Şimdi Ara

Sesli Kitap Bulamıyorum Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    İstanbul trafiğinde günün 3-3.5 saatini yola harcayan bir çalışanım bu süreci sesli kitap dinleyerek geçirmeye çalışıyorum. Kitap okumayı sevmeme rağmen vakit bulamıyorum. Araçta bir şey okumak ise beni rahatsız ediyor şiddetli baş ağrısı ve ardından mide bulantısı çekiyorum şimdilerde sesli kitapları keşfettim. Gerçekten çok güzel bir uğraş, boş boş müzik dinlemekten çok daha iyi. Dünden beri yolda Suç ve Ceza'yı dinliyorum gerçekten çok çok güzel bir çalışma seslendirme müthiş ancak bitmek üzere ve çok üzülüyorum. Sizlerden yardım istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı? Sesli kitap indirebileceğim bir yer var mı internette? Çok aradım ama bulamadım. Boğaziçi Üniversitesinin bir çalışması var yüzlerce kitap var ancak siteye üye olmak için görme özrünüzün olması gerekiyor ve bunu belgelemeniz isteniyor bu sebepten dolayı üye olmadım. Yardım ederseniz çok sevinirim..







  • Çok kısır bir çalışma, benim bir akrabam görme engelli ama değil kitap dinlemek haberleri bile dinlemiyor, anca akşama kadar dedikodu yapıyor.

    'gel bak seni üye yapayım kitap dinle' diyorum

    'kitap başına maaşa ek verecekler mi? Ha? Osman? Ha verirler mi? Valla verseler okurum? Verirler mi ki?' diyor.

    Böyle bir insan için bi de kampanya yapıp uğraşıyorlar. Kusura bakmayın ama görme engellilerin çoğunun o kitapları dinleyeceğini sanmıyorum.

    Öte yandan sizin gibileri görüyorum, uğraşıp didiniyorlar 'fırsatım olsa da her anımı öğrenerek geçirsem' tarzı düşüncelere sahipler, ve devletimiz bunlar için hiç bir yardımda bulunmuyor. Şu seslendirdikleri kitapları halka açsalar keşke, o değil karşılığında ücret alsalar bile dinleyecek bir çok kişi tanıyorum.

    Çok yazık ya, sinir oldum bak yine.
  • http://www.seslekitap.com/index.php?route=common/home

    Bakınız böyle bir site buldum, uygun fiyat karşılığında cd şeklinde satıyorlar, çok güzel klasik kitaplar da var umarım işinize yarar.
  • kardeşim çok çok teşekkür ederim bu konudaki hassasiyetin ve ilgin için siteyi inceleyeceğim birazdan.. Keşke bu işin peşinde koşanlarda senin kadar hassas olsa da bizde faydalansak şunlardan..
  • Arkadaşlar Jack London ın Beyaz diş kitabının kaydını dinlemek isteyenler pm atabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.