çıkartın,memory stick i çıkartın,pilini tekrar takın ama telefonu açmayın sadece C tuşuna devamlı basılı olarak bir parmağınız ile tutun usb kablosunu takın ve yazılım size C düğmesini bırakmanızı nelirtene kadar da basılı tutun (Bazen C tuşunu bırakabilirsiniz yazısı çok çabuk geçebiliyor ekrandan o yüzden dikkatli olun bir gözünüz ekranda olsun) ondan sonra yönergelerdeki gibi oturup bekleyin.En son işlem bitince anlarsınız zaten ;) Sabırlı olun.Atladığım unuttuğum eksik yazdığım bir şeyler var ise diğer arkadaşlar eklesin lütfen.
    Saygılar
    Mert



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 10 Eylül 2006; 23:51:49 >




  • Bu arada her derde dava %100 freeware ve benim gördüğüm en başarılı video çevirme programı olan Super i nidirip kurmanızı öneririm.Çok hafif ve pc ye asla yük bindirmeyen bir program.E61 ile çok iyi çevirimler yapmıştım .Şahsen tavsiye ederim.
    http://www.erightsoft.com/SUPER.html

    Bu sayfada bulamassanız :

    http://www.majorgeeks.com/Super_d5117.html (ABD bayraklı MajoGeeks Florida linki hızlı )

    Basit ayarlar için eke bakın.Siz geliştirebilirsiniz gerisini.Ses şu an bu ayarlarda iyi fazlası problem çıkartabiliyor.Video 512 lere kadar sorunsuzdu.

     SEUS Sorunu ve P990 Update Sonrası Gelişim.




  • Bu arada albumlere nasil art work konuldugunu merak edip arastirip buldum.Biraz ilginc bir yontem.Cunki mp3 tag daki embeded lari gormuyor ama baska yontem ile mp3 player da sarki dinlenirken albumun cover fotograflari cikiyor ;)
  • oooo arkadaşlar hayırlı olsun p990 alınmış da update yepılıyor :)))))
    allah banada nasip eder iinşallah bunu. ya bu arada en p910 kullanıyorumda pilin şarjı max 2 gün gidiyor. p990 da bu durum nasıl? pilin standby süresi ne kadar test eden oldu mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.