Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım projeyi iptal etmişsiniz. Vallahi hocam kusura bakmayın, mesaj ilerleyişini okuduğumda bu işi mantıksız bir noktadan tutturmaya çalıştığınızı farkettim.

    Bir kere kimse sizden karsız bir iş yapmanızı istemez burada. Böyle bir proje aklınızda varsa da öncesinde 1 ay sağlam bir testi yapılır sonra direkt satışa sunarsınız. Zaten başta belirttiğiniz ücrete de giderdi. Normalde mobilya üretiyorsunuz yanılmıyorsam, üretmeden önce müşteriye çizim gösterip böyle yapalım mı ne dersiniz diye sormuyorsunuzdur. Bir de kg sınırını çok düşük tutmuşsunuz. İnternette 10 dakikalık bir araştırmayla düşük kg sandalyelerdeki olumsuzluğu hissedersiniz.

    Şuraya sizce yapalım mı yerine güzel bir fiyata kaliteli ürün satıyorum diye gelseydiniz çoktan satışları kargolamaya başlamıştınız bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tam da öyle çalışıyoruz, yani sabit bir ürün üretmiyoruz müşteri beğendiği istediği modelin fotosunu, çizimini veya amacını söylüyor biz araştırıyoruz, malzeme listesi ve termin sünüyoruz.

    Yani bizde hazırda bu ürün var fiyatı bu şeklinde sadece ithal ahşaplar ve metal sedirler var, depoda başka hazır 1 başka sınıf ürün yok.

    Kimi zaman geliyor mekanı ufak, son müşteri hemen kalksın gitsin diyorlar, sırt açısını dikleştirip, oturak dnsi düşüyoruz, buradaki arkadaşların bahsettiği gibi tahtaya oturuyor son müşteri, mekanı hızlı terk ediyor çok trafik yakalamak amaç, kimi zaman da (Nargile cafeler) müşteri oturacak 1 saat kalkmayacak diyor, o zaman dns artıyor hatta 2 farklı süngeri ayni anda üst üste kullanıyoruz, müşteri gömüldükçe gömüyor.

    Bazen de müşterileri bize bir kitap sunuyor (Örnek Hilton- şimdi wydnham otel) bu standartların hepsini sağlayacak para konu değil diyor, Kısacası sadece ürün almıyor, sorumluluğu da terk ediyor, veya mimarla anlaşmıyor ortak yolu buluyoruz.

    Aşağıdaki örnek Kayseri forum pizza pizza için yapılmış (ilk örnek- renkleri daha belli değil iken- üstünde 3cm-20dns var)

    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi
    Buda 2. Örnek içine gömülüp kaldığınız ürünlerden.


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi buda 3. Örnek paslanmaz çelik, herhangi bir profil değil - ham hali üstüne özel latex bant vs geldi sonradan, gerçek deri ile döşendi, deriye bir sürü özel koruma sağlandı vs. sauna da kullanılıyor.


    Sefes Oyucu Koltuğu Projesi bunu da herhangi bir mobilyacı yapabiliyor ama tabi yanmaya karşı özel mdflamdan yapıldı, kastamonu entegreden bu ürünü getirtmek bile 30 gün sürdü, mimarın istediği özel taş vs. Detaylarını bilmeyince böyle basit gözükebilir ama tabi bir sürü detay var.

    Gördüğünüz üzere 3 ürün grubu da birbirinden oldukça farklı.

    Bu arada hemen hemen tüm müşteriler bana özel olsun diyor o yüzden son tasarımları paylaşmayı çok doğru bulmuyoruz, ama müşteri izin verdiği sürece ref listesi paylaşabiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • üretici konuya devam etmeli. projeyi yarıda bırakıp gitmek yok. en azından yarın gelmesini beklediğim malzeme listesini, üretim planlarını, koltuk opsiyonlarını netleştirip forum ile paylaşıp forumun talebi doğrultusunda hareket edilmeli. umuyorum ki ortaya uygun fiyatlı ve yüksek kalitede bir ürün ortaya çıkacak.
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam, o zaman buradaki en büyük sıkıntınız aslında dh içinde ilk satışları yapamamış olmanız. Projeye devam edecek olursanız atıyorum 5 tane sipariş alabiliriz dedikten sonra buranın güvenini de tam kazanmak olur. Oyuncu koltuğu konularında dandik koltuklara 1200-1300TL vermeyi gözden çıkaran kişi sayısını görmüşsünüzdür zaten.

    Şahsen bir oyuncu koltuğu alacak olsam her yönden dayanıklı olmasını isterim, öyle olduktan sonra ben 1000 de veririm ilk bahsettiğiniz 500’ün yanında konuşuyorum. Sandalyede hareket eden, sert oturan, ya da sadece ağır olan insanları listenin dışında tutmak kitleyi çok aza indirmek olacaktır zaten sizin için de. Dediğim gibi eğer devam edecek olursanız da umarım buradaki genel endişe kaynağını dikkate alırsınız. Renkmiş şekilmiş bunlar hikaye hep, önemli olan kalite ve rahatlık. Yoksa 350-400’e de var ‘oyuncu koltuğu’

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ana kadar önerilenlerle epey güzel bir şey çıkacak gibi.
    Eğer gerçekten bu fiyat aralığında ve bu özelliklerde olursa ben de alırım.

    Bekliyoruz.
  • Oha çok mantıklı hocam. Tabii dhde satış yapabilmeniz için fiyatı en önemli şey. Ortalama 200 lira gibi bir rakama gelecek gibi anladım yazdığınızdan, bu konuda daha fazla detay, ve müstakbel koltuklarımızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim.

    Renginin turuncu/beyaz olmaması taraftarıyım, dh ye yakışıyor ama koltukta çirkin olur, koyu tonlarda olması taraftarıyım. Dh ye özel olduğunu ufak bir logo yapsanız bile yeterli bence.

    Yolunuz açık olsun. Benden tam destek! (fiyat uygun olursa )
  • Ben hala beklemedeyim belki bir umut yaparsa alacağım gidip bir koltuğa 1500 ₺ vermeye içim el vermiyor şu an kullandığım koltuk öldü ölecek yani 3 4 ay ömrü kaldı o zamana kadar burdaki koltuk belli olursa kesin burdan alcağım en azından referans var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

    Oha çok mantıklı hocam. Tabii dhde satış yapabilmeniz için fiyatı en önemli şey. Ortalama 200 lira gibi bir rakama gelecek gibi anladım yazdığınızdan, bu konuda daha fazla detay, ve müstakbel koltuklarımızın resimlerini paylaşırsanız sevinirim.

    Renginin turuncu/beyaz olmaması taraftarıyım, dh ye yakışıyor ama koltukta çirkin olur, koyu tonlarda olması taraftarıyım. Dh ye özel olduğunu ufak bir logo yapsanız bile yeterli bence.

    Yolunuz açık olsun. Benden tam destek! (fiyat uygun olursa )
    200TL bandında bir koltuğa ben de talibim. İlk sipariş verenlerden birisi olacağım. Heyecanla bekliyorum ilk ürünlerin fotoğraflarını.




  • fp oranında olursa almayi dusunurum.ilk bitmis halinin fotograflarini merakla bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batu

    200TL bandında bir koltuğa ben de talibim. İlk sipariş verenlerden birisi olacağım. Heyecanla bekliyorum ilk ürünlerin fotoğraflarını.

    Alıntıları Göster
    200 lira diye nerede yazıyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    200 lira diye nerede yazıyor hocam?

    Alıntıları Göster
    Bilmem, bana değil, mesajını alıntıladığım arkadaşa sormanız gerekmez mi?
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    Alıntınızı, alıntıladım 200 tl konusu tek tıkla oraya gitsin diye mobil kullanıyorum, art niyetle alıntılamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorsunuz @N0M4d bey bi üstteki posttaki 1000 küsür liraya alınan koltuğu. Görüntüsü bile kalitesizlik akıyor. Yapı kalitesi. Logo falan eklemeyin. Dh logosundan bizene hocam. Ofiste kullanacak adam var. Evinde niye dh yazsın mobilyamda :) turuncu muruncu hikaye. Düz siyah antresit yada gri tonları olsun her erkeğin isteyebileceği. Şekil olarak en fazla yakın tonlarda şerit çekilir bmw şeridi gibi ama sade olmalı. Sadeye herkes tamam der logolar farklı renkler süs herkes beğenmez. Siyahı olmaz diyen sanmıyorum. Siz projeye devam edin 2 farklı ürün olsun 500 lük ve benim gibi daha fonksiyonlu kaliteliye oturmak isteyene 1000 küsürlük. Çer çöpe oturmayız en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip + destek
  • @xxxcem güle güle kullanın hocam, hayırlı olsun.

    @picasso16 hocam selamlar, sadece bakarak kalitesini anlamak mümkün değil, işten geldim bugün, ilk mesajı editleyeceğim ama o kadar yorgunum ki ancak kafayı toplayıp editleyebilirim.
    aşağıdaki bugün yaşanan gelişmeler söz konusu:

    ----------
    Arkadaşlar tip 1 ürün ile akalalı bugün uzun uzadıya konuştuk:

    Kutu 3 Yıldız marka oluyor, KraftSamanKraft olarak Dalgalı tip olacak bu IKEA nın kullandığı standart.http://www.ucyildizkutu.com/

    Terletmez kumaş ile alakalı (yıkanmaz / silinebilir) Fayteks ile görüştüm bizi Resital kartelasına yönlendirdi, Aşanteks ve Serteks (Türkiye'nin kumaş konusundaki en iyi firmalarından) mail yazdım henüz bir cevap gelmedi fakat bu firmalar yabancı kur ile satıyor.
    Fayteksin kurumsal ismi hefa, belgeleri de burada:http://www.hefaderi.com/sertifikalar

    Sünger ile alakalı TİP 1 için kesim sünger en mantıklısı, TİP 2 için Döküm Sünger.https://www.mitsan.com.tr/tr/urunler.php buradaki HR serisi şuanda en memnun edecek ürün (tabi DNS / CM konuşacağız), burada asıl konu gömülmeyi hesaplamak kg ye göre o yüzden ürünü düşünen arkadaşlar kgsini yazmalı.

    Mekanizma ile alakalı bizim mekanizmacımızdaki pistonun sertifikası ne yazık ki yok oturak mekanizmasının ve sırt mekanizmasının var. Hepsini ayrı yerlerden ısmarlarlarsak pazarlık gücü düşecektir, hepsini tek yerden tedarik edebileceğimiz başka firmaları aramaya başladım, bu piston sertifikası konusunda tıkandım öz Türkçe, diğer yerli üreticiler kimden alıyorsa o üreticileri bulmak lazım, bizim firmanın faaliyet belgesinde bu pistonu teste yollayabilecek faaliyet alanı yok.

    TSE ile görüştüm, şuanda teste ürün yollayamadıklarını söyledi- bizim bölge Ankara'ya bağlıymış, 1 haziranda ancak sırada olanlarınkine başlayabileceklerini söylediler. Test konusunda şuanda aklıma gelen en hızlı çözüm Boydak (Yeni ismi Erciyes Holding) bünyesinde rica minnet yaptırmak tabi kabul ederseniz, onların yaptığı testlerin bir geçerliliği yok, sadece nereden ürün zarar görüyor ortalama ne kadar dayanır sorularının cevabı (bu lab İstikbal, Mondi ve Bellonaya hizmet veriyor) yani şöyle söyleyeyim Türkiye geneli yapılan ÖSS sınavı gibi bir geçerliliği yok ama kendinizi Türkiye genelinde görmüş oluyorsunuz - inşallah örneği doğru vermişimdir.

    Sünger ile alakalı amatör video çektim ama şuanda upload olmuyor, niyetliydim Kayseri'de oldukça sıcaktı - diksyonun kusuruna bakmayınız. Bir tane de silikon elyaf nasıldır onunla alakalı çektim.

    Videodan da ufak süpriz, pocket yay kullanma fikri.

    Bunun dışında toplantıda oldu olacak altına pervane takın uçsun şeklindeki espri yapılınca şu soruyu kendimize soruyoruz, neden biz bu sünger cnc de hava kanallı kestirip altına 9v ile çalışan 2 tane fan takmayalım? tabi bu şuanda sadece espri, yani ilk etapta kulağa saçma gelse de rgb led den daha az saçma bir fikir bence, oturak süngerini kararlaştıralım bu konuya da belki eğiliriz. Tabi CE istediği için biz size bu parçaları demonte yollarız kasa toplayabilen herkes kolayca montajlar bu fan + yuvayı.

    Arkadaşlar en iyi haber bu ürün yayda kullansak, viscoya çıkılmadığı sürece 750 tlnin altına çıkar - peki soracaksınız net fiyat ne zaman belli olacak a sünger dns/cm (veya pocket yaya ortak karar) + piston a sertifika ve bu ürünün fiyatı + kargo seçer isek net bir fiyat çıkacak, top artık sizde:
    a- kilonuzu ve boyunuzu yazınız b- piston (bende) c- istediğiniz kargo.

    takvim:
    *15 Haziran Prototipin revizeye sunulması (5 gün ben kullanacağım, ürünü hem bilgisayar başında hem konsol başında hemde film izlerken), 5 Kayserili forumdaşa şehirde oturmaları şartı ile sırası ile 1 er günlük kullanıma verilmesi -bizim ekipler evden eve teslim edecek, onların buradaki yazılı yorumlarına göre, prototipe revizeler gerçekleştirilecek
    *22 haziranda revizeler prototipe uygulanıp test'e/ sertifika alımına gönderilecek, ortalama 2 haftada sertifikası çıkıyormuş TSE den bu ürün sınıfına (oturma grubundan alacağız, ofis grubundan değil). Belge sonrası ürünün DH'a yollanması - gerçi sponsor varken bu ürünü de yollamak ne derece doğru bilemiyorum.
    *Testten geldikten sonra 1 hafta içerisinde parti üretimine alabiliriz.

    Şimdilik yol haritası bu biçimde, Tip 2 ile alakalı olarak dökümcü döneceğini söyledi, dns başı fiyat geçecek ürünlerin geliştirmelerini eş zamanlı yürütme düşüncesindeyiz, üretim tarihleri arasında max 1 hafta olacak.

    bu arada mühendis arkadaş fire / hata oranını 1000/3 olarak aldı (kalite kontrolcü var ise aranızda genel ortalama bu imiş ofis sandalyelerinde), ben %1 ihtimal olarak düşünüyorum, her 100 üründe 1 adet ürün toplayabilirsek sizin belirlediğiniz üyeye de hediye edeceğiz.

    videoları da kısa zamanda uplayacağım, lütfen sünger videosundan sonra yorum yapınız.

    Teşekkürler, çarşambanın dolmasına 3 dk kala şimdilik haberler böyle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    @xxxcem güle güle kullanın hocam, hayırlı olsun.

    @picasso16 hocam selamlar, sadece bakarak kalitesini anlamak mümkün değil, işten geldim bugün, ilk mesajı editleyeceğim ama o kadar yorgunum ki ancak kafayı toplayıp editleyebilirim.
    aşağıdaki bugün yaşanan gelişmeler söz konusu:

    ----------
    Arkadaşlar tip 1 ürün ile akalalı bugün uzun uzadıya konuştuk:

    Kutu 3 Yıldız marka oluyor, KraftSamanKraft olarak Dalgalı tip olacak bu IKEA nın kullandığı standart.http://www.ucyildizkutu.com/

    Terletmez kumaş ile alakalı (yıkanmaz / silinebilir) Fayteks ile görüştüm bizi Resital kartelasına yönlendirdi, Aşanteks ve Serteks (Türkiye'nin kumaş konusundaki en iyi firmalarından) mail yazdım henüz bir cevap gelmedi fakat bu firmalar yabancı kur ile satıyor.
    Fayteksin kurumsal ismi hefa, belgeleri de burada:http://www.hefaderi.com/sertifikalar

    Sünger ile alakalı TİP 1 için kesim sünger en mantıklısı, TİP 2 için Döküm Sünger.https://www.mitsan.com.tr/tr/urunler.php buradaki HR serisi şuanda en memnun edecek ürün (tabi DNS / CM konuşacağız), burada asıl konu gömülmeyi hesaplamak kg ye göre o yüzden ürünü düşünen arkadaşlar kgsini yazmalı.

    Mekanizma ile alakalı bizim mekanizmacımızdaki pistonun sertifikası ne yazık ki yok oturak mekanizmasının ve sırt mekanizmasının var. Hepsini ayrı yerlerden ısmarlarlarsak pazarlık gücü düşecektir, hepsini tek yerden tedarik edebileceğimiz başka firmaları aramaya başladım, bu piston sertifikası konusunda tıkandım öz Türkçe, diğer yerli üreticiler kimden alıyorsa o üreticileri bulmak lazım, bizim firmanın faaliyet belgesinde bu pistonu teste yollayabilecek faaliyet alanı yok.

    TSE ile görüştüm, şuanda teste ürün yollayamadıklarını söyledi- bizim bölge Ankara'ya bağlıymış, 1 haziranda ancak sırada olanlarınkine başlayabileceklerini söylediler. Test konusunda şuanda aklıma gelen en hızlı çözüm Boydak (Yeni ismi Erciyes Holding) bünyesinde rica minnet yaptırmak tabi kabul ederseniz, onların yaptığı testlerin bir geçerliliği yok, sadece nereden ürün zarar görüyor ortalama ne kadar dayanır sorularının cevabı (bu lab İstikbal, Mondi ve Bellonaya hizmet veriyor) yani şöyle söyleyeyim Türkiye geneli yapılan ÖSS sınavı gibi bir geçerliliği yok ama kendinizi Türkiye genelinde görmüş oluyorsunuz - inşallah örneği doğru vermişimdir.

    Sünger ile alakalı amatör video çektim ama şuanda upload olmuyor, niyetliydim Kayseri'de oldukça sıcaktı - diksyonun kusuruna bakmayınız. Bir tane de silikon elyaf nasıldır onunla alakalı çektim.

    Videodan da ufak süpriz, pocket yay kullanma fikri.

    Bunun dışında toplantıda oldu olacak altına pervane takın uçsun şeklindeki espri yapılınca şu soruyu kendimize soruyoruz, neden biz bu sünger cnc de hava kanallı kestirip altına 9v ile çalışan 2 tane fan takmayalım? tabi bu şuanda sadece espri, yani ilk etapta kulağa saçma gelse de rgb led den daha az saçma bir fikir bence, oturak süngerini kararlaştıralım bu konuya da belki eğiliriz. Tabi CE istediği için biz size bu parçaları demonte yollarız kasa toplayabilen herkes kolayca montajlar bu fan + yuvayı.

    Arkadaşlar en iyi haber bu ürün yayda kullansak, viscoya çıkılmadığı sürece 750 tlnin altına çıkar - peki soracaksınız net fiyat ne zaman belli olacak a sünger dns/cm (veya pocket yaya ortak karar) + piston a sertifika ve bu ürünün fiyatı + kargo seçer isek net bir fiyat çıkacak, top artık sizde:
    a- kilonuzu ve boyunuzu yazınız b- piston (bende) c- istediğiniz kargo.

    takvim:
    *15 Haziran Prototipin revizeye sunulması (5 gün ben kullanacağım, ürünü hem bilgisayar başında hem konsol başında hemde film izlerken), 5 Kayserili forumdaşa şehirde oturmaları şartı ile sırası ile 1 er günlük kullanıma verilmesi -bizim ekipler evden eve teslim edecek, onların buradaki yazılı yorumlarına göre, prototipe revizeler gerçekleştirilecek
    *22 haziranda revizeler prototipe uygulanıp test'e/ sertifika alımına gönderilecek, ortalama 2 haftada sertifikası çıkıyormuş TSE den bu ürün sınıfına (oturma grubundan alacağız, ofis grubundan değil). Belge sonrası ürünün DH'a yollanması - gerçi sponsor varken bu ürünü de yollamak ne derece doğru bilemiyorum.
    *Testten geldikten sonra 1 hafta içerisinde parti üretimine alabiliriz.

    Şimdilik yol haritası bu biçimde, Tip 2 ile alakalı olarak dökümcü döneceğini söyledi, dns başı fiyat geçecek ürünlerin geliştirmelerini eş zamanlı yürütme düşüncesindeyiz, üretim tarihleri arasında max 1 hafta olacak.

    bu arada mühendis arkadaş fire / hata oranını 1000/3 olarak aldı (kalite kontrolcü var ise aranızda genel ortalama bu imiş ofis sandalyelerinde), ben %1 ihtimal olarak düşünüyorum, her 100 üründe 1 adet ürün toplayabilirsek sizin belirlediğiniz üyeye de hediye edeceğiz.

    videoları da kısa zamanda uplayacağım, lütfen sünger videosundan sonra yorum yapınız.

    Teşekkürler, çarşambanın dolmasına 3 dk kala şimdilik haberler böyle.
    ana konuya/ilk mesaja da bir edit atar bu mesajınızı kopyalarsanız ilk mesaja çok daha iyi olur hocam. beklemede olan arkadaşlar sayfalar arasında kaybolmaz, kolayca gelişmelerden haberdar olurlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    @xxxcem güle güle kullanın hocam, hayırlı olsun.

    @picasso16 hocam selamlar, sadece bakarak kalitesini anlamak mümkün değil, işten geldim bugün, ilk mesajı editleyeceğim ama o kadar yorgunum ki ancak kafayı toplayıp editleyebilirim.
    aşağıdaki bugün yaşanan gelişmeler söz konusu:

    ----------
    Arkadaşlar tip 1 ürün ile akalalı bugün uzun uzadıya konuştuk:

    Kutu 3 Yıldız marka oluyor, KraftSamanKraft olarak Dalgalı tip olacak bu IKEA nın kullandığı standart.http://www.ucyildizkutu.com/

    Terletmez kumaş ile alakalı (yıkanmaz / silinebilir) Fayteks ile görüştüm bizi Resital kartelasına yönlendirdi, Aşanteks ve Serteks (Türkiye'nin kumaş konusundaki en iyi firmalarından) mail yazdım henüz bir cevap gelmedi fakat bu firmalar yabancı kur ile satıyor.
    Fayteksin kurumsal ismi hefa, belgeleri de burada:http://www.hefaderi.com/sertifikalar

    Sünger ile alakalı TİP 1 için kesim sünger en mantıklısı, TİP 2 için Döküm Sünger.https://www.mitsan.com.tr/tr/urunler.php buradaki HR serisi şuanda en memnun edecek ürün (tabi DNS / CM konuşacağız), burada asıl konu gömülmeyi hesaplamak kg ye göre o yüzden ürünü düşünen arkadaşlar kgsini yazmalı.

    Mekanizma ile alakalı bizim mekanizmacımızdaki pistonun sertifikası ne yazık ki yok oturak mekanizmasının ve sırt mekanizmasının var. Hepsini ayrı yerlerden ısmarlarlarsak pazarlık gücü düşecektir, hepsini tek yerden tedarik edebileceğimiz başka firmaları aramaya başladım, bu piston sertifikası konusunda tıkandım öz Türkçe, diğer yerli üreticiler kimden alıyorsa o üreticileri bulmak lazım, bizim firmanın faaliyet belgesinde bu pistonu teste yollayabilecek faaliyet alanı yok.

    TSE ile görüştüm, şuanda teste ürün yollayamadıklarını söyledi- bizim bölge Ankara'ya bağlıymış, 1 haziranda ancak sırada olanlarınkine başlayabileceklerini söylediler. Test konusunda şuanda aklıma gelen en hızlı çözüm Boydak (Yeni ismi Erciyes Holding) bünyesinde rica minnet yaptırmak tabi kabul ederseniz, onların yaptığı testlerin bir geçerliliği yok, sadece nereden ürün zarar görüyor ortalama ne kadar dayanır sorularının cevabı (bu lab İstikbal, Mondi ve Bellonaya hizmet veriyor) yani şöyle söyleyeyim Türkiye geneli yapılan ÖSS sınavı gibi bir geçerliliği yok ama kendinizi Türkiye genelinde görmüş oluyorsunuz - inşallah örneği doğru vermişimdir.

    Sünger ile alakalı amatör video çektim ama şuanda upload olmuyor, niyetliydim Kayseri'de oldukça sıcaktı - diksyonun kusuruna bakmayınız. Bir tane de silikon elyaf nasıldır onunla alakalı çektim.

    Videodan da ufak süpriz, pocket yay kullanma fikri.

    Bunun dışında toplantıda oldu olacak altına pervane takın uçsun şeklindeki espri yapılınca şu soruyu kendimize soruyoruz, neden biz bu sünger cnc de hava kanallı kestirip altına 9v ile çalışan 2 tane fan takmayalım? tabi bu şuanda sadece espri, yani ilk etapta kulağa saçma gelse de rgb led den daha az saçma bir fikir bence, oturak süngerini kararlaştıralım bu konuya da belki eğiliriz. Tabi CE istediği için biz size bu parçaları demonte yollarız kasa toplayabilen herkes kolayca montajlar bu fan + yuvayı.

    Arkadaşlar en iyi haber bu ürün yayda kullansak, viscoya çıkılmadığı sürece 750 tlnin altına çıkar - peki soracaksınız net fiyat ne zaman belli olacak a sünger dns/cm (veya pocket yaya ortak karar) + piston a sertifika ve bu ürünün fiyatı + kargo seçer isek net bir fiyat çıkacak, top artık sizde:
    a- kilonuzu ve boyunuzu yazınız b- piston (bende) c- istediğiniz kargo.

    takvim:
    *15 Haziran Prototipin revizeye sunulması (5 gün ben kullanacağım, ürünü hem bilgisayar başında hem konsol başında hemde film izlerken), 5 Kayserili forumdaşa şehirde oturmaları şartı ile sırası ile 1 er günlük kullanıma verilmesi -bizim ekipler evden eve teslim edecek, onların buradaki yazılı yorumlarına göre, prototipe revizeler gerçekleştirilecek
    *22 haziranda revizeler prototipe uygulanıp test'e/ sertifika alımına gönderilecek, ortalama 2 haftada sertifikası çıkıyormuş TSE den bu ürün sınıfına (oturma grubundan alacağız, ofis grubundan değil). Belge sonrası ürünün DH'a yollanması - gerçi sponsor varken bu ürünü de yollamak ne derece doğru bilemiyorum.
    *Testten geldikten sonra 1 hafta içerisinde parti üretimine alabiliriz.

    Şimdilik yol haritası bu biçimde, Tip 2 ile alakalı olarak dökümcü döneceğini söyledi, dns başı fiyat geçecek ürünlerin geliştirmelerini eş zamanlı yürütme düşüncesindeyiz, üretim tarihleri arasında max 1 hafta olacak.

    bu arada mühendis arkadaş fire / hata oranını 1000/3 olarak aldı (kalite kontrolcü var ise aranızda genel ortalama bu imiş ofis sandalyelerinde), ben %1 ihtimal olarak düşünüyorum, her 100 üründe 1 adet ürün toplayabilirsek sizin belirlediğiniz üyeye de hediye edeceğiz.

    videoları da kısa zamanda uplayacağım, lütfen sünger videosundan sonra yorum yapınız.

    Teşekkürler, çarşambanın dolmasına 3 dk kala şimdilik haberler böyle.
    Çok teşekkürler,umarım herkes için hayırlısı olur. Konunun sıkı takipçisiyim. Güzel koltuk çıkacağını düşünüyorum,2-3 kişi beklemedeyiz.




  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Tip 2 ürün için boy 173 kilo 77 hocam. Ellerinize sağlık, uğraşlarınız için size ve ekibinize teşekkürler :)
  • Tip1 750 tl tahmini olabilecek olan mı? Tip 2 döküm sünger sanırım. Ben döküm sühgerli versiyona isim yazdırıyorum. Kilo malesef 85 boy 1.79. Tip 2 de visco olabilir mi peki? Çok daha rahat olmaz mı? Daha fazla para veriyoruz iyisi olsun :) bi de o fan olayını ben yanlş hatırlamıyorsam iki firmanın koltuğunda gördüm mantıksız değil.

    https://shiftdelete.net/thermaltake-aktif-sogutmali-oyuncu-koltugu

    https://www.xdrive.com.tr/xdrive-isitmali-ve-sogutmali-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kirmizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.