Şimdi Ara

SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
82
Favori
286.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıfırı yaklaşık 2500- 3000 TL gibi diye biliyorum. Model kodunu girerek arama yaparsanız daha net sonuç alabilirsiniz. İkinci elde de her saat için aynı olmamakla beraber %50-%70 arası bir değer kaybı olacaktır.
  • Öncelikle herkese selam. Halihazırda 7-8 tane saatim var (invicta,rotary,armani,swatch,tomy hilfiger vs) Saat bakınırken 2 adet de seiko saat aldım birini ben beğenip almışken diğerini arkadaş çok zorladı ondan aldım şu an kargodalar önümüzdeki günlerde elimde olacaklar. Daha önce seiko saatim olmadığı için hangi model kalitelidir bilmeden almış bulundum fikirlerinizi rica ediyorum.

    Bu saati ben almıştım model no SNDC33P1 amazon ingiltere'den geliyor toplamda tam 500 tl'ye aldım.
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JY6X90?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    Bunu da arkadaş zorla aldırdı :D SNK807 amazon.com'dan aldım toplamda 520 tl'geldi
    https://www.amazon.com/gp/product/B006CHML4I/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ailker

    Sıfırı yaklaşık 2500- 3000 TL gibi diye biliyorum. Model kodunu girerek arama yaparsanız daha net sonuç alabilirsiniz. İkinci elde de her saat için aynı olmamakla beraber %50-%70 arası bir değer kaybı olacaktır.
    Teşekkürler
  •  SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA

    mrb arkadaslar seiko kinetic srg019p model saatim var alali yaklasik 5 yil oldu saat kol hareketiyle kapasitoru dolduruyor bu da bir ay goturuyor hergun kolda durunca sarji full olurdu hic dusmezdi simdi kola taktigimda sarj edemiyor elle sarj etmek zorunda kaliyorum yada tek elime alip saati hizli sallarsam sarj oluyor yani gunluk kola takinca yavas hareketlerle artik sarj olmuyor nedir sorun yaglanmasi yada bakim mi gerekir var mi onerisi olan ?




  • Kapasitörlerin de bir ömru var. Kinetik saatler automatic saatler gibi değil tam olarak diye biliyorum
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    O seiko military eski serisi. Denenebilir uygunsa fiyat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz

    Kapasitörlerin de bir ömru var. Kinetik saatler automatic saatler gibi değil tam olarak diye biliyorum
    hocam bu saati 3 yil kullandim bu sorun basladi 3 yilda kapasitor bitmez zaten kapasitorde sorun yok doldurunca 1 ay dayaniyor sorun gunluk kol hareketlerinde yuruyuste dolmuyor eskiden koluna takinca sarjini bikac gunde fullerdi simdi yavas hareketlerde dolmuyor hizli sallayinca yafa kenardaki dugmesinden cevirdikce doluyor bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onyargisiz

    hocam bu saati 3 yil kullandim bu sorun basladi 3 yilda kapasitor bitmez zaten kapasitorde sorun yok doldurunca 1 ay dayaniyor sorun gunluk kol hareketlerinde yuruyuste dolmuyor eskiden koluna takinca sarjini bikac gunde fullerdi simdi yavas hareketlerde dolmuyor hizli sallayinca yafa kenardaki dugmesinden cevirdikce doluyor bilmem anlatabildim mi?

    Alıntıları Göster
    seikocular nerdesiniz ?
  • Seiko SNKK11J yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Günlük 14 saniye geri kalıyor. Haftada 1 ayarlıyorum sorun yaşamıyorum.

     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
  • Bende aynı saati kullanıyorum 1 sene oldu çok güzel yanlız bi sıkıntı var saati çıkardıgım zaman ortalama 12-13 saat sonra duruyor bu süre düşük değilmi garantiye göndermeyi düşünüyorum aynı mekanizmayı kullanan seiko military var o nerdeyse 2 gün durmuyor aynı zamanlarda almıştım
  • mehmetaliorbay M kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede öyle sanırsam bu bir sorun değil genelinde bu şekilde. 15 saat civarı boşta kalınca duruyor. Benim için sorun olmuyor. Acaba uzun süreli takmadığım için mi oluyor diye düşünüyorum. Örneğin sabah saati kurup akşam 9 gibi çıkarıyorum kolumdan ve yarın akşam üstüne doğru takmadığımda durmuş oluyor. Ama benim için sorun olmuyor.
  • Merhabalar bu seiko saatimin icine pil aktigi icin calismiyor garantili tamir eden usta varmi bildiğiniz ? SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
  • Arkadaşlar selam 🙋‍♂️ snzg13j otomatik saatim var, 6 7 aydır kullanıyorum ama 2 veya 3 sefer saati normalde olması gereken saatten 10 dk ileride buldum, sebebi ve çözümünü bilen varmıdır, bu bir sorun mudur? Yardımcı olabilecek varmıdır?
  • Selamlar uzun süredir kullanmadığım Seiko Solar saatimin çalışmaması sebebiyle uzun süre yapay ve doğal ışık kaynağı altında uzun süre beklettim sonrasında yurt dışından solar pil aldım ancak saatime uygun olmadı (3023-24Y 3023 24Y 3023.24Y MT920) Solar pil konusunda yardımcı olabilecek yada saatimi eskisi gibi çalışmasına tavsiyede bulunabilecek varsa çok memnun olurum iyi çalışmalar ...Sağlıkla Kalın
  • Takip amaçlı ..
  • Arkadaşlar,
    İnternetten güvenilir bir siteden yeni bir seiko saat aldım,
    Bazı sitelerde olan bilgiler saatim gerçek değilmi veya ne oluyor diye içime kurt düşürdü.

    Birkaç sorum olacak yardımcı olabilecek varsa.

    -Kutuda Saate ait olmayan bir klavuz konulmuş (4t53 olması gerekli iken 4t57 konulmuş),

    -Saatin kadranında yazan numara ile arka kapakta yazan numara farklı (kadranda 4t53-00c8 r 2 yazıyor, arka kapakta 4t53-00c0 yazıyor) bunlar nedir sorun olurmu.

    -Garanti sertifikası diye bir kart var bu doldurulmamış. Garanti Belgesi diye bir kitapçık var firma bunun en arka sayfasını kaşe paraf yapmış, ve e-fatura var.

    Bunların durumu nedir.
     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
     SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolaly -- 24 Haziran 2020; 11:0:24 >




  • Nereden aldın, saatin resmi, kutusu vs yüklersen daha net cevaplar alabilirsin ama dediklerine göre sahte olabilir.
  • İlginiz için teşekkürler. Resimleri ekledim.@sasuta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolaly -- 24 Haziran 2020; 10:56:13 >
  • Güzel saat almışsınız hayırlı olsun. Yalnız sizin saatin mekanizması 4t53 bir başka mekanizmaya ait bir manuel konmuş.

    Ayrıca satıcının garanti kartını kaşeleyip onaylaması gerekiyordu satın alma tarihini de ilave ederek. Bunlardan hiç birisi o saatin sahte oldugu anlamına gelmez. Aldıgınız yerin ismini de paylaşabilirseniz Aydın saatten kolayca seiko yetkili satıcısı olup olmadıgını teyit edebiliriz. İçinizi ferah tutun. Bu fiyat seviyelerinde sahte imitasyon saat yapmak çok tercih edilen bir durum değil.
  • Piyasada velatura modelinin bir çok sahtesi mevcut ama sizinki değil gibi duruyor sahte olanlar daha farklı model. En sağlamı bi seiko bayine göstermek eğer içinizde şüphe varsa.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.