Şimdi Ara

Seçimi Alamayınca Çocuğa Uygulanan İstismar, kızını ağlatan anne: Fetih suresini oku ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Bu mesaj silindi.
    Minicik çocukları bile zehirlemeye başladınız, psskolojilerini bozuyorsunuz birde utanmadan konuşuyor musun? O çocuk bu yaşında sizin yarattığınız iğrenç sorunları ve iğrenç yalanları dinlemek yerine okuluna gitmeli çocukluğunun keyfini çıkarmalı. Her kesime yalanlarınızı empoze ettiniz şimdi minicik gariplere mi geldi sıra? Siz ne biçin bir örgütsünüz teşkilatsınız ALLAH kurtarsın Türkiye'yi sizin gibi çoluğa çocuğa zehirli fikirler aşılayıp bu yaşta onları ağlatan zihniyetten. Bide gelmiş savunuyor ahlaksız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Up Lieutenant

    "Belediyeye pkklilar dolacak"MIS

    Cia, Fbi, Mossad, Asala gibi olusumlar da belediyeye dolusacaklar
    rar,zip,jpg,bmp bunları unutmuşsun
  • Dindar gorunerek dinimize bu kadar zarar veren kesimler bitmiyor Kuran öğüt alinsin diye indirilmistir ama iste bunlar anlatilan sureden mesaj cikarmaya calismazlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün bindiğim belediye otobüsünde, en fazla 4 5 yaşında olan 2 çocuk biz AKP'liyiz diye bağırıyordu. Bu yaşta bu siyaset ne?
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Senin kafan karışmış. AKP'nin "Çözüm Süreci"ne kadar zaten partileri kapatılıyordu. Ancak AKP sağolsun "Çözüm Süreci" ile buna yasal zemin hazırladı ve bunu normalleştirdi. Adamlar APO posterleri ve malum bayraklarıyla miting mi yapmadı, alenen mecliste "Özerlik" talebi cürretinde mi bulunmadı, davul zurnayla mı karşılanmadı, ülkenin içinden YPG'liler mi geçirilmedi, Kuzey Irak Kürt Yönetiminin malum bayrağı mı bu ülkede dalgalandırılmadı, Barzani mi ağırlanmadı, içinde "Türk" geçiyor diye andımız ve bazı devlet kurumlarındaki TC ibaresi mi kaldırılmadı... Bütün bunlar itirazlara rağmen üst üste tek başına iktidar olan AKP döneminde ve AKP isteği-gücü-kontrolünde gerçekleşti. Şimdi dirsek teması filan boş yapmaya gerek yok. Bunlar AKP'nin temellerini attığı çalışmalarının bir sonucu. Zamanında "Türkiyeli", " alt kimlik-üst kimlik" muhabbetlerine girip "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alacağız." diye Erdoğan'ın eseri. Biraz hafızaları tazeleyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evin icinde montla oturuyolar ev gecekondu,halaaa akp halaaa siyaset,oturunda ac karnimizi nasil doyururuz diye dusunun... neyse size mustahak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Bu mesaj silindi.
    ...

  • İnscrutability kullanıcısına yanıt
    ohoo onlar ne ki

    ntfs apfs fat exfat fat32 ext4 ext3 ext2 ext
  • cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    O postla imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.