Şimdi Ara

Şemdinli de liseli Kürtler 'Türkler defolun' diye bağırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Elbette akp döneminde olmadı bu yazdıklarım.sen ohal vardı sesleri çıkmıyor deyince ozaman olan bitenleri yazdım.o zaman dedikleriniz el parmak sayılarını geçmiyordu ama dediğiniz tarihlerde zemin hazırlanıyordu bu bir gerçek.mesela Apo yu iyi hazırlıyorlardı hep mit için içindeydi ve pilot necati araştırın ne göreceksiniz beni anlarsınız.ayrıca yine aponun ilk karsı kesire Öcalanın babası kim derseniz orada da mit i göreceksiniz.kaynak uğur Mumcu konudan konuya atlıyoruz ama madem 80 darbesi dediniz birileri projeyi çoktan çizmişlerdi bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 19 Mart 2016; 2:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Ohal zamanlarında toroslar jitemler den dolayı sesleri çıkmıyordu ama halbuki bu olanlar,birilerinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeye hizmet etmiyordu ne yazıkki.jitem pkk ile hiç bir bağı olmamasına rağmen bir çok köylüyü kaçırıp öldürdü.amaç bu ölen köylülerin yakınlarına ailelerine bakın devlet bize ne yapıyor siz hala onlardan yanamısınız deyip kendi saflarına almıştır.bin başı ersever zaten bunları görüp istifa etmiştir.bu kişi jitemin komutanınıdır bilmeyenler için yazayım.ah ulan bilgisizlik kadar kötü birşey yok.bu oyunları benim milletim niye göremiyor neden gaffar olanın yaptıklarına ve öldürülmesini sorgulamıyor...ülke elden gidiyor parçalanıyoruz kimse farkında değil ne yazıkki

    Kardeşim kime neyi anlatıyorsun, adamlar zaten açık açık Hdp'ye biz güç verdik diye itirafta bulunuyor, pkk silah depolamış diyebiliyorlar utanmadan ve bunu çıkıp söylüyorlar kimse de iyide sen ne yapıyordun bunlar silah depolarken demiyor. Bu pkk'nın lideri bu imralıdaki bebek katili değil mi? ya bu barış süreci denen kahpe süreçte bu adam neredeyse kahraman ilan edilmedi mi bunların medyası tarafından. şimdi biz kime neyi anlatacağız?

    Az önce başka konuda attım bir tane video, yeni çıkan sözde gazetecilerden Hilal Kaplan Selahattin Demirtaş'ın önerdiği gibi Türk bayrağı değil Devlet bayrağı denmeli diyebiliyor. Atıfta bulunduğun zaman bunlar söylenebilir miydi?




  • Hocam Türkiyede siyaset tarihinin en çok saftirik ve beceriksiz başka partisi yoktur heralde.birde bunlar tek başına iktidara geliyorlar!cemaat meğer hainmiş bizi kandırdılar dedin sonra ben BOP eş başkanıyım dedin kandırıldın.suriyede namaz kılacaksın halk seni kahraman gibi karşılayacak gazlarını gelip kandırıldın.bu adam dan bu ülkeye hayır gelir mi şimdi allah aşkına.bunların seçmenine neyi açıklayacaz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Şemdinli de liseli Kürtler 'Türkler defolun' diye bağırdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertreis

    quote:

    Orijinalden alıntı: P. Alemdar

    Açtığım konuda ne kadar haklı olduğumu birkez daha gördüm maalesef.

    Arkadasim tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum

    Güya bu üye türkçü
    Verdiği baglantidaki twitter hesabinin sahibi de türkçü

    Yav onun resmi ve haberi aldığı yer özgür gündem. Nasil oluyor simdi bu?

    Pkkya destek verenler aslında kürt olmayanlar dedigimde neyi kasdettigimi anlayabiliyor musun?

    Sen cahilleri iyi kandırırsın bu konu da rahat ol Türkiye de bol bulunan şey cahil dir.Hadi o hesap Türkçü ki bu videoyu yayınlayan kişi bu hesap değil orda çekilen "biji" lafları da mı yalan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 19 Mart 2016; 7:32:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

    Bak sen şu ergenlere.Çanakkale bu ya Çanakkale başka bir şey değil.Bu kadar mı düştü bunlar? Beyin yıkanır da bu kadar mı ya.Yazık çok yazık..

    Aldığınız Suriyeliler işini alsın evine saldırır diye düşünüyorum yeterince çoğalınca.Suriyeliler içinde Arap Kürt karışık.Hatay da şehitliği talan etmişti Suriyeli kardeşlerimiz bir gün senin evini de talan edecekler.Ben de zevkle izleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 19 Mart 2016; 7:33:59 >
  • 90 yıldır bu adamlar bu kadar ilkel kalmayı başarabiliyorlarsa çuvaldızı birde kendimize batırmalıyız.Sadece kürtler için değil doğusuda anadolusuda böyle bu adamların ekonomik uğraşı ne hayvancılık diyorlar hala taş devrinden kalma hayvancılık yöntemleri kullanıyoruz bir Hollanda ile Türkiye arasındaki büyükbaş hayvancılık farkına bakın? Ben anlayamıyorum doğu neden bu kadar geri kaldı açıklayabilicek varsa buyursun dinlerim bende öğrenmek istiyorum.
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    Sarhos musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    90 yıldır bu adamlar bu kadar ilkel kalmayı başarabiliyorlarsa çuvaldızı birde kendimize batırmalıyız.Sadece kürtler için değil doğusuda anadolusuda böyle bu adamların ekonomik uğraşı ne hayvancılık diyorlar hala taş devrinden kalma hayvancılık yöntemleri kullanıyoruz bir Hollanda ile Türkiye arasındaki büyükbaş hayvancılık farkına bakın? Ben anlayamıyorum doğu neden bu kadar geri kaldı açıklayabilicek varsa buyursun dinlerim bende öğrenmek istiyorum.

    Aşiret kültürü yüzünden geri kalmış durumdalar.

    Atatürk toprak reformlarıyla baş etmeye çalıştı ancak ömrü yetmedi, ardından gelenlerin de işine geldi cahil halk. Oy için 10000 kişiyi ikna etmek yerine aşiret ağasını ikna etseler yeterdi çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.