Şimdi Ara

Ses kartına bluetooth özelliği eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Prodigy Cube ses kartı kullanıyorum ve kullandığım hoparlörler bu karta bağlı, ancak artık sesi tek bir vericiden almak yeterli gelmiyor. Benim istediğim şey, bu karta bluetooth özellik kazandırıp, telefondur, bilgisayardır, tablettir ne kadar bluetooth özellikli cihaz varsa sesi kart üzerinden hoparlörlere aktarabilmek. Biraz araştırma yaptım ancak yeterli sonuca ulaşamadım. Aklında bir fikir olup paylaşabilecek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • cukkaSG C kullanıcısına yanıt
    Ses kartına Bluetooth özelliği kazandıramazsınız. Fakat alttaki Philips aea2700 Bluetooth alıcıdan alıp hoparlörlerinizi bu adaptöre takarak Bluetooth'lu cihazlarınızın sesini hoparlörlere aktarabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/philips-aea2700-multipair-bluetooth-hi-fi-adaptor-p-EVPHAEA2700?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=CMTRxumTsM0CFUWfGwodQIAEsw

    Hoparlörünüzde 2.bir input (giriş) varsa da kablo söktak yapmadan hem pc ile hem de Bluetooth alıcı ile kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ses kartıyla ve kartsız, ses kalitesinde büyük fark var, bu yüzden ses kartına bluetooth özelliği kazandırabilir miyim diye düşündüm. Aslına bakılırsa bu tarz bluetooth cihazlarla bahsettiğim olay sağlanabiliyor, ancak prodigy cube deki tek input usb üzeri üzerinden olduğu için yapılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.