Şimdi Ara

SEG 32855 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beylikdüzü carrefourda kurulu diğerleriyle karşılaştırma fırsatım oldu, görüntü baya bi kaliteli geldi bana. Telefona not almışım, orda kurulu olan philips pfl 32606, samsung 32d550, panasonic 32CX3E göre daha iyi görüntü veriyordu, TRT HD açıktı. Daha sonra SD yayına geçtiler habertürk faln açıktı, diğerlerinin çoğundan daha başarılı sd performansı var gibime geldi. Ordaki elemana sorduk HD Ready dediler, kutularının üstünde de HD-Ready 1366x768 diyor. HD Ready ise SD performansının daha önde olması bundan olabilir sanırım. Alakasız ama philips 8605 vardı, açık ara hepsinden iyi geldi bana.

    Daha önce de forumda bu SEG 32855 HD-Ready mi Full HD mi tartışması olmuştu da, hem elemanlar hd-ready diyor hem kutusunun üstünde yazıyor, özelliklerinde de hd ready. Migrosta da hala var bu SEG 32855den, migrostakinde ise Full HD diyor.

    Ben, bu çelişki mi isimlendirme hatasımı yoksa modeli kasası aynı ama tamamen farklı 2 panel mi annayamadım aydınlatacak olan olursa sevinirim. Carrefourda herkez hdready derken migrosta full hd diolar. Fiyatına göre görüntü kalitesi çok çok iyi geldi bana. Bunun herhangi bir görüntü iyileştirme teknolojisi yok annadığım kadarıyla ama, forumda birisi bu tv nin Vestel 32PF6011 'in muadili olduğunu yazmış. Vesteldeki Pixellance özelliği bunda varmı acaba bilen varmı?



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.