Şimdi Ara

Şenol Güneş'ten Quaresma yorumu! 'Sonsuza kadar...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şenol Güneş'ten Quaresma yorumu! "Sonsuza kadar..."


    Şenol Güneş'ten Quaresma yorumu! "Sonsuza kadar..."

    Hürriyet Haber 15 Mayıs 2017

    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

    Quaresma'nın "Hocamın dediği kadar oynayacağım." demesi üzerine Güneş; " Sonsuza kadar" cevabını verdi.

    "2 YIL DOLMADAN 100 MAÇ OYNAMAK KOLAY DEĞİL"
    "Ricardo futbola yeni başladı. Daha genç. Hırslı ve çalışkan. 2 yıl dolmadan 100 maç oynamak kolay değil. Bu güzel bir şey. Kazanarak gitmek önemli. Bu sezon büyük emek verdik. Daha erken bitirmeliydik. Bursaspor iyi savaştı. Trabzon, Bursa gibi futbol şehirleri ligde yarışta olmalı. " dedi.

    "QUARESMA İKİNCİ SARI KARTI GÖREBİLİRDİ"

    " Oyunun gidişine göre bazı hamleler yapılıyor. Ricardo iyi çalıştı. İngiltere liginde oynanan maç gibi ikili boğuşmalara izin verdi ve sert bir maç oldu. Quaresma ikinci sarıyı görebilirdi. Demba Ba'yı da oyuna almayı düşündüm. İki forvet olması işimize geldi. Onlarda oyundan düşmeye başlamıştı. Kubilay ile bir tane pozisyonları var. Oyun yapısı bizim düşündüğümüz gibi gelişti.
    Golü bulunca Demba Ba'ya gerek duymadım. Kapanan takımlara karşı kanatları çalıştırdık. Kolay maç olmadı. Biz rakiplere oranla üstün oynamamıza rağmen basit goller yiyoruz. Bu bizim sıkıntımız. Fenerbahçe maçında da öyle oldu. Bursaspor bizi kendi gücü oranında direncini ortaya koymaya çalıştı. Bu direnç ile seneye yukarlara oynar" dedi.

    "KÖTÜ PUANLAR KAYBETTİK"
    "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kötü puanlar kaybettik. Güzel futbol oynayıp, maçı hak etmek istiyoruz."







  • Son 3 maç kalmış öyle diyecek tabi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel demis. Bu konuda zaten yonetimle hep anlasmali calisiyorlar. Yakinda Quaresma icin resmi teklif geldiginde daha "ona ihtiyacimiz var ve gitmesini istemiyorum" falan da diyecek. O kadar uzun sureli sozlesmeyi bosa yapmadilar. Satacaklar. Aynisini ornegin Pektemek'te de yaptilar ama elimizde kaldi. Quaresma kalmaz o ayri.
  • Bu adamı 3-5 ml. veren varsa zurnalarla göndersinler.Faydadan çok daha fazla zararı var.Bu takımdan gittiği gün Bjk nin kurtuluşudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.