Şimdi Ara

scooter a pc hoparlör sistemi bağlanırmı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Peugeot speedfight 2 scooter ım var. Ben bu motora bir mp3 sistemi eklemek istiyorum. Motorun 12 V 5A aküsü var.
    PC hoparlör sistemleri bu iş için olurmu. Mesela bildiğim kadarıyla Creative in inspire 4400 yada m4500 modelleri 40 watt civarında ve adaptör girişi AC 12V. Ayrıca kablolu kumandası sayesinde motorun herhangi bir yerine takarak ses ayarı açma kapama gibi işlemleri yapabileceğimi düşünüyorum. Ama çok ta emin olmadığımdan satın almaya cesaret edemedim bir türlü.
    Motor çalışırken sanırım aküye regüleli bir akım vermiyor bu da sorun olurmu. hoparlör setlerindeki adaptörü regüle amacıyla kullanabilirmiyim(adaptörün içinde kesin emin değilim ama transformatör vardır herhalde ve bunun AC 12 volta indirdiği yere aküyü bağlasam mesela)
    Böyle bir şeyi deneyen varmıdır acaba?
    Anfi ve kolon almayı tercih etmeyip pc hoparlör sisteminde ısrar etmemdeki sebep, pc sistemlerin daha ucuz(2. el 50ytl) ve net ses vermeleri. Tabi yanılıyor da olabilirim. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılar.

     scooter a pc hoparlör sistemi bağlanırmı :)

     scooter a pc hoparlör sistemi bağlanırmı :)







  • Belki olabilir ama şarj dinamosu da parazit yapıp işleri bozabilir.
  • Dostum fikriz güzel ama motora 4+1 bağlayanı hiç görmedim, çok komik duracağına eminim. Çalışmasına çalışır. adaptör ac olsa bile anfi için içeride gene dc ye çevrilmek zorunda. Harici bir akü veya senin akünün biraz daha büyüğü ile işini görebilirsin. Çok üstünkörü bir anlatım oldu sanırım ama çalışır mı diyorsan süper çalışır. cıstak cıstak süper hava atarsın he
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.