Şimdi Ara

Seramik Kaplama Sonrası Oluşan Beyaz Noktalar Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı İzmir'de işini iyi yaptığını düşündüğüm bir uygulama merkezinde Seramik kaplattım. Aracı almaya gittiğimde Opak Siyah olan boya üzerinde Kaput tavan ve bagaj kapağı üzerinde binlerce ufak beyaz nokta ortaya çıkmış, canım çok sıkkın, hiç elletmeseydim bu şekilden daha iyi bir haldeydi. Yardım edebilir misiniz?

    Seramik Kaplama Sonrası Oluşan Beyaz Noktalar Lütfen Yardım
    Seramik Kaplama Sonrası Oluşan Beyaz Noktalar Lütfen Yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seekan_destroy -- 21 Ocak 2021; 22:10:30 >







  • Naçizane tavsiyem öncelikle yaptırdığınız yer ile görüşerek bunları gidermelerini talep edin. Sorunsuz bir şekilde giderilirse ne ala. Yok giderilmiyorsa;
    Orada yaptırdığınız işlemin faturası varsa, yani orada işlem yaptırdığınızı belgeleyebiliyorsanız, bir delil tespiti davası açın. Mahkeme bilirkişi atar ve aracınız incelenir. Bilirkişi rapor hazırlar ve araçta yapılan işlemin boyada böyle bir hasar meydana getirdiğini rapor haline getirirse (bu esnada mahkemeden işlemin yapıldığı ana ait servis kamera kayıtlarını da istetebilirsiniz), o andan sonra artık elinizde kapı gibi delil olduğu için aracınızın delil kaybı için işlemi yapan yere değer kaybından dolayı dava açabilirsiniz.

    Eğer faturasız iş yaptırdıysanız, işiniz çok zor ve uzun hikaye. O yüzden o kısma girmek istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonrasında aracı yaptırdığım yer ile görüştüm, aracın verniğinde zamanla oluşan delikler olduğunu, işlemi yapınca bunların ortaya çıktığını, kendilerinin sorumlu olmadığını beyan ettiler, evet elimde fatura da mevcut.

  • Muhtemelen seramik kaplamadan önce pasta işlemi yapıldıysa onun kalıntıları iyice temizlenmemiştir.


    Seramik kaplama yapıldıgı içinbu izler seramik kalamanın altında kaldı.Gidermek için seramik kalamaya duruma göre zımara yada tekrar kalın pasta uygulanacak vs bir sürü iş.Sonra tekrar seramik kaplama.


    Vernikte niye delik oluşsun?Seramikkaplamadan önce bunları görmemişler mi acaba.


    Foruma kalırsa her şey mankemede biter.Mahkeme kaç yıl sürecek acaba?


    Görüntüsü dışında boyaya bir zararı yok böyle kullanın.

  • Bana söylendiğine göre üzerine yağan asit yağmurları, reçineler, tozlar vs zamanla vernikte iğne ucu kadar delikler oluşturmuş. Benim kanaatim o deliklere pasta yaparken içlerine doldu ve beyazlaştılar, o halde üzerine de seramik atınca mühürlenmiş oldular. Dediğiniz gibi çıkartmak için tekrar zımpara, seramk kaplamanın sökülmesi, tekrar seramik vs. çok uzun iş, böyle kalacak sanırım, belki içleri zamanla tekrar kir dolarsa birazcık düzelir diye umuyorum.

  • benim araçta da aynı sorunlar oluştu bu sorunu çözdünüz mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.