Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir düşünce ama konunun yeri burası değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacım olmasa da takip ediyorum böyle güzel fikirlere destek vermeliyiz
  • Ben de alırım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/turksit-m3-yonetici-ve-oyuncu-koltugu-pm-HB00000DGCIE

    Şöyle bir şey çıkacak sanırım
    https://www.hepsiburada.com/ureten-burada-lidya-plastik-kol-ve-ayakli-yonetici-koltugu-siyah-p-HBV00000NO2HA

    Şu tarz metal ayaklılar da bu fiyata satılıyordu.

    Kısaca fiyatı iyi tutturmak gerekli.

    Kolay gelsin.
  • Konunun nerden geldiğini bilmeyenler için:

    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-ofis-koltuklari-icin-sicak-firsatlar--41064898-282

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @byshakram Açıkçası yönetime mesaj attım ama geri dönüş olmadı bu proje bence fırsat olduğu için kısmen en doğru yer şu anda burası.
    @extra 34 baldır desteği çoğunluk ne derse öyle yapmayı düşünüyoruz maliyeti ekleriz ona göre yorum yapılabilir.
    @mysa şuanda halilazırda Almila çocuk odasına gazlı ürünleri biz veriyoruz bu manada deneyimimiz var, Arabistsn projesinde ne kilolu adamlara test ettiriliyor ürünler bilseniz :) n11 üzerinden metal sedir yataklarını gripin ile yolluyoruz, bir sorun çıkmadı ama zaten Kargo sigortalatıyoruz ürünleri- yine de benim ki sadece maliyet düşsün diye bir öneri. Plastik ayakları aldığımız yerin kalite belgeleri mevcut o manada endişeniz olmasın.
    @masterap tabi ki prototip çıkacak sağlamlık olsun maliyeti düşürmek için hareketler olsun forumdan bağımsız birisi gelip ürünü test etsin hatta bağımsız yorumlar AR-GE için en faydalı aşama.
    @lynxmaster prototipten sonra seriye geçeceğiz endişeniz olmasın, yüksekliği ayarlı olacak tabi ki.
    @elmaarmutportakal özel üretim ürün ürettiğimiz için böyle bir liste vs yok, dün Almanya için karyola başlığı ürettik yarın Gürcistan için açılır koltuk, Türkiye de aslında bizim stilimizde çalışan pek firma yok, butikçiyiz aslında Doğtaş için de üretim yapıyoruz İstikbal otel grubu için de.
    @stanone oturum yüksekliğ ayarlı olacak kalçadan yatma dediğimiz olay sırtınızı geriye verdiğinizde koltuğun sizin ekseninizi bozmadan belli bir açıda yatması, 2 kollu olanlar sırt ve yükseklik ayarı bu bahsettiğim ise kalça açımızın değişmesi.kar odaklı değilim zaten ürünü parti bazında üretmeyi düşünüyorum devamlı üretip satacağımız piyasaya rakip olma gibi bir smacım yok, ofis sektörü ayrı bir sektör.
    @joeybane fiyatı ortak paydada bulacağız, tutupta 1 defa alacağız iyisi olsun diye karar çıkar ise bunun süngerini 65 DNS bile döktürürüz piyasadaki rakiplerini rahatlık konusunda döver. Sırta HR sünger bile yapabiliriz.
    @s.w.a.t buyurun bir gün misafirimiz olun, prototipi incelemek için sizi davet ederiz zaten, daha önce yazdığım gibi bu iyi satıyor biz bunu üretelim kafasında değilim firma olarak da hiç bir zaman sabit üretim yapmadık zaten mücadele de edilemez tek ürün odaklı olmadıkça benim amacım burada kaç kişi olursa o lotu en iyi f/p de üretmek, plastik ayak konusunda endişeniz olmasın tedarikçinin tüm kalite belgeleri var, özel bilgisayar masası kendime ürettim konu kirlenmesin özelden fotolarını atayım. Kumaş konusunda tıkanabilir kumaşları aktif kullanıyoruz fakat bunlar daha sonra potlama bollaşma yapıyor böyle çok yüzeyli ürünlerde, nefes alan derileri sormak lazım biz İtalya da bir hastane için yaptık metresi 1 sene önce 12 Euro idi şimdi kaç liradır bilemiyorum.
    @kaand12 piyasa için değil forumdaşlar için 1 parti üretip bırakacağız :) fiyat aralığına da ortak karar vereceğiz, süngerin kalitesi zaten anafaktör.oturaktan yatması ise sırttan yatması 2 ayrı konu, oturak da sandalyenin ekseni değişiyor, sırtta ise sırt açısı birlikte kullanılıyor. Adetler çıkmadan plastik mi metal ayak mı karar vermek imkansız ortak payda ne derse o :) siyah kumaş yıkandıkça renk kaybediyor tabi ki kumaştan yapılabilir sadece sırt nasıl kılıflaşır kafa yormak lazım.
    @free4zone1 kumaş yapabiliriz, yıksnan kumaşların deriler ile arasında çok fiyat farkı yok, normal bez kumaş da ürünün kalitesini çok bozar, illa deri çıkar ise oturak için kumaştan ayrı bir minder de yapabiliriz.
    @ozelfen rulmanın bir fotosunu atın mekanizmacıya soralım.
    @blood seeker amacım adoreye rakip olmak değil bambaşka sektör, bambaşka kulvar, bambaşka mantık ile çalışıyoruz, zaten 1 parti en iyi fp ürünü üretmek devamlı üretip satalım bu işten para kazanalım değil amaç, mesela kaç DNS sünger kullanıyor bu modeller bakmak lazım, yani sırf markaya para vermemek gerekiyor bu butik en iyi fp ürünü olacak, kendilerine de kedi evlerinden dolayı ayrıca sempatim var.
    @freez3 sırttan bant belden bant? Opsiyonel olabilir deliklerden geçip elimizde emniyet kemeri var hali hazırda, TSE sertifikalı ama siyah yanılmıyorsam fiatlarda kullanılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumaş seçeneği de olmalı. Kumaşı da yıkabılabilir , yani sökülebilir yapılmalı kılıf şeklinde. Oyuncular genelde bilgisayar başında en az 4-5 saat oturduğu için deri terleme yapacaktır.
  • Bir destek de benden olsun. Maliyeti önemli ölçüde azaltacaksa sırttan yatması yeterli bence, hatta ayarlı kol dayamalar ondan daha önemli. Araba koltuklarındaki gibi terletmeyen bir kumaşı deriye tercih ederim ama çoğunluğun fikrine bakar bu da. Rengarenk olması yerine çoğu ortama uyacak sade bir model maliyet olarak da uygun olur diye düşünüyorum.
  • Peki tasarım konusunu nasıl karar vericez? Örnek tasarımlar üzerinden karar vermek daha kolay olacak gibi görünüyor. Ayrıca ben dahil bazı arkadaşlar sade bir tasarım beklentisinde. Cıvıl cıvıl olmasına gerek yok. Geriye yatma olayını foruma bırakıyorum (güveniyorum) :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @engin cann kumaş yapılabilir ama dediğim gibi belirli yıkamadan sonra bu kumaşlar potlaşma bollaşma yapıyor, kendi arabamı alırken bile kumaş almış birisi olarak söylüyorum bunu, yine de ortak akıl: görüntü değil -uzun ömür -sağlık - rahatlık derse benim oyum da kılıflı kumaş yönünde.
    @kaand12@ döküm sünger üstüne üzerine döşeyeceğiz yani tasarım bu, tabi sırt dikişi olsun- baklava olsun plastikler gümüş kaplama olsun gibi her türlü aksesuar ve giydirme tasarımına açığız.
    Arkadaşlar Aras Kargo dedim çünkü böyle parti sevki konusunda en hızlıları onlar, ceva lojistik kent Kargo hepsi ile iletişimimiz var çoğunluk hangi kargo derse o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

    Oyuncu koltuklarinin tasarimlarimin biraz disinda Nurus Me Too gorunumunde ve en az bir oyuncu koltugu rahatliginda olursa +2 benden

    + Takip. Ortaya kaliteli goruntusu ve rahat bir urun cikarsa tum arkadaslarimla aliriz :)

    Ornek.https://www.nurus.com/tr/calisma-koltuklari/me-too

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumaş olması daha mantıklı hocam, sırt kısmı için herhangi bir aksesuar tercihim yok benim açıkçası.

    Ayrıca 2011 senesinde aldığım deri koltuğu 2 sene sonra kumaş kapatmak zorunda kalmıştım. Geçen hafta üzerine gaz yağı dökülüp, içindeki tahtasına kadar işleyince kokusu bir türlü çıkmadı. Kullanamaz oldum. Bu yüzden de yeni bir koltuk arayışına girdim. Bena göre kumaş olması ferahlık ve terleme açısında çok daha mantıklı görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 13 Mayıs 2020; 22:41:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle kumaş olmalı. O suni deriler max 2 sene dayaniyor sonra sağı solu dökülmeye başlıyor. Yazın terletmesi de cabası. Piyasada kumaş oyuncu koltuğu neredeyse yok. Suni deriden bıkmış insanlar için çok güzel alternatif olursunuz. Deri yapacaksanız dh'ye özel olmasının anlamı yok yuzlerce farklı alternatif var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    terletmez iyi olur . +1 iyi birşey cıkar umarım
  • Kumaş ve kaliteli süngerlerle bence gayet güzel bir şey çıkabilir ortaya. Tabiki çıkış noktası fiyat olduğu için sünger ve diğer konularda f-p oranında güveniyoruz hocam size.
  • İşime yaramaz ama belki işine yarayan olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle belirteyim ki ne oyuncu koltuğuna ihtiyacım var, ne de konunun teknik detaylarına hakimim.

    Uzun yıllar dandik piyasa malı koltuklar denemiş ve ne yazık ki sık sık sorunlarıyla uğraşmış biri olarak referans almanızı önerdiğim bir koltuk tavsiye etmek istiyorum.

    Tam 9 yıldır aktif olarak kullandığım ve bir kez olsun sorun yaşatmayan IKEA Markus koltuğu lütfen inceleyin. Fiyatı şu anda 1049 TL. Bir oyuncu koltuğu sayılmaz belki ama fiyat/performans olarak gördüğüm en iyi koltuk diyebilirim.
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx
  • 500-800 TL bandında olursa bende alabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1 Mantıklı bir fiyattan ben de alıcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.