Şimdi Ara

Serveriniz İçin Kredi Kartı, Mobil Ödeme, Banka Ödemesi ve Dahası | MaxiGame

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Kimiz, Ne Yaparız?

    Maxigame.com olarak online oyun ürünleri satışının yanı sıra Private (PvP) serverlara ödeme altyapısı hizmeti sunan bir firmayız. Sitemiz 2007 senesinden beridir faaliyette olup 2011'den bu yana Silkroad Online isimli oyunun Private Serverlarına ödeme alt yapısı sunmaktadır.

    Bazı müşterilerimizden gelen yoğun talepler sonucunda Metin2 alanına da yöneldik ve bu alanda da hizmet vermeye başladık. Metin2 alanında yeniyiz ancak hizmet kalitemizi müşterilerimizden gelen talep ve istekler doğrultusunda sürekli olarak geliştiriyor ve yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz.

    Neden Ödeme Sistemi Alt Yapısı Kullanmalıyım?

    Kendi banka hesaplarımı kullanmak varken başka bir siteyi aracı yaparak, oraya komisyon vererek neden daha az kazanayım diye düşünebilirsiniz. Aslında bunun birçok sebebi var ancak size en geçerli bikaç sebebini saymak istiyorum.

    1. Kendi şahsi hesaplarını kullanmanız durumunda yaptığınız iş ticaret olduğundan vergi vermediğiniz için hakkınızda yapılacak herhangi bir şikayet veya vergi denetiminde yüksek cezalar yeme riskiniz vardır.

    2. Sürekli pc başında oturamaz 7/24 ödeme kontrol etmeniz mümkün olmayacağından satışlarınız düşecektir ve daha az kazanacaksınız.

    3. Kendiniz sadece belli başlı ödeme yöntemleri sunabilirsiniz ki bu da yetersiz kalıp aslında varolan potansiyelinize ulaşmanıza engel olacaktır.

    Peki Sizin Farkınız Nedir, Sunduğunuz Hizmet Nedir?

    Bizim farkımız ve sunduğumuz hizmetin birçok avantajı bulunmakla birlikte yine size en önemli olan bikaç maddeyi saymaya çalışacağım.

    1. Biz bu işi resmi ve profesyonel olarak yapıyoruz, sitemiz üzerinden gerçekleşen her işlemin vergisi verildiği için içiniz rahat bir şekilde satışlarınızı gerkeleştirebilir ve gelir elde edebilirsiniz.

    2. Sitemimiz 7/24 ödeme onayı ve ürün alımı sağlayacak şekilde geliştirildiği için müşterileriniz istedikleri an gece gündüz farketmeksizin ödeme yapabilir ve EP satın alabilecekler bu da hem müşterilerinizi hem de satışlarınızı arttıracaktır.

    3. Birçok farklı ve alternatif ödeme yöntemi sunarak geniş müşteri kitlelerine ulaşmanızı sağlıyoruz. Böylece yine hem müşteriniz hem de geliriniz doğru orantılı olarak artıyor.

    4. Canlı destek ve Ticket sistemi üzerinden müşterilerinize ürün alımı konusunda destek sağlıyoruz böylece nasıl EP alacağını bilemeyen müşterileri size kazandırıyoruz ve yine hem geliriniz hem müşteriniz artıyor.

    5. Aylık, yıllık veya herhangi bir kurulum ücreti almıyoruz sadece yapılacak satışlardan cüzzi bir aracılık komisyonu almaktayız.

    6. Yaklaşık 10 senedir bu sektörde olduğumuz için bize güvenen büyük bir kitlemiz bulunmakta bu nedenle bir müşteri ödeme yapmadan önce güven sorunu yaşamamakta ve günül rahatlığı ile ödemesini yapmakta.

    7. Bizimle çalışan server sahiplerine geniş kitlerelere hitab eden forum sayfamızda ve server tanıtım sitemizde bazı ücretsiz ve bazı indirimli reklam avantajları sunarak, daha büyük kitlerelere ulaşmalarını sağlıyoruz. Böylece hem müşterlerimizin hem de bizim gelirimiz doğru orantılı olarak artıyor.

    Komisyon Oranları, Sistem İşleyişi ve Ödemeler:

    - Komisyon oranlarımız serverinizin potansiyeline bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Kesin olmamakla birlikte bu oran %10 ile %20 arasındadır. Net bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    - Ödemeleriniz Ziraat bankasına talep yapıldığı sürece haftanın 7 günü gün içerisinde ortalama 1 saat veya en kötü ihtimalle o gün içerisinde gönderilir. Diğer bankalara talep yapılırsa eğer sadece haftaiçi banka EFT saatleri içerisinde yine ortalama bir saat veya en geç EFT saati bitimine kadar gönderilir. Ödemelerinizi istediğiniz zaman günlük, haftalık veya dilerseniz aylık olarak çekebilirsiniz bu konuda bir kısıtlamamız bulunmuyor.

    - Şuan da sistemimiz kısaca şu şekilde işlemektedir: Sitemizde size bir hesap oluşturuluyor, ardından serveriniz için ayrı bir kategori oluşturulup EP E-Pin kodlarınız o kategoriye ekleniyor. Müşterileriniz sitemizdeki kendilerine uygun ödeme yöntemlerinden birisi ile ödemelerini yapıp bu kategoriden kodları satın alıp sitenize girip yüklemelerini yapıyorlar. Satılan her kodun ücreti komisyon düşülerek hesabınızda otomatik birikir ve istediğiniz zaman banka hesabınıza gönderilir.

    Not: Metin2 için çalışmalarını yürüttüğümüz yeni sistemimiz 1-2 ay içerisinde hazır hale gelecek. Yeni sistemle birlikte tüm alışverişler sizin kendi siteniz üzerinden gerçekleşecek, müşteri sizin sitenizden hiç ayrılmadan basit bikaç adımda kolayca EP satın alabilecek.

    Sunduğumuz Ödeme Yöntemleri:

    Müşterilerimize sunduğumuz ödeme yöntemlerimiz aşağıdaki gibidir. Bu ödeme yöntemleri ile 7/24 ödeme ve onay gerçekleştirilip ürün satın alınabilir.

    1. Banka hesabına ödeme. Havale / EFT / ATM / İnternet Bankacılığı / SWIFT (11 tane banka hesabımız bulunmakta.)

    2. Kart ile ödeme. Kredi Kartı, Maaş Kartı, Banka Kartı, İninal Kart, PayByMe Kartı.

    3. Mobil Ödeme. Turkcell, Turk Telekom (Avea), Vodafone.

    4. Western Union

    5. Webmoney

    6. Bitcoin

    7. MangırKart

    8. TeckCard

    İletişim:

    Peki herşey güzel de size nasıl ulaşacağız diyorsanız, aşağıdaki iletişim kanallarının birinden bize ulaşabilirsiniz.

    1. Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/MaxiGamex/

    2. İletişim Sayfamız (Ticket): http://www.maxigame.com/iletisim.html

    3. Canlı Destek (Gün içinde sadece): http://www.maxigame.com/destek_yeni

    4. Mail Adresimiz: info@maxigame.com

    İlginiz için şimdiden teşekkürler.

    Saygılarımızla.

    MaxiGame



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 21 Nisan 2018; 17:10:53 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.