Şimdi Ara

Şenol Güneş'ten Sonra Beşiktaş'ın Başarısız Olacak Olmasının Sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ı yönetenlerdir. Şenol Güneş varken de başarısızlığın büyük paydaşı onlardır. Yaptıkları başlıca yanlış ve etik dışı transferler, futbolcu ve personellerin maaşlarının ödenmemesi, takıma sahip çıkılmaması, berbat kadro mühendisliği ve maaş dengesizliği ile takımın kaptanları başta olmak üzere futbolculara uygulanan saygısızlıklar ve uyguladıkları zorbalık ile Beşiktaş başarısız olmuştur, takımın başına gelecek hoca bütün bunlara rağmen başarılı olamayacaktır, bu yüzden Beşiktaş başarısız olacaktır. Her şeye rağmen ilk 3 sene takıma büyük başarılar kazandıran Şenol Hoca'yı tebrik ederim. Beşiktaş, yönetenlerin çapsızlığından ötürü seni göreve getirmiş ve sana bu kadar muhtaç kalmıştır, gelecekte seni arayacağımızdan ötürü üzgünüm.



  • "gelecekte seni arayacağımızdan ötürü üzgünüm."
    Yallah milli takıma yallah.
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Mart 2019; 17:20:20 >
  • 2-3 senedir satışlardan 50 milyondan fazla para kazanmışsınızdır ama doğru düzgün transfer yapmadınız.Kadronuz çok yaşlı,hep gidip sözleşmesi bitmiş 35 yaşındaki adamları aldınız.Kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var Dorukhan gibi birkaç adamla iskeleti kurmanız lazım Aybaba dönemindeki gibi.Bunu en iyi yapacak adam da Sergen
  • personel maaşlarını bile kendi ceplerinden ödeyebilirlerdi o adamların ne günahı var gerçekten saygısız ve kul hakkı yemeyi hiç sıkıntı etmeyenler tarafından yönetiliyor kulüp.
  • Mayıs ayında yönetim değişmediği sürece evet.Daha da borca, çıkmaza gireriz.Tamamen yeni sayfa lazım
    Ama Beşiktaş daha öncede vardı yine olacak.Kişiler gelir geçer.Şenol Guneş başarılı oldu teşekkurler.Ama son aylar çok kötü idare edildi.Ama şu nedenle ama bu nedenle.Burada sadece hocanın payı yok ama onunda hataları oldukça var.Herkes yıprandı ,artık değişiklik lazım.Şenol Güneş şampiyon yaptı ama bu camiada şampiyon olma fırsatı verdi.Her iki tarafta birbiri için şans idi ve uyuştular.Ama Türkiye'de uzun başarılar uzun süreler elde etmek neredeyse imkansız.Şenol Gunes de uzun zamanda verimi düşen bir isim oldu her zaman.Kaçınılmaz son geldi.Ama halen hamle yapılmadı.Bu durumda eğer işler düzelmezse 4.olarak bitirmemize neden olacak.Umudum var 2.sıra için ama böyle oynarsak olmaz.
  • ben yönetimi daha çok suçlu buluyorum hep sat sat taliscayı abobubakarı vs futbolcuları elden kaçır maaş verme tek yaptıkları satıp kiralık olarak geri almak
  • Hoca en büyük suçludur,çünkü madem yönetim istemediğin transferler yapıyor vb.istifa et çek git,kulübün önünü kesme,madem kalıyorsun bıdı bıdı etme,her hafta ağlama başarılı ol.Bu kadroları yılmaz vurala versen o da anca bu kadar kötü oynatır.

    Bu sene değil geçen sene sezon başından beri hocanın kafası takımda değildi ve sırf para için devam etti.

    Geçen sene 4.olduğunda defedecekti yönetim.Yönetim tek suçu şenol hocaya katlanmak oldu.
  • Beşiktaş iyi bir hoca bulur yoluna devam eder. Merak etmeyin.
  • Şenol Güneş'in Beşiktaş kariyerine ve günümüze baktığımızda, tam ayrılması gereken zamanda ayrılıyor çünkü kalması halinde ciddi yıpranacak ve Beşiktaş'ı yıpratacaktı.

    Her sezon neredeyse en kritik futbolcuları elinden alınan ve sürekli omurgası değişen takımla mücadele etti, 2 şampiyonluk ve şampiyonlar liginde yaptıkları ortada, bunlar Beşiktaş'ın yakın tarihine baktığımızda zirve performanslardan birisi...Son 2 sezonda ise ligde hedefinden uzak kalmasının sebebi, hem maddi problemler hem milli takımın onu yoklamasıdır. Hoca önceden mutlak başarı hedefini, başarılı olmasam bile gideceğim milli takım var diye değiştirdi, haliyle Beşiktaş'taki çoğu sıkıntıyı artık idare etmek yerine saldığını düşünüyorum.

    Beşiktaş şuan maddi olarak sıkıntılı ve futbolcular huzursuz, bu ortama yabancı td gelirse Şenol Güneş sonrası yıkım olur. Haliyle ligi ve takımı anlayacak, sıkıntıları bilecek biri gelmesi gerekir. Uzun lafın kısası Şenol Güneş'in verdiği katkı mevcut durumunuzdan dolayı gözükmüyor, fakat olmasaydı daha kötü durumda olabilirdiniz. Gittiğinde gelecek teknik adam bunu net gösterebilir.

    Fakat dediğim gibi Şenol Güneş sonrası iyi bir tercih, belki pozitif katkılar yapar ancak Şenol Güneş kadar zirve bir performans beklememek lazım....




  • fikret para ödemiyor. Ne kadar köfte o kadar ekmek. Para olmadan başarı olmaz.
  • Ben yakın sürede toparlanabileceğimize inanmıyorum, işin kötü yanı heyecan yok artık. 10 senedir kombine alıp dururduk, sayımız bu sene iyice düştü seneye bizde ara veriyoruz artık. Ben ŞG yi severim daha evvel Samet gelirkende keşke o gelseydi diyordum, ama başkan fazla sinsi adamı allem etti kallem etti göndertti sonunda. Klubü maddi açıdan iyice sömürdükten sonra demirören ile aynı yolu izleyeceğine inanıyorum, yakında tff ye geçer. Belki son dönemde el altından demirören in borcu vs bile vermiş olabilir.
  • Şenol Hoca yerli hocaların içinde en iyi seçenekti. İki sene üst üste şampiyonluğu hiçbirimiz ummazken bize bu duyguyu yaşattı. Disiplin sorunu olan oyuncuları büyük oranda takıma entegre etmeyi başardı. Daha iyisi olmazdı arkadaşlar. Bu başkanla ve bu oyuncularla bu kadar olurdu.
  • Bu yönetim ve hoca Beşiktaş taraftarının hak ettiğinin çok çok üstünde.
  • Şenol hoca bana kalırsa 1 yıl geç geldi bize. 1 yıl erken gelse o yıl da şampiyon olabilirdik. Ve 1 yıl geç gidiyor bu yılın başında ayrılmalıydı. Yıl içerisinde sürekli milli takım muhabbeti yapması hiç hoşuma gitmedi senin sözleşmen olan bir takım var ve şampiyonluk şansın var niye sürekli gitmek istediğin takımı konuşupduruyorsun?
  • Konu günceldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese kapak olsun bu konu. Bize kufur ediyorlardi boyle deyince gecen sene fln.
  • BJK nin başarısız olacağı çok belliydi bu sene hatta 18-19 sezonunun başında sinyalleri vermişti ki ligi 3.bitirdi ve gelişen olaylarla sonuç böyle oldu.

    Bardağın dolu tarafından bakın 2 sene üst üste şampiyonluk yenilgisiz CL grup lideri ve en önemlisi yakın zamanda oynanan en iyi futbol beyler uykudan uyayın Tüpçü gittiğinde kulüp çok kötüydü para konusunda eğer ki enkaz olmasaydı o kiralanan çoğu futbolcu sizindi ve başarı halen devam ediyordu ama olmadı bi enkaz vardı onu düzelttiler feda dediler stad yapıldı vs böyle gelişti olaylar ee sadece şampiyonluk yetmiyor TL kazanıp Euro ya çevirdiğin zaman tıkanıp kalıyorsun Şenolun gitmesi ve futbolcuların alınmaması para mevzusudur.

    Sona gelirsek ben BJK nin bu kadar iyi top oynarken bu leş futbolu oynamasına üzüldüm keşke sistem ve oyuncular devam etseydi de Avrupa maçlar kazanıp ülke puanına katkıda bulunsaydı Deplasmanda Portoyu yenen takım Bratislava dan fark yiyor arada ki farkı görün Avcıyla olmaz bu iş bence Sergen denenmeli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.