Şimdi Ara

Ses kayıt cihazı kasedini dijital ortama aktaran bir alet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir yakınımın ses kayıt cihazındaki mini kasetleri PC ortamına **** veya .WMA uzantılı olarak aktarmaya yarayan bir alet arıyorum (İçeriğindeki programla da ses uzantıları değiştirilebilir, farketmez). Belki uç nokta olabilir ama Numark firmasının çıkarmış olduğu TTUSB Turntable cihazına benzer bir ürün baktım, ancak bir türlü gözüme ilişmedi aradığım sayfalarda. Acaba böyle bir alet mi yok piyasada ya da ses kayıt cihazına başka bir adaptör takılarak mı dijital ortama aktarma yapılıyor? Yardımcı olabilirseniz ne mutlu.







  • böyle bir makine almak bence saçma olur arkadaşım..çünkü bu işi piyasada tanesini 5 tl ye yapan yerler var, örneğin ben düğünümde yapılmış mini camera kasetlerini verip cd olarak avi formatında aldım.. ha bu işin ticaretini yapacaksan ayrı .. ama 3-5 tane kaset için alınmaz bence....
  • İki ucu jaklı kabloyu herhangi bir walkman veya teybin kulaklık çıkışı ile bilgisayarınızın mikrofon girişine bağlarsanız kaseti çalarak bilgisayardan sesi kaydedebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.