Şimdi Ara

Seat'tan 'rekabetçi fiyata' sahip yeni bir elektrikli model geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seat'tan 'rekabetçi fiyata' sahip yeni bir elektrikli model geliyor



    Elektriklenme konusunda vites yükselten Seat, bu kapsamda 2025 yılına kadar atacağı bazı adımları açıkladı. Bu adımlardan en önemlisi uygun fiyatlı yeni bir elektrikli otomobil olacak.



    Yapılan açıklamaya göre Seat'ın yeni elektrikli otomobili kompakt bir şehir aracı olacak. Söz konusu modelin Avrupa'da satılacağı ve ürün gamına 2025 yılında dahil olacağı belirtiliyor. İspanyol markanın 'rekabetçi bir fiyata' sahip olacağını belirttiği kompakt elektrikli otomobilin satış fiyatının 20 ila 25 bin euro civarında olacağı söylendi.



    Seat'ın elektrikli şehir aracıyla ilgili henüz net bir bilgi yok fakat boyut olarak Seat Born'un altında konumlanacağını biliyoruz. Paylaşılan ipucu görselinden (yukarıda) anlaşıldığı kadarıyla da crossover benzeri bir gövde tasarımına sahip olacak. Yani ortaya Toyota'nın kısa süre önce tanıttığı Aygo X Prologue konsepti gibi bir model çıkacağını düşünebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Samsung, otomobilleri hırsızlığa karşı parmak iziyle koruyacak



    Aracın hangi fabrikada üretileceğinin ilerleyen aylarda paylaşılacağı ifade ediliyor. Ayrıca bu yıl içerisinde modelin ön gösterimi olarak bir konsept çalışması da görebiliriz.



    Seat'ın bir diğer model duyurusu da Cupra Tavascan ile ilgili oldu. İspanyol marka, Tavascan'ın 2024 yılında piyasaya sürüleceğini onayladı. Hatırlanacak olursa Tavascan, 2019 yılında konsept olarak tanıtılmıştı. Tavascan konseptiyle ilgili detaylara buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Cupra Tavascan'ın seri üretim versiyonu, markanın Cupra Born'den sonraki ikinci elektrikli otomobili olacak. Cupra Born ise 2021'in sonunda satışa sunulacak.



    İspanyol marka son olarak, makyajlı İbiza ve Arona'nın da bu yılın sonunda geleceğini not olarak ekledi. Konuyla ilgili yeni bilgiler geldikçe siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.





  • KAÇAK ELEKTİRKLE ÇALIŞACAKSA OLUR

  • "Oo elektrikli araç mi, otv ye ekleyin, almasınlar... "

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı mükemmel, ah birde şu ötv garabeti olmasa...1 yıllık maaşımla alabileceğim arabanın fiyatı 2 katına çıkıyor...

  • hemen ötv bindirelim de kimse almasın

  • Ötv almasa alınacak bir araç

  • TR'de rekabetçi sıfır araba fiyatı (2021 itibariyle) 149.000 TL.
    2022 öngörüm 180.000 TL.

  • Gelsin bakalım nasıl bişeymiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pc.programcı kullanıcısına yanıt

    Hatta şarj istasyonlarının tükettiği elektriğin fiyatı 5 kat olsun.

  • Hepimiz toglara binicüük seat boşa çabalıyorsun. Tog dünyanın starı olacak sonra star füzesiyle uzaya yollayacüğük uzayında hakimi olacüğük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cupra'lar ile gördük Seat'ın "rekabetçi fiyat"larını Seat'tan 'rekabetçi fiyata' sahip yeni bir elektrikli model geliyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.