Şimdi Ara

Sessiz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Nexus Silent Mouse SM-9000C satan yer arıyorum ama bulamadım bu ürüne sahip olupta bana satmak isteyen var mıdır? işyerinde mouse sesi çok rahatsız ettiğinden arıyorum



  • Ancak yurtdışından bulabilirsiniz diye düşünüyorum Türkiyede pek rastlamadım.
  • evet dediğiniz gibi araştırdım hakkaten yokmuş.teşekkür ederim ilginize
  • Konuyu hortlattım ama yeni konu açmayım dedim. Ben de nexus 8000 modelini arıyorum ama bulamadım. Amazondan sipariş vereyim dedim ama gönderilmiyormuş buraya. Bunu veya bu şekilde az değil hiç ses çıkarmayan bir mouse arıyorum. Çıt çıt çıt akşama kadar kafa beyin kalmıyor. Deli oluyorum. Bu iş parayı filan geçti yani.

     Sessiz Mouse





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Şubat 2012; 21:56:22 >
  • Konuyu bir daha hortlatayım. Bir gelişme yok mu? Çıt çıt ses çıkarmayan kablosuz normal veya oyun faresi arıyorum.
  • Ben de hortlatayım dedim, yok mu halen gören sessiz mouslardan.
  • Ben microsoft mobile mouse 4000 kullanıyorum. Logitech (g500 ve vx nano) mouslara göre kat kat sessiz. Ama fiyatını haketmiyor bence. 3 tane aldım şuana kadar. Birinin alıcısı eridi. Biri bende, birini de satmıştım. Ama tam sessiz diyemeyiz.
  • bir hort da benden olsun.. bu gün media markt, vatan bilgisayar balçova, darty balçova ve kipa balçoya bizzat gidip baktım fakat bulamadım. arayışlarım devam edecek. şu sessiz mouseları gören bilen yada bulup alan olursa burda paylaşsında hepbirlikte şu işkenceden kurtulalım arkadaşlar...
  • Ben vazgeçtim bilgisayarı başka odaya koydum
  • NEXSUS distribütörü tarafouselerimiz gemiştir S.O.S BİLGİSAYAından sessiz mRhttp://www.sessizmouse.com/
     Sessiz Mouse
  • Senelerdir A4 Tech A4 TECH OP200Q noisless Mouse kullanıyorum. Gayet memnunum. Çok işkence etmeme rağmen bozulmadı gitti bir türlü. Çıt çıt sesi çıkmıyor (sağ ve sol tıklamalarda). Tekerleğe basınca çıkıyor ama.
  • türkiyeden almayın 80 liraya daha ucuz istiyorsanızhttp://www.amazon.com/Nexus-SM-7000B-Silent-Mouse/dp/B004FKBZ8M burdan sipariş edin bildiğim kadarıyla 75 euroya kadar gümrükte hiç sıkıntı çıkartmıyor.
  • Uzun süre aradıktan sonra hem sessiz hem ucuz olduğunu okuduğum 'A4Tech OP-200Q Noiseless mouse' almaya karar verdim. İnternette uzun süre arayıp sadece jetucuz.com'da bulabildim (16TL + Kargo = 20.50 TL). Başka yerlerde var mıdır bilemiyorum daha ucuza bulan olursa buraya yazar inşallah.

    farenin sağ/sol butonları ve tekerleği oldukça sessiz ve yumuşak. Orta butonu (tekerleğe basınca çalışan buton) nomal bir fare kadar ses çıkarıyor ama orta buton genelde pek kullanılmaz sanırsam, ben kullanmıyorum en azından. Oyunculara önermem çünkü çok hassas butonlara sahip, yanlışlıkla basılabiliyor yada tek basmaya çalşırken çift basılabiliyor yanlışlıkla. Alışıncaya kadar biraz zorlanabilirsiniz butonların hassaslığına. Biraz deneyerek butonların tam ortasına veya arkasına doğru yumuşakça basıldığında neredeyse hiç ses çıkmadığını ve daha rahat kullanıldığını farkedebilirsiniz. Kablosu biraz ince ve sert gibi geldi bana ama yeterince uzun bir kablo.

    ofiste ve iş yerinizde kullanmak için güzel bence.
  • Maalesef tr de yok. Olanlarda turtdışından satın almış olanlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben A4tech OP-200Q modelini aşağıdaki linkten (jetucuz. com isimli siteden)aldım. daha ucuza alanlar varsa burada da paylaşırlar umarım.
    A4Tech OP-200Q
  • Milanın sessiz mouseları mevcut hem kablosuz hemde 20-30 tl arasında cüzi bir rakama sahip, hiç kullanmadım ama idare eder diye düşünüyorum.
    https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=_bwmVrb5I8OTOpD3poAO#q=mila+silent+mouse
  • Elimde bir tane var tam karar vermemekle beraber satmayı düşünüyorum. Model NEW SM-5000B (http://www.sessizmouse.com/index.php/urunler/new-sm-5000b.html) inceleyebilirsiniz. Geçen yaza doğru almıştım çok az kullandım, tatilde memlekete gittik hiç kullanmadım,şöle 50tl temiz elime geçerse kargoda size ait olursa yollarım gibi.Satma sebebime gelince avucumu dolduran maus il defa kullanıyorum pek alışamadım gibi. bide bizim bebiş ne bulsa fırlatıyor o yüzden eski maus takılı bilgisayarda, bunu bazen gizli gizli kullanıyorum:) Kargo açısından yer muğla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakisar -- 24 Ekim 2015; 1:33:54 >
  • ah ulan hortlatamadım konuyu

    @Mr NO

    yeni işimde 5 kişilik bir odadayım, dedim farklılık olsun sessiz mause alayım.
    eskiden vardı muadilleri ama şimdi baktım bir arkadaşın dediği site ve bir de mila silent series mauselardan buldum.

    ML400 Mila silent series olanını alıp deneyeceğim (nano usb kablosuz)

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ml400-mila-silent-serisi-kablosuz-usb-nano-alic-189802050

    NT de satıyor bu milalardan, meraklısı bir şubesinden de sordurabilir.

    hatta bir tane de eve alsam hiç fena olmaz, evde dota atarkene o mause tıklamalarına eşim çıldırıyor bazen modu düşükken

    sessiz bir ofiste bozuk frekanstaki mause tıklamaları gerçekten sinir bozucu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 28 Ekim 2015; 11:40:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.