Şimdi Ara

Seçimi AKP Kazanırsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, eğer yine AKP kazanır da Türkiye seçimini yaparsa, sizin de çok iyi bildiğiniz gibi ben ve benimle birlikte burada şakadan muhalif gibi davranan arladaşlarla inşaat işine giriyoruz.
    Sonuçta biz de AKP'ye oy verdik ve gerek eğitimimiz ve gerekse bilinç düzeyimiz ortalamanın üzerinde olduğundan biz neden bir "Cengiz İnşaat" olamayalım?
    Onun vaad ettiklerini biz de edebilir be onun kadar başarılı bir şekilde yerine getirebiliriz. Hem forumdan da bildiğimiz gibi, asgari ücret karşılığı bizim için çalışacak ve bunun yanı sıra partimiz için de canını vereceğini iddia edecek çok cengaver var.
    Sistem basit; Biz şirketi kuruyoruz. Ardından, AKP'ye ve Osmanlı Ocakları'na üye olup her Cuma namazımızı caminin dış kısmında kılıyoruz. Ancak, namazdan kalan zamanlarımızda, bizden olmayan herkese, ölü ya da canlı fark etmez, ağzımıza gelen küfrü edip iftira atıyoruz.
    Böyle böyle partide tanınmaya ve yerimizi sağlamlaştırmaya başlıyoruz. Yerimiz sağlamlaştıkça daha çok hak yiyor ve sonunda Cengiz İnşaat oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.