Şimdi Ara

Selçuğu beğenmeyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selçuğa paso laf atıp yok kötü oynuyo yok bilmem ne diye paso saydırıyosunuz bu adam maestroydu hani? Bukadar nankör taraftar olmaz türkiyenin en nankör taraftarı galatasaray taraftarıdır kesinlikle bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunu. Buraka bile laf söyleyen var arkadaş adam daha ne yapsın adam 2 gol kaçırdı yuhaladınız tepki gösterdiniz adamı iyice kötü yaptınız gol atamaz oldu bi ara. Geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynadıysak bu %99 burakın sayesinde adam grup maçların gsnin tüm gollerini attı 1 gol dışında. Burda fenerlilere artistlik yapabiliyosanız git muhteşem yıldız izle gibi burak sayesinde 2 selçuğa laf söyleyenler selçuk geçen yıl ondan önceki yıl farklı sistem ve görevdeydi sneijder geldi sistem değişti. Selçukun görevide değişti sneijderin açıklarını kapıyor artık daha çok sneijder daha rahat oynasın diye snijderi bizim yarı alanda gören varmı?? Neden hep maçlarda golü atacak kişi selçuğu geçip atıyor neden hep son adam selçuk?? Adam paso defansa yardım ediyor . Eleştirirken adam gibi eleştirin . Son 2 yılın şampiyonu süper kupa sahibi çeyrek final oynamış takımı eleştiriyosunuz. Selçuğu eleştirenlere barış özbek burağı eleştirenlere mehmet batdal lazım. Maestro XELCUK KRAL BURAK bu adamların kredisi bitmez bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yenge çocukları pistten alalım
  • Doktor onlari kendi hallerine birakin dedi.
  • Burağı
  • Gerçekler kocum türkiyenin en nankör taraftarı galatasaray taraftarı geçiniz.
  • Selçuk'u beğenmeyen varsa futboldan anlamıyordur net.Adamı sadece gol atsın asssit yapsın diye severseniz olacağı bu.
    Dün takımın en çok koşan futbolcusuydu.Yaptığı pres ile defansın geriye yerleşmesini sağladı.Defansı ne kadar rahatlattığının farkında değilsiniz.
  • Bu arada yazıda hatalar var mobilde olduğum için kusura bakmayın
  • Selçuk napıyor abi biriniz de tam söyleseniz de yanıldığımızı kabul etsek.

    Bu adamın görevi defansla hücum hattı arasında köprü olup defanstan oyun kurarken yardımcı olmak değil mi? Evet. Ee dünkü maçta ne yaptı? Selçuk geliyor defansa top almaya, Chedjou ona veriyor ileri oyna diyor, Selçuk napıyor? Geri Chedjou'ya verip eliyle ileriyi gösterip ileri oyna diyor. Bu mudur bir "Maestro" nun görevi? Ne zaman defansa gelip stoperlerden top istese ilk yaptığı iş geri ya topu veren adama ya da öbür stopere pas vermek oluyor.

    Napıyor da maestro? Topu alıp ileri mi taşıyor? Hayır. Melo gibi diagonal paslarla oyunu mu açıyor? Hayır. Hücuma çıkıp etkili isabetli şutlar mı çekiyor? Hayır. Çok iyi ara paslar verip, verkaçlara girip pozisyon mu hazırlıyor? Hayır. Defansına çok yardımcı orta sahada her ikili mücadeleyi kazanıp top mu kapıyor? Hayır. Adamın yapabildiği tek iş defansın arkasına koşan Burak'a pas atabilmek. Dikkat edin topu alır almaz kafayı kaldırıp Burak'a bakıyor, o koşmuyorsa ya geri döner ya yana, başka yaptığı bir iş yok mu yani bu adamın? Abi adam korner bile atamıyor, orta bile açamıyor, bu mudur yani Maestro?

    Bunların hepsini yapsın demiyorum da yarısını yapsa Melo'nun yanında sırıtmaz en azından.


    Ama haklısın orta sahamız Mustafa Sarp, Barış Özbek, Selçuk İnan olsaydı, Selçuk İnan çok iyi oynuyor derdik iyi gelirdi ama orta sahada Melo gibi biri varken Selçuk zaten yanında Barış Özbek gibi kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahm

    Selçuk'u beğenmeyen varsa futboldan anlamıyordur net.Adamı sadece gol atsın asssit yapsın diye severseniz olacağı bu.
    Dün takımın en çok koşan futbolcusuydu.Yaptığı pres ile defansın geriye yerleşmesini sağladı.Defansı ne kadar rahatlattığının farkında değilsiniz.

    Mancini'ye takımda en memnun olduğun futbolcularu say deseler Melo, Muslera, Sneijder bir de Selçuk der. Kendisine verilen görevi layığıyla yerine getiriyor. Gerçi kime laf anlatmaya çalışıyorsak bunlar geçen sene Burak gol atınca üzüntüden kendilerini odalarına kitleyen tiplerdi. Şimdi de Selçuk'a sardılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    quote:

    Orijinalden alıntı: lahm

    Selçuk'u beğenmeyen varsa futboldan anlamıyordur net.Adamı sadece gol atsın asssit yapsın diye severseniz olacağı bu.
    Dün takımın en çok koşan futbolcusuydu.Yaptığı pres ile defansın geriye yerleşmesini sağladı.Defansı ne kadar rahatlattığının farkında değilsiniz.

    Mancini'ye takımda en memnun olduğun futbolcularu say deseler Melo, Muslera, Sneijder bir de Selçuk der. Kendisine verilen görevi layığıyla yerine getiriyor. Gerçi kime laf anlatmaya çalışıyorsak bunlar geçen sene Burak gol atınca üzüntüden kendilerini odalarına kitleyen tiplerdi. Şimdi de Selçuk'a sardılar.

    Haklısın.
  • bu taraftarın nankörlüğünü değil bilgisizliğini gösterir bugüne kadar yanıldıkları 43643643 tane mesele gibi...

    ama sorsak hepsine her konuda dpğru söylüyorlardır. ççünkü kendisine sen yanlıştın diyen zihniyet yok hepsi aynı anda aynı şeyi düşündüklerinden farkına varamıyorlar.


    --

    takımın en çok koşanı diye bir övgü şekli bile her şeyi kanıtlıyor.

    melo'nun koşu rakamına bakalım sahada yaptığı işe bakalım.. selçuk'un koşusuna bakalım yaptığı işe bakalım.. bugün melo'ya desen ki sadece defans yap sağdan sola koş al ver yap o da 11 12 y apar mesele bu mu?

    güldürmeyin adamı :D
  • Bugünlerde forumda Selçuk'a sövmek moda oldu zaten.Bu saatten sonra çok iyi oynadığı maçlardan sonra bile aynı tarzda yorumları görmeye devam edeceğiz.O yüzdendir ki kendinizi yormayın beyler kim ne düşünüyorsa düşünsün kendisi bilir.
  • ilk sene diyordum ki,
    selçuk gs için yetersiz ama bunu şuan görmeniz zor yani şunu iddia etmiyordum 'nasıl anlmazsınız nasıl görmüyorsunuz?' demiyordum çünkü iyi performans gösterdiği için her şey açıkça ortada değildi herkesin anlaması mümkün değildi.


    amaa,

    şu aşamada bile hala selçuk için yırtınmanız çok garip.

    adamın gs'de oynaması için hiçbir sebep yok. hiçbir artı özelliği yok.

    ne gücü,
    ne hızı,
    ne topla koşusu,
    ne ateşleme,
    ne çok iyi defans,
    ne dikine oynama,
    ne duran top,
    ne hızlı düşünme,
    ne saha içinde aktif olma,


    hiçbirisi yok.

    neymiş verilen görevi yapıyormuş, bugüne kadar böyle övülüp de bir yere gelen görmedim. bu afedersiniz sıvama evresine geçiş cümlesidir. bu kötü diyemiyorum bari böyle savunayım demektir.

    bugün yekta emre engin veli kavlak necip hepsine görev verin yapıyorlar zaten mesele görev mi? :D


    arteta örneğini verdim arteta'nın full selçuk gibi defans yaptığı maçlarda var ama adama aktif ol denildiğinde oluyor. anlatabildi mi? selçuk beylerbeyi'ne de kopenhag'a da aynı oynuyor.

    görevmiş he he...

    biz demiyoruz ki selçuk topu alıp gitsin gol atsın. bir insan evladı hiç mi şu topu alıp bir süreyim de bir çalım fake atıp topu orta alan çizgisinden öteye taşıyım demez? görevi bu zaten görevini yapmıyor ki.

    koşmayı babam da yapıyor.

    haa koşu mesafesini öveceksek illa 15 km koşsun o zaman öveyim 11 zaten yapması gereken.
  • birisi yukarıda şunu yazmış,

    SElçuk'u beğenmeyen varsa futboldan anlamıyordur net.Adamı sadece gol atsın asssit yapsın diye severseniz olacağı bu.
    Dün takımın en çok koşan futbolcusuydu.Yaptığı pres ile defansın geriye yerleşmesini sağladı.Defansı ne kadar rahatlattığının farkında değilsiniz.


    ----
    ----

    bak kardeşim, burası selçuk bakım evi değil.

    senin övündüğün şeyi yapan es es bursa trabzon karabük'te oynuyor zaten.

    gs de oynaması için ise, top sürebilmesi hızlı çevik olabilmesi, önünde bazen dar bazen geniş alan olablir bir fake bir topla koşu yapıp orta alanı geçmesi gerekiyor ki burada oynayabilsin bunu o kafana niye sokmuyorsun?


    ---

    bugün sırf pres yapıyor diye iyi takımda oynayan tek adam yok. topla iş yapamıyorsan defolup gideceksin.
  • "oo galatasaray taraftarı türkiyenin en nankör taraftarı ama ben onlardan değilim, ben farklıyım, ben gerçek taraftarım yeter artık azıcık nankörlüğü bırakınnn"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

    "oo galatasaray taraftarı türkiyenin en nankör taraftarı ama ben onlardan değilim, ben farklıyım, ben gerçek taraftarım yeter artık azıcık nankörlüğü bırakınnn"

    Evet en nankör taraftarı? Beşiktaş enson ne zaman şampiyon oldu ? Adamlar sürekli destekliyor. Fenerbahçe şike sürecinden beri dahada bağlandı takımlarına destekliyor? Sen 2 yıl şampiyon olmuşsun 2 yıl feneri yenip süper kupayı almışsın çeyrek final oynamışsın bu yıl çıkamaz denilen gruptanda çıkmışsın ee neymiş efendim burak gol kaçırıyor üüüüğhhh selçuk şut atmıyor üğğğhh tü kaka geçiniz bukadar nankör taraftar görmedim.
  • selcuk'un gorevi topla ortasahayi gecmek degilmis ki, mancini oyle oynasin istemiyormus ve kendisinden cok memnunmus ulan mancini aptal mi? eger mancini suanda susuyorsa, takimi tam tanimadigi, terim'in oturtmus oldugu duzende kati degisiklikleri ilk devrede yapmak istememesindendir, hatta selcuk'u keserseniz linc edilirsiniz dahi demistir tugay yardimcilari vs cunku milli maclarda gorduk abdullah avci hantal hantal hareket edip uzun uzun dusunen xelcuk'u kesince
  • Farklı bir konuda da yazmıştım.

    Trabzon maçında da bu maçta da bekler ileri çıktığında orta sahadan Mancini'nin görevlendirdiği bir kişi geri gelerek defansı üçlüyordu bu durumda rakip topu kaptığında ileri çıkarken Selçuk yaptığı baskıyla rakibi yavaşlatarak defansın yerleşmesini sağlıyor. İki maçtır da en çok koşan oyuncumuz şu an için bu sistemin kilit elemanlarından.
  • Hatta Tugay bıçak çekip tehdit etmiş beyler Selçuk'u kesersen kolunu keserim demiş. Hatta rivayet odur ki kesilen kol bi daha çıkmaz ama kesilen Selçuk daha motive oynar demiş!!11!1!birbir!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mkhitaryan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

    "oo galatasaray taraftarı türkiyenin en nankör taraftarı ama ben onlardan değilim, ben farklıyım, ben gerçek taraftarım yeter artık azıcık nankörlüğü bırakınnn"

    Evet en nankör taraftarı? Beşiktaş enson ne zaman şampiyon oldu ? Adamlar sürekli destekliyor. Fenerbahçe şike sürecinden beri dahada bağlandı takımlarına destekliyor? Sen 2 yıl şampiyon olmuşsun 2 yıl feneri yenip süper kupayı almışsın çeyrek final oynamışsın bu yıl çıkamaz denilen gruptanda çıkmışsın ee neymiş efendim burak gol kaçırıyor üüüüğhhh selçuk şut atmıyor üğğğhh tü kaka geçiniz bukadar nankör taraftar görmedim.

    O konu hakkında bir şey demedim ben sadece "hepiniz skor taraftarısınız tek gerçek taraftar benim" modunda olanları anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.