Şimdi Ara

Şerit led bağlantısı acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilen arkadaşların acil yardımına ihtiyacım var bu tarz konuları pek anlamıyorum şu an elimde 2 adet farklı renk şerit led 12v mevcut 1 adet trafo ve birde cata 9115 kumanda mevcut kumandayla ayrı ayrı yakmak için bağlıycam ama özellikle 220v giriş ve çıkışları bağlama konusunda net bilgiye sahip değilim elimde olan ürünleri aşağıda resim olarak veriyorum.ledleri kumandaya bağlamayı biliyorum ama 220v girişini nasıl bağlıycam trafo bağlayıp 12v çıkışını kumanda girişine bağlasam kumanda girişi 220v diyor çalışmaz galiba,kumanda girişine 220v bağlamsam ledler 12v bu sefer onlari patlatırım diye fikir yürüttüm ne kadar doğru bilmiyorum.

     Şerit led bağlantısı acil yardım lütfen

     Şerit led bağlantısı acil yardım lütfen







  • nötür nedir aga ya?

    Merhaba dostum elindeki cihaz sadece anahtarlama yapmaya yarıyor. Yani iki farklı ledi ayrı ayrı yakıp söndürmek istersen ya iki adet 220 V röle ya da iki ayrı resimdeki smps adaptörden kullanacaksın. 220 voltu anahtarlama kumandasına ordan çıkan 220 volt çıkışlarını da smps adaptöre bağlarsın.
  • Doğru mantığı anladım fakat,, arkadaşımız zaten burada bağlantı sorunu yaşamakta, işin içine 3 adet role ve bu rolelerin hem kontrol ünitesi hem 12v power hemde ledler ile çalışacak şekilde bağlanması bizce olabilir, arkadaşımız için öyle değil. 220v kontrol ünitesini değiştirmesi gerekiyor ve 12v RGB şeritledkontrol devresi işini görecektir. sonuçta 3 farklı çıkışı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.