Şimdi Ara

Ses çıkışı alabileceğim uydu alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar monitörü tv olarak kullandığım için harici hoparlör bağlıyorum. a/v çıkışı var diye next kanky aldım fakat işe yaramadı. Bana audio çıkışı olan bir uydu alıcısı lazım. Ya da a/v girişinden 3 boğumlu jak ile ses çıkışı alabilmeliyim. Çünkü tivibunun a/v çıkışına hoparlörü bağladığımda ses çıkışını gayet iyi alıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.



  • Aynı şekilde kullanıyorum hocam normal şartlarda A/V çıkışı olan her uydu alıcısı ses verir, kanky'de neden böyle yapmış ilginç kasalı uydu alıcısı alırsanız şu ürünle alırsınız https://urun.n11.com/tv-kablolari/2-rca-erkek-35mm-jack-disi-aux-streo-ses-kablosu-P395286241



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 24 Ocak 2020; 18:51:5 >
  • Merhaba arkadaşlar. Next 2053 mini uydu alıcısı aldım. Vestel 22PF5045 Tv ye HDMI kablo ile bağladım. Görüntü alıyorum ama ses alamadım. Diğer Tv ye aynı HDMI kablo ile bağladım ses ve görüntü aldım. Vestel tv ye aynı HDMI kablo ile başka bir cihaz ve laptopu bağladım ses ve görüntü aldım. Uydu alıcısını güncelledim olmadı, çözünürlüğü değiştirdim olmadı, Vestel servis ve next servis nedenini bilmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.