Şimdi Ara

Senin İçin Hangi MSI Dizüstü Modeli Uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI çoğunuzun bildiği gibi; üst/ultra performans veya üst seviye oyun deneyimleri gibi farklı ihtiyaçları olan kullanıcılar için çeşitli dizüstü modelleri sunuyor. Daha önce dört adet olan model sayısı, geçen yıl sonu civarında 5'e çıkartıldı. Oyuncu dizüstü modelleri, üstten alt kategoriye doğru GT, GS, GE, GP ve son GL serisi olarak sıralanıyor:

     Senin İçin Hangi MSI Dizüstü Modeli Uygun?


    MSI, oyuncular için farklı kategorilerde oyun dizüstü bilgisayar serisi hedefliyor. Örneğin GT serisi; saf hardcore oyuncular için tasarlanmıştır. GT serisi şemsiyesi altında GT80 Titan SLI ve GT72S Dominator Pro G modelleri yer alıyor. Bu üst seviye modeller; MXM SLI, MSI Super RAID 4 ve G Nvidia G-Sync teknolojilerini destekliyor. İlave olarak GT80 serisi, Cherry MX Brown anahtarlı mekanik klavye ve masaüstünde kullanılan NVIDIA GTX980 ekran kartı barındırıyor.

    GS serisi; üstün oyun deneyimi yanında taşınabilirlik talep eden oyuncular için tasarlanmıştır. Kırmızı MSI ejderha logosu taşıyan siyah renkli kasaya sahip GS serisi, profesyonel bir tasarıma sahiptir. Gündüz iş/ofis kullanımları için taşınabilirliği üst seviyede olan dizüstü, geceleri yada ev ortamında harika bir oyun keyfi sunar. Kısaca; oyun oynamayı seven ofis kurtları için mükemmel bir yaşam tarzını yansıtır.

     Senin İçin Hangi MSI Dizüstü Modeli Uygun?


    GE serisi hevesli oyuncular için tasarlanmıştır. Bu tür kullanıcıların oyun becerileri belki profesyoneller gibi olmayabilir ancak bu sınıftaki kullanıcıların oyun sırasındaki beklentileri genellikle yüksek olur. Performans gereksinimi olan oyuncular için oyun dizüstü bilgisayarın görünümünü de belirli standartları karşılamak zorundadır. Harici Nvidia GTX960M grafik kartı ve birkaç MSI özel oyun özellikleri yanında fırçalanmış alüminyum destekli tasarımın kaslı hatları bu oyun beklentilerini karşılar. Burada belirtmekte yarar var; GE serisi GTX950M ve GTX970M arasında farklı grafik kartı seçimleri sunuyor.

    GP serisi ise; bütçe endişesi taşıyan ancak performans ve iyi özelliklere sahip güçlü oyun deneyimlerini taşıyan dizüstü bilgisayar arayışı içinde olan performans oyuncuları içindir. Onlar sanal oyun dünyasına her zaman dalmaya hazırdırlar. Diğer taraftan GL serisi, NVIDIA GTX950M ve GTX960M ekran kartları ile orta düzey oyun perforamansı sunan modellerden oluşur. Orta seviye oyuncular için idealdir. Kentsel tarzı, estetik tasarımla birleştiren ve geçen yıl piyasaya sürülen yeni Prestige serisi, PX ve PE olmak üzere iki farklı modele sahiptir. PX ve PE, performanslı oyun efektleri arayan oyuncular için tasarlanmıştır.

    MSI; farklı ihtiyaçlar için en kapsamlı oyun dizüstü seçenekler sunuyor. Size uygun MSI modellerini keşfetmek için mutlaka sitemizi ziyaret edin.

     Senin İçin Hangi MSI Dizüstü Modeli Uygun?







  • Bi yerde gp serisi msi tarafından toplatıldı deniyor doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.