Şimdi Ara

Sera Yatırımı Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde modern tarım başlığı adı altında gelişmekte olan seracılık insanların iç
    dünyasındaki kendin üretip kendin ye düşüncesinden ortaya çıkmıştır.Bu düşünce her
    insanda zaten bir parça yok mudur ? Kent hayatının sıkıcı gri havasından sıkılan çoğu insan
    çiftçiliğe adar kendini,şehirde yaşayanlar olarak biz bu durumda şehrin elindeki oyuncaklar
    olduk diyebilir miyiz ? Bir süre sonra bu çok sıkıcı olabiliyor sürekli çalışıyoruz,yoruluyoruz
    para kazanıp karnımızı doyuruyoruz ama hep birşeyler eksik emek!https://resifsera.com/
    Sera yatırımı son dönemlerde aldığı teşvikler ve organik tarımın populer hale gelmesi ve kazanç oranı ile önem kazanmıştır.
    ısıtma, soğutma, sulama, çelik konstriksiyon ve iç tefrişatları olmak üzere tüm yeterlilik ve teknik bilgiye sahip personelleri tarafından anahtar teslim sera kurulumunuzu gerçekleştirmektedir.

    Kurmayı planladığınız sera ile ilgili olarak anahtar teslim kurulum aşamasında süreci, yatırımcıyı eğitme odaklı karşılaşacağı risk ve problemler hakkında bilinçlendirerek sürdüren firmamız minimum yatırım ile maksimum kar amaçlamaktadır. Malzeme seçimi ve yerleşim planı hakkında sizlere çözüm üretmektedir.

    Anahtar teslim sera kurulumunuzda riskleri ortadan kaldırmak ve sürdürülebilir bir yatırım sağlamak asıl hedefimizdir. Tüm imalat ve montaj aşamalarınız sera kurulumunda tecrübeli şantiye şefi (inşaat mühendisi ve ziraat mühendisi) tarafından organize edilip gerek atölye, gerekse saha da takip edilmektedir. Anahtar teslim sera kurulumu yapan firma olarak iş güvenliği ve işçi sağlığına önem veriyoruz, İSG eğitimlerini tamamlayıp sertifikalarını almış personeller tarafından gerçekleştirilip yatırımcının risklerini ortadan kaldırır.

    Göz ardı edilen veya eksik bilgi donanımından kaynaklı yapılan hataların başında ısıtma, soğutma, havalandırma, çelik konstriksiyon seçimi, yanlış bitki yerleşimi, kapasiteyi karşılamayan sulama ekipmanlarının seçimi gibi çeşitli faktörler bulunmaktadır. Sera kurulumunuzda gerçekleşecek olan her imalat ayrı bir beceri ve donanım gerektirmektedir. Bu sebep ile firma seçimi yaparken firma bünyesinde yukarıda bahsettiğimiz her faktörü mühendislik onay ve hesapları ile birlikte sunabilecek teknik personelin varlığını sorgulamak seranızın sürdürebilirliğini sağlamak adına hayati önem taşımaktadır.
    Anahtar Teslim Sera Kurulum Firması







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.