Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
61
Favori
168.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Red dead redemption ile birlikte sekiro'yu da aldım. Oyuna zor deniyor, herkes yazmış. Bloodborne'a göre bir karşılaştırma yapar mı her iki oyunu da oynayanlar. Bloodborne'u 40/40 kupa, platin işte ne varsa tüm bosslarını kesmiş biri olarak yani souls mantığına aşina biri olarak yazıyorum.

    Ona göre şuan red dead ile başladım chill chill takılıyorum, kafam atarsa buna geçebilirim onun için soruyorum. Her iki oyunu da oynayanlar sevabına bir aydınlatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    sekiro çok o soulslar gibi değil hocam biraz daha atak oynamaya yönlendiriyor seni parry deflect falan değişik mekanikleri var,yuvarlanıp durmuyorsun yani souls oyunları gibi ama yinede çok fazla hata affetmiyor 😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum. Bi kaç tane bu tarz bişey söyleyen birilerini gördüm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Hocam bence sekiro açık ara en zor souls oyunu, tabi bu kişisel bir olay ama ben elden ring'de solo olarak radahn keserim ama sekiro oynayamıyorum. Zorluk olarak 2. olarak da bloodborne geliyor bence. Sıralama yaparsak:


    Sekiro

    Bloodbourne

    Dark Souls 2

    Dark Souls 3

    Dark Souls

    Demons Souls

    Elden Ring


    diye sıralarım ben. Genel olarak elden ring zorluk olarak benim için hayal kırıklığı oldu, kendi kendime challange koymaya başladım, yok bu itemi kullanmayayım yok bu ashe of war çok güçlü vs. Büyüler özellikle o kadar güçlü ki çok saçma sapan hasarları var cidden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 1 Nisan 2022; 20:51:49 >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Bence elden ring kolaylığı istediğin yere gidip istediğin şekilde rün ve eşya toplamandan geçiyor. O kadar çok açıklığı var ki oyunun run kasmak icin ,15 saniyede 14k run topluyorsun. Belli bir sıralamayla gidersen hikaye takipli daha zor olacağını tahmin ediyorum. 40 saat oldu olmadı 104 level oldu daha sadece haritanin solu komple bitti sayılır. Bende merakımdan hep sağda solda gizli yerlerdeyim. Ayilar bosstan daha zor geliyor mesela bana :) sekiroya gelirsek ng2 den sonra oyun bitirme süresi giderek azalıyor. En başta 20/30 kere denediğim genichiroyu healing gourd kullanmadan kesmeye başlıyorsun bi sure sonra . Buda bayıyor tekrara düşünce. Bloodborne u ps4 proda oynamistim ona hic alışamadım belki simdi cok rahat oynarim. zaten bu tür oyunlarla hic geçmişim yok ilk sekiro sayılır zaman ayırdığım onuda 100/100 bitirdim. Simdi sıra elden de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi bari bloodborne'a yakınsa çok sıkıntı çekmeyiz. Her oyunda dinamikler vardır muhakkak, onlara alışınca sorun olmaz sanırım. Bloodborne'da mesela r3 ile çoğu bossa kitlenip arkasına geçerek kesebiliyordunuz. Büyük ihtimal bu oyunda da benzer mekanikler vardır. Bakalım indirmeye başlayacağım red dead ile dönüşümlü takılırım.


    @fatihsar sana da teşekkür ettim üstadım geri dönüşün için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrimiçi modu ve ek paketi olmayan oyuna 230 tl vermek çok acı cidden. İstediği kadar kaliteli olsun.
    Günümüz Türkiyesinde bu fiyatlara mutlu olur olduk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyundaki asıl zorluk soulslardaki gibi level sistemi olmamasından dolayı. Soulslarda zorlandiginda gidip farm yapınca güçleniyorsun bunda yok o yüzden bana görede en zor from soft oyunu sekiro bazı bosslar cidden cildirmalik keyifli oyunlar şimdiden

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Ben de bloodbornedan geçtim sekiroya, zerre alakası yok hocam. Sekiro çok hızlı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series S 'de bugün başladım oyuna ilk defa souls tarzı oynuyorum vuruş hissiyatı inanılmaz derecede bağladı beni. Boss mu mini boss mu bilmiyorum ama 2 canlı ilk bossu gecemiyorum elim henüz aşina değil 20 kere ölmüşümdür rahat sizce yol yakınken yeniden başlayım mı oyuna yoksa bu şekilde devam edersem hastalık yayılır mı.( Henüz hastalık olayını da anlamış değilim.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    ilk turda en zor oyun sekiro, 1 kere bitirdikten sonra ng başlarsan ya da sıfırdan başlarsan, en kolay oyun sekiro.


    bloodborne'u zor yapan şey kesinlikle 30 fps olması :)



    sekiro diğer soul oyunlarından daha ezber bir oyun

  • Arkadaşlar ben sekiroyu indirimlerde sanırım en az 10 defa alıp iade etmişimdir. Youtube ye her girdiğimde sağlam vs ler görünce hemen gaza gelip geri alıyordum. En sonunda oyunu tekrar satın aldım ve bilerek açık bıraktım ki süre dolsun iade almasınlar. Şimdilerde mutluyum bir bölüme girip bosa 20 defa ölüp çıkıyorum :D Bir gün bende o pro souls oyuncularından olacağım umudu ile bekliyorum. Sizlere sormak istediğim soru ise şudur. Youtube de görüyorum adamlar Bosları bir birleri ile kapıştırıyorlar bunu nasıl yapıyorlar acaba ?

  • JRache kullanıcısına yanıt
    İnan sekiro çok zor bi oyun değil benim oğlan 10 yaşında 9-10 defa bitirdi bütün gaunlet kıyafetlerini açtı. İlk seferden sonra gerisi çok kolay. Tek yapman gereken deflect. Boss kapıştırma işi PC de mod ile falandır bana denk gelmedi o şekilde birsey. Bende sizin gibi ilk başladığımda hiç bir bilgim yoktu souls tarzı zorluk seviyesi ve deflect konusunda çok zorlanmıştım hiç izlememiştim daha öncede sonra elden ring,dark souls,demon souls derken suanda çoğunu oynadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam videoları izledikçe gaza geliyorum oyuna girip ölüyorum. En son bir tane samuray bosunda kalmıştım öldüremedim sinir oldum trainer ile ölümsüzlük açarak öldürdüm. Oda inanın beni bir gram tatmin etmedi hile yaptığım için pişman oldum ve bu his yüzünden oyuna baştan başlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JRache kullanıcısına yanıt

    Oyuna ilk başladığımda inan var ya chained ogre de saatlerce günlerce takıldım kaldım bu ne la böyle oyun mu olur kesilmiyor bir türlü dedim. Ama şu an istesem oyunu 30 dk 1 saatte bitirebiliyorum. Sebebi ise çok basit oyun sana 3 tane tuş kullandırıyor x tuşu yuvarlak tuşu ve r1 tuşu. Yani kaçınma, deflect(savunma) ve saldırı tuşu. Bunları doğru zamanlama ile kullanırsan inan her boss çok kolay geliyor ama alışmak lazım. Özellikle deflectin zamanlamasını tutturabilirsen karşı bossun posture barını yükseltip canı ile uğraşmadan da yenebilirsin. Ben senin gibi benzer durumdayken şu an rahatlıkla bossları kesebiliyorum işin esası bossun hareketlerine göre bu 3 tuşu denemek. Zaten her bossun 5 ya da 6 tane saldırı kombinasyonu oluyor. Her kombinasyona ama hepsine(bir tanesi 2 tanesi ile olmuyor maalesef çünkü ne yapacağını bilemediğin bir hamlede ölebiliyorsun) nasıl en iyi cevap vereceğini deneyerek bulursan elin alışıyor zaten. Bu oyunda saldırı ve hasar verme derdin olmasın. Sadece boss karşısında biraz vakit geçir bak deflect yap kaçınma tuşu ile arkasına geçmeye çalış bu şekilde ancak çok rahat geçebiliyorsun. ha birde zıplama özelliği var ama çok kullanmıyorsun. Kormadığın ve sakin kaldığın sürece bossları rahatlıkla kesiyorsun. Sadece dediğim gibi bekle ve öğren hareketleri öğren ve tekrar et. Sonrasında boss sana nasıl saldırırsa saldırsın sen bir şekilde geçiyorsun.





  • JRache kullanıcısına yanıt

    Ha birde hayat kurtaran bir ipucu vereyim karşı tarafın canını yarıya kadar düşürebilirsen posture barı çok çabuk doluyor. Yani direk başta bosslara deflect pek etki etmiyor canı yarıya indikten sonra posture barını hemen doldurabilirsin deflect ile. Ben hep o taktik ile gittim sana da yardımcı olur umarım.

  • Bu oyunun 2. Ne zaman çıkacak acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armageddom751 kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim hocam şimdi eve gidiyorum bakalım sakin kafa ile deneyeceğim dediklerinizi. Elbet bende çözeceğim ama biraz zaman ayırmam lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JRache kullanıcısına yanıt

    Yaparsın ben yaptıysam herkes yapar inan. ben dedim yani bu oyun buraya kadar ben bu oyunu hayatta oynayamam. Ondan sonra ilk başta boss karşısında hasar almadan 2 3dk kalmaya çalıştım(deflect ve kaçınma ile) boss full canlı dursun önemli değil ama o arada savunma yapmayı öğrendim sonra da boşlukları yakalayıp saldırmaya başladım. Tüm oyun bu bütün boslar bundan ibaret. Doğru zamanda doğru hamleyi yapmak. onun içinde önce deflect ve kaçınma en sonda saldırıyı dene. İlk baita saldırmaya kalktığım için hep ölüyordum. Oyuna zor dememin sebebi de oydu. ne zaman saldırsam ölüyordum çünkü. Bu oyunda saldırı en son planda bunu unutma savunma yapmayı da öğrendin mi gerisi çok kolay açık veriyor her boss zaten o zaman da saldıracaksın.Bunu oturtursan rahatlıkla her bossu yenersin.

  • Oyunda flash belleğe save yedekleme çalışıyor mu yoksa plus mu almak lazım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.