Şimdi Ara

Ses problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inception 1080p mkv'yi KM Player da sorunsuz bir şekilde izliyordum. 5 dk Laptop un başından ayrıldım. Arkadaş şarjdan çekmiş. Ekran parlaklığı gitmişti, sanki minimum parlaklıktaydı. Ayrıca Pc aşırı ısınıyor belki ondan da donmuş olabilir ekran. Sonra Laptop'un açma kapama düğmesine basılı tutarak kapattım. Yeniden açtığımda Filmleri hangi proğramla açarsam açayım ses yoktu. Mp3'te sorun yok ancak KM Player, GOM, Media Player Classic'te görüntü var ama ses yok. BS player'da ses var ancak hata veriyor.

    ''Can't save configuration file.
    Please reinstall with default settings or choose folder with right permission.''

    Yazıyor BS Player ile açmaya çalışınca. BS'de ses geliyor.

    Çözüm için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 25 Mart 2011; 20:29:01 >



  • Ayrıca VLC'de denedim. Son sürüm olmasa da, çalıştırdı ve ses az da olsa geliyordu. Diğerlerinde ses yok ya da duyulamayacak kadar az.


    Güncel.
  • Güncel.
  • Tüm Codec packleri i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi. Genellikle PC nin fiziksel kaynaklarını direkt kullanan yazılımlar yaşadıkları donanımsal sorunları log mantığında bir dosya içine işleyerek istenmeyen donanım kayıplarını engellemeye çalışıyorlar. Ve ne yazık ki bu log içindeki hata düzeltimeden tam istenen şekilde donanımı kullanamadıkları için hata verebiliyorlar.

    Umarım işe yarar.
  • Bir de MKV yi açtığınızda Tray Bar a ikonlar geliyormu AC3 vs... o an dosyayı çözümleyebilmek için çalışmakta olan Codec kütüphanelerinin adları.bunlardan sesle ilgili olana tıklayınca / sağ tıklayınca bir menu vs gelmekte mi uyarı veren yada repair vs gibi şeyler yazan....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.