Şimdi Ara

Şehir içi kullanım amaçlı 700 Lira seviyesinde bisiklet tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. çocukluğumda çok sevsem ve uğraşsam da şu an bisikletler hakkında pek bilgili değilim.
    yeni taşınacağımız yer düzlük alandan oluşuyor, oraya buraya giderken bisikletle gitmeyi planlıyorum. keza haftasonu avm vs.
    işi biraz daha ileriye taşırsam şehir içi ufak geziler de yapabilirim. 22 yaşındayım, boyum 1.75, kilom 68. ortalama bir fiziğim var.

    bu amaçlara uygun ne tavsiye edersiniz? küçüklükten beri gelen bir amortisör hevesi var. ona uygun tavsiye gelirse sevinirim.
    ben şu modeli buldum ne dersiniz?http://www.carrarobisiklet.com/#sportive-121_227

    bir de genel bir soru; v frenle disk frenin farkını şehir içinde hisseder miyim?
    tavsiye gelirse çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.







  • Amortisor istiyorsanız bütçenizi birazcık daha artırıp şu modele bakabilirsiniz : http://www.buroteknik.com/Salcano-City-Sport-40-V-700C-Jant-24-Vites-Sehir-Ve-Gezi-Bisikleti_162466.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.8.7

    Kilitlenebilir ön maşalı .

    Şehir içinde v frenden ötesine gerek yok . Disk frenler Mekanik ve Hidrolik disk olarak ikiye ayrılır . Mekanik disk v frenle eşdeğerdir ve boş ağırlık yapar . Hidrolik disk genelde profesyoneller tarafından dağ bisikletlerinde kullanılır . Diģerlerine göre çok daha iyi performans gösterir ,fakat iyi bir hidrolik disk bütçenizi en az 200 tl artırır. Zaten bisikletle dağdan inmiyorsan gerek yok . Ayrıca bakımı da çok zor ve pahalıdır , tamiri her babayiğidin harcı değildir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorstr -- 6 Mayıs 2015; 13:55:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam size Salcano Ng650'yi öneririm.
    Eğer bana sorarsanız hidrolik diski öneririm çünkü her hava koşulunda çok iyi bir performans sunar. Ama V frenli olan modelden yaklaşık 200 lira daha pahalı olur. Bakımı zor ve maliyetlidir. Mekanik Disk'i önermem çünkü V frenden daha iyi bir performansı yoktur. Bence bisikletin en önemli parçası maşadır. O yüzden ikinci el Salcano Insomnia'lara bakın derim. Çünkü maşası RockShox. Bence sürüş konforunu maşa belirler. Maşa ne diye soracak olursanız ön amortisör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.