Şimdi Ara

Setustu Bulasik Makinası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar tek basına kalan biri olarak ve Amerikan mutfağı olan residenceta kalmam nedeniyle hem yer sıkıntısından. Hem de tek kisi için ideal görünmesinden. Üstelik de bulaşığı elde yıkamak zor geldiginden Setustu Bulasik makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Alınası makinalar mıdır bunlar? Bosch çok pahalı gibi geldi bana. Bekar için gerek yok o kadar pahalı ürüne. Onun dısında

    Regal
    Vestel
    King
    İndesit

    Gözüme çarpan markalar. Siz ne önerirsiniz? Bir de kampanyası satış yapan yer var mı bunlardan birini? Bu makinalar hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldtr -- 26 Temmuz 2012; 5:42:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bosch ve Siemens fiyat olarak normal makineler kadar hatta daha pahalı olabiliyor setüstünde. Birde biraz daha uygun olarak elektrolux var. Regal Vestelin cihazının biraz daha ucuz ve basit versiyonu gibi görünüyor.
    Ben yaklaşık 10 ay kadar önce Vestelin makinesini aldım. Tercih sebeplerim 5 yıl garanti, 6 program, dijital ekran, kalan süre göstergesi, toz yada tablet deterjan seçimi, tüketim azlığı vs..
    Makine şirin, görüntüsü güzel, kaliteli deterjan kullanırsan kurumuş tavaları bile tertemiz çıkarıyor. Büyük tencere yada aynı anda birden fazla tencere koyman zor, Daha bir yıl olmamasına rağmen makinenin sesi biraz arttı. Özellikle su alımı ve boşaltması yaparken biraz fazla ses çıkarıyor. Ben 430 gibi bir paraya almıştım şu an hepsiburada ve bazen kendi sitesinde 350-390 arası rakamlarda satılabiliyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • aynı makinenin üzerinde REGAL yazılı olanını kullanıyorum, bendeki versiyonda sayısal ekran yerine led ışıklar var, dolayısıyla vestel deki gibi kalan süreyi göremesenizde, bu led ışıklar sayesinde makinenin hangi aşamada olduğunu anlayabiliyorsunuz.

    Vstel, Regal, King ve daha başka markaların etiketiyle bu makine çeşitli yerlerde satılıyor. bence bu ürünü vestel yurt dışından ithal edip ufak tefek kozmetik değişiklikler yaparak pazara sunuyor.

    benim yüzümden olan bir problem ama fikir vermesi açısından belirtmem gerekir; makinenin tuz kapağını iyi sıkmadığımdan bir kaç yıkama boyunca bu kapaktan makine içine tuzlu su sızdı ve bu da ufak da olsa tuz kapağının kenarında paslanma yaptı. bu durumun bir problem yarattığını söyleyemem, buna dair bir kanıt ile karşılaşmadım, zira makinenin yıkamasından oldukça memnunum.

    Şuanda fairy platinium tablet kullanıyorum, bu da memnuniyetimin yanıltıcı olduğu fikrini doğurabilir. Fairy bitince farklı detarjanlar ile denemeler yapacağım. Muhtemelen eylül ayı gibi bu makinenin kapsamlı bir incelemesini foruma eklerim.

    fairy tablet ile ilgili bir detay; tablet detarjanlarda dozaj ayarlayamadığımızdan standart makinelere göre üretilen tabletler, bu makineye çok geliyor, bulaşıklar parıl parıl parlamakla birlikte üzerlerine güçlü bir detarjan kokusu siniyor.

    su alımı ve boşaltımı sırasındaki gürültüyü saymazsak, genel olarak makine sessiz çalışıyor.

    tespit ettiğim bir diğer detay; Dönen pervanenin bulaşık sepetine çok yakın konumlandırıldığını düşünüyorum, bu durum özellikle birden fazla tencere - tava gibi sepeti ağır yüklerle doldurduğumda, esneme sonucunda pervanenin sepete teğet geçmesine neden oluyor.

    bazen küçük parçalar sepetten kayıp pervaneyi durduruyor. bu gibi durumları algılamak için hassas bir kulağınızın olmasına gerek yok; makinenin sesi falan bir anda değişiveriyor. Hemen pause tuşuna basıyorum, sorunu gideriyorum ve start tuşuna bastığımda makine yıkamaya kaldığı yerden devam ediyor.

    zamanlayıcısı iyi çalışıyor. bir kaç kez kullandım. 8 saate kadar başlama zamanı belirleyebiliyorsunuz.

    yıkama esnasında elektrik kesilirse, elektrik geldiğinde kaldığı yerden devam ediyor mu bilmiyorum, şalteri kaldırıp indirerek böyle bir deneme yapacağım. bu tür ayrıntılar eylül ayındaki incelememde olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 27 Temmuz 2012; 8:51:39 >
  • Kargo dahil vodafone kamupanya sitesinden 355 TL ye Vestel buldum ama hala kararsızım. Electrolux mü Vestel mı diye. Electrolux tamamen metal kaplama imiş. Plastik aksam yokmuş makine altında. Bunlar da artı gibi geldi bana. Ne dersiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel de program süreleri baya bir uzun, Yoğun 150-normal 125-Eko 170- bardak programı bile bir saatten uzun sürüyor. Elektrolux ün süresi ile karşılaştırıp karar verebilirsin.
    Onda ekran yok sanırım ve program sayısı daha az, fakat sepet düzeneği ve malzeme kalitesi daha iyi. Servis olarak düşünecek olursan da çok bir farkı olacağını sanmıyorum. Vestel in yaygın bir servis ağı olmasına rağmen iki farklı ürün için olumsuzluk yaşadığımı söyleyebilirim. Aldığında seçimini ve ilk izlenimlerini yazarsan sevinirim
    Saygılar
  • tuz bölümü kapağı, dönen yıkama pervanesi ve detarjan gözü dışında vestel/regal inde içi tamamen metal kaplama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 30 Temmuz 2012; 3:56:58 >
  • üçüde çinden ithal ama vestelı tercıh edın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    üçüde çinden ithal ama vestelı tercıh edın


    yukarıdaki mesajımda,
    "Vstel, Regal, King ve daha başka markaların etiketiyle bu makine çeşitli yerlerde satılıyor. bence bu ürünü vestel yurt dışından ithal edip ufak tefek kozmetik değişiklikler yaparak pazara sunuyor. " yazmıştım.

    bu değerlendirmemi haklı çıkardığınız için teşekkürler.
    zaten ürün vestel ürünü olamayacak kadar güzel iş çıkartıyor.
    ben ucuza buldukları taktirde herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    üçüde çinden ithal ama vestelı tercıh edın


    yukarıdaki mesajımda,
    "Vstel, Regal, King ve daha başka markaların etiketiyle bu makine çeşitli yerlerde satılıyor. bence bu ürünü vestel yurt dışından ithal edip ufak tefek kozmetik değişiklikler yaparak pazara sunuyor. " yazmıştım.

    bu değerlendirmemi haklı çıkardığınız için teşekkürler.
    zaten ürün vestel ürünü olamayacak kadar güzel iş çıkartıyor.
    ben ucuza buldukları taktirde herkese tavsiye ediyorum.

    bişey degil.ama vestelın kendı uretımı bulasık makınesını kullanıyorum oda oldukca guzel.gelısme var vestelde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.