Şimdi Ara

Seçili MSI Z590 veya B560 Anakart Satın Alanlara Para İade Kampanyası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
38.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'deki imajı itibariyle bana Youtuber markası gibi gelmiştir MSI hep. Sadece sponsorluğa çalışıyorlar gibi geliyor.

  • Ambarad kullanıcısına yanıt

    aynen oyle youtuberlara twitchlere 30 bin tl lik laptop dagıtsın müşteriye gelince bi memnuniyet bile yok.

  • Para iade kampanyaları bana çok saçma geliyor firmanın geriye ödeyeceği parayı indirim olarak uygulasa insanlar daha ucuza alsa daha mantıklı değil mi ?

  • Bu konuda haklısın neden derseniz bir youtube videosun'da Wtcn isimli yayıncı şöyle bir söz söyledi MSI Türkiye yöneticisi (ismini hatırlamıyorum ama video'da ismi geçiyor) onu ararız daha ucuza alırız falan dedi düşünün adamlar tek telefonu ile MSI Türkiye yöneticisine sözünü geçiriyorlar siz biz kim oluyoruz onların yanında ?

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    ohooo sen ne diyorsun hocam itopya diye bi site var. wtcn ,kendinemuzisyen,ve jahrein nin sponsorları. yayıncılarla şirket kurdular. artık müsteri onlar icin onemli degil.

  • Bende yeni sistem topladım. Toplama aracı ve taksit imkanı var diye İtopya'dan aldım. Taksit de yapamadık vade farkından dolayı. İtopya'nın da bu yayıncıların uğrak mekanı olduğunu biliyordum ama, keşke para kazandırmasaydım diyorum şimdi.


    Birinin evine internet diye sunucu kurarlar "Türknet çok iyi herkes gelsin" olur. Biri @AnadoluEfes 'in dediği gibi MSI Türkiye'yi kölesi yapar ucuza parça temin eder. Her işini, her donanımını sponsorlar sayesinde edinen beleşçiler sonra "Fake Hesaplar hakkımızı yiyor Temiz Twitch" diye Twitter'da ağlarlar. Ne yazık ki o beleşçinin "sponsor" sayesinde topladığı, hayatında belki de öyle donanım göremeyecek çocuklar da, "lordum reyizim" diye bunların peşinden gider. Türknet kullanan, MSI'dan destek bekleyen normal kullanıcı da sürünür böyle. Enis Kirazoğlu MSI Türkiye ofisinden çıkmıyordu bir aralar.





  • Arkadaşlar geri ödeme tamam, buna başvuracağım. Ama bir de steam kodu veriyorlardı, ona nasıl nereden başvuruyoruz, aradım aradım bulamadım. Birisi link atabilirse çok sevinirim.

  • MSI sitesine giriş yaptıktan sonra profil kısmında sol yanda Shout Out'u göreceksiniz hocam.

    Seçili MSI Z590 veya B560 Anakart Satın Alanlara Para İade Kampanyası!

    Oraya tıklayıp başvuruyu yapıyorsunuz. Başvuru yapmadan önce ürünü aldığınız siteye ürün hakkında detaylı bir inceleme yazmanız ve incelemenin herkese açık şekilde yayınlanması lazım.

    Sizden bu incelemenin linkini ve önizlemesini felan istiyor. Ardından bir kaç gün başvuruyu gözden geçirip 1x100 TL ve 1x50 TL'lik kodları veriyorlar yine site üzerinden.

    Kasım'ın ilk haftası 4 adet MSI ürünü aldım ve 600 TL toplam Steam kodunu 2 gün içinde verdiler. Hemen CSGO'da skin felan aldım değer kaybetmesin diye.

    İadeler ise biraz daha yavaş. 4 üründen 2'sinin iadesi 5 günde yapıldı. Diğer 2'si için 6-7 gündür hala bekliyorum.


    Intel i5 11400

    MSI MAG B560 Tomahawk Wifi

    MSI Gungnir 111R

    MSI MAG Coreliquid 240R

    MSI MPG A650GF


    Bu beşli seti iade ve kodlar ile 3950 TL'ye getirmiş oldum kur coşmadan hemen önce.





  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkür ediyorum. Kaç gündür aradım aradım, şu shout out kelimesini unutmuşum, bir türlü bulamamıştım Seçili MSI Z590 veya B560 Anakart Satın Alanlara Para İade Kampanyası! 


    Sizin kadar olmasa da bana da güzel faydası oldu/olacak bu geri ödemenin, gerçekten çok iyi kampanya Seçili MSI Z590 veya B560 Anakart Satın Alanlara Para İade Kampanyası! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-802619088 -- 30 Kasım 2021; 12:40:1 >
  • Rica ederim hocam. Kasım başında dolar 9/9.5 iken hem o döneme göre ucuza hem de çift kampanya ile uyguna getirdik.

    Şimdi almaya kalksam aynı kampanyalarla dahi fazladan cebimden 2000 TL çıkacaktı kurdan dolayı.

    Artık nasipse kazasız belasız 4-5 sene kullanmaya çalışacağız bu sistemleri.

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Geri ödeme için ürün alındıktan en az 14 gün sonra başvurmak gerekiyor. Peki shout out için de öyle bir şart var mı?

  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam. Ürün hakkındaki incelemeniz yayınlanır yayınlanmaz başvurabiliyorsunuz. 31 Aralık son başvuru günü. Ona göre yavaştan acele etmekte fayda var zira bazı alışveriş siteleri yorumları çok geç onaylayıp yayınlıyor. Mesela Inventus yorumumu 1 hafta yayınlamayınca bizzat arayıp rica ettim de öyle yayınladılar.

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Yanıt için sağ olun hocam. Sizinkiyle aynı kasayı aldım. Kara cuma geri ödemesi ve shout out ile bu kurda oldukça ucuza gelmiş olacak.

  • MSI bir indirim yapacağı veya kampanya yapacağı zaman neden direk ürün üstünden yapmıyor. Veya hediye verecek ise direk yanında vermiyorda bir sürü iş adımı ve uğraş çıkıyor insanlara !


    Bir indirim yapacaksan direk fiyattan düş işte yok 15 gün sonra başvur 1 ay sonra para iadesi al veya hediye bir soğutucu flan verecekse direk yanında ver işte neden satın alıp form doldurup başvuru yapıp günler sonra ürün veriliyor insanlara gerçekten anlamak zor.

  • msi dediğimiz converse ayakkabı gibi. bez ama adidas nike fiyatında. deri converse gibi godlike anakart ve lightning ekran kartları çok iyi ama fiyatları mantık ötesi. msi türkiye süper reklam yapıp marka fanatiği gençleri kazandı. yoksa msi ürünlere o paraları vermek çılgınlıktan başka bir şey değil. f/p için gigabyte, kalite için asus varken msi gerçekten komik bir tercih

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.