Şimdi Ara

Şehir kurma oyunu Townscaper, önümüzdeki ay mobil cihazlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  



    Şehir kurma oyunu Townscaper, önümüzdeki ay mobil cihazlarda



    Yayıncılığını Raw Fury'nin yaptığı, geliştiriciliğini Oskar Stålberg'in yaptığı şehir inşa etme oyunu Townscaper'dan güzel haber geldi.



    Ayrıca Bkz.Battlefield'ın mobil oyunu Google Play'de gözüktü: İşte ilk görüntüler



    Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre daha öncesinde 2021 yılında çıkış yapacağı bilinen oyunun önümüzdeki ay, yani Ekim 2021'de mobil cihazlar için çıkış yapacağı duyuruldu. Mağaza sayfaları açılmadığı için detaylar ne yazık ki bilinmiyor. Oyunun tanıtım yazısını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.





    Townscaper Hakkında



    Kıvrımlı sokakları olan şirin ada şehirleri inşa edin. Küçük kasabalar, yükselen katedraller, kanal ağları veya kolonlar üzerinde gökyüzü şehirleri...



    Amaç yok. Gerçek bir oyun da yok. Sadece bol bol inşa etme ve güzel görüntüler. Bu kadar.



    Townscaper deneysel bir tutku projesidir. Bir oyundan daha çok bir oyuncak denilebilir. Paletten renkler seçin, düzensiz bir ızgara kılavuz üzerinde renkli ev blokları yerleştirin ve Townscaper'ın temel algoritmasının bu blokları otomatik olarak sevimli küçük evlere, kemerlere, merdivenlere, köprülere ve yemyeşil arka bahçelere dönüştürmesini izleyin.




    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/087899/townscaper-is-a-relaxing-city-building-game-coming-to-ios-and-android-in-october/







  • Çok kısır bir oyun, 1-2 saat sonra sıkılmak kaçınılmaz oluyor, çünkü sadece binaya şekil veriyorsunuz başka da bir esprisi yok. Bir süre sonra ıssız, ölü bir atmosfere şekil veriyormuş gibi hissettiriyor. Bedava olursa indirin anlarsınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.