Şimdi Ara

SEO Hosting Nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [size=3]SEO HOSTİNG PAKETLERİ

    SEO Reseller Hosting Nedir?
    SEO hosting üzerindeki sitelerin farklı Class IP üzerinde barınması SEO hostingi diğer hostinglerden ayıran en önemli özelliktir.Daha detaylı bir ifade ile aynı IP üzerinde barınan siteleriniz üzerinden aldığınız backlink ya da tanıtım yazısılarının size bir faydası bulunmamaktadır. Ya da çok düşük seviyede fayda sağlamaktadır.Ancak SEO hostinglerde ise barındırdığınız tüm hostingler farklı A ve C Class IP lerde barındığı için arama motorları gözünde tüm siteler farklı siteler gibi görüneceğinden aldığınız backlinkler maksimum fayda sağlayacaktır.

    Normal şartlarda sitenize backlink almak için onlarca kişi ile kucak dolusu paralar vererek çalışırsınız. Bu backlinkleri takip etmekse ayrı bir yük. Satın aldığınız linkler süresi bittiğinde kalkıyor, zaman zaman satın aldığınız tanıtım yazıları da silinebiliyor. Bunlar yarardan çok siteniz için zarar haline geliyor. Ancak Kendi SEO Resellerinizdeki sitelerinizden aldığınız backlinklerin hem silinme ya da kaldırılma gibi riski kalmıyor. Hemde 1-3 ay sonra kaldırma gibi ya da yenileme ücreti gibi bir şart olmuyor. Kalıcı backlink almış oluyorsunuz.

    A, B, C, D, E olmak üzere 5 Class IP adresi vardır. Ancak bunlardan kalite anlamında en kalitelisi A Class IP dir. ve bu sebeplede çok yüksek fiyatlara satılmaktadır. Ancak C Class IP A Class IP lere göre daha uygun fiyatla bulunabilmektedir.

    SEO Hosting ’in SEO’ya Katkısı
    SEO Hostinglerin yukarıda da bahsedildiği için A ve C Class özellikleri bulunmaktadır.Bu Farklı Class IP ler sayesinde siteleriniz birbirinden bağımsız rakip siteler olarak google gözünde görünmektedir. Malumunuz Google Aynı IP üzerindeki siteleri algoritması sayesinde bilir. Eğer sizin kullandığınız sunucuda farklı bir illegal site varsa, SEO açısından problem yaratır. Ancak SEO reseller sayesinde siteleriniz farklı Class IP üzerinde olacağından bu risk ortadan kalkar.

    SEO çalışmaları yaparken backlink almak çok önemlidir. Kaliteli backlinkler ile ancak siteleriniz üst sıralarda olabilir. Ancak backlink almak oldukça maliyetlidir. SEO resellerde Backlink almak için verdiğiniz paraları, SEO Hosting ile büyük oranda azaltabilirsiniz. SEO Hostinginizde birden fazla barındırdığınız siteleriniz için link değişimleri yapabilirsiniz. Normalde aynı IP adresini taşıyan siteler arasında yapılan backlink eklemeleri, Google tarafından önemsenmez. SEO Hostingdeki C-Class özelliği bu durumda da sizlere yardımcı oluyor.

    Aslında SEO resellerin daha sayabileceğimiz çok fazla katkısı mevcut. Linkwheel çalışmalarımızda backlink aldığımız sitelerin farklı Class üzerinde olmaları gerekmektedir. SEO reseller sahipleri oluşturacakları siteler ile linkwheel uygulamalarını kendi siteleri üzerinden yapacakları için, wordpress, Blogspot, Blogcu ve bunun gibi ücretsiz blog siteleri ile yapılan Linkwheel uygulamasına oranla, SEO Hosting kullanılarak yapılan linkwheel uygulaması C-Class IP özelliği sayesinde daha iyidir.

    SEO Reseller Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
    Paketlerde dikkat etmeniz gereken sunucunun TR lokasyonunda olması, ping hızının yüksek olması, Sunucuda litespeed gibi eklentilerin olması ve verilen IP lerin maksimum paylaşım sınırına dikkat etmek gerekmektedir.

    Kimler SEO Reseller Hosting satıyor?
    Tecrübe ile sabittir ki KESİNLİKLE Türkiye lokasyonlu SEO reseller almanızı önerilir. Diğer hosting ve reseller paketlerine göre SEO reseller daha maliyetli bir iş olduğu için tm firmalarda SEO Reseller paketlerini göremezsiniz.

    SEO Reseller Ücretleri....
    Aslında ücreti belirleyen en önemli unsur IP lerin Adeti ve Class larıdır. Örneğin firmamız 20 C Class IP li SEO reseller paketlerini Yıllık 500 TL + KDV olarak müthiş bir indirim ile sunmaktadır. Ancak A Class IP ler ile bu fiyat daha yüksek olabilmekte. Ancak daha fazla fayda sağlaması açısından firmamız sağladığı SEO reseller paketlerinde A ve C Class IP leri karışık ve ek maliyet olmadan vermektedir.

    Normal şartlarda 1 adet IP ücreti 3 TL + KDV iken, A Class IP ücreti ise Aylık 15 TL + KDV lere kadar çıkmaktadır. Bu anlamda Tek IP almak yerine SEO reseller paketleri daha uygun maliyetli olmaktadır.

    İPUCU : SEO Reseller ile kendi işinizi de yapabilirsiniz.
    Malumunuz forumda tanıtım yazısı ve Link satışı yapan arkadaşlar bir hayli fazla. Ve sadece bu alanda bir ticaret sağlam rakamlar ile dönmekte. Bu anlamda sizde SEO reseller paketleri ile kendi paravan sitelerinizi oluşturarak, Forumlarda tanıtım yazısı ya da link satışı da yapabilirsiniz. Gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

    [size=3]SEO HOSTİNG PAKETLERİ



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.