Şimdi Ara

Schengen Vizesi Süre ihlali..tekrar basvuru yapacagim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba

    daha once uyeligim vardi fakat mail adresime giremedigim icin yenileyemedim..uyelik acmis hemen derdi icin olmasin ama cidden derdim var..umarim fikri tecrubesi olan arkadaslar dogru yonlendirmeler yaparlar..

    konudan da anlasilacagi gibi vize ihlalim var.. 90 gun uzerine 40 gün fazla kaldim ispanyada..vizem almanya vizesiydi..6 aylik verildi 90 gun multi... kasimda donmem gerekiyordu aralik 15 de dondum... daha once yine almanyadan 2 tane 6 aylik 90 gun multim var.2 tanede 1 aylik var oda pasaportumun zamani bitiyordu... onlarda sorun yok...toplamda 20 ye yakin yurtdisina cikmisimdir..guney amerika vs oralarada gittim 2 ay kaldim geldim.. hani pasaporta bakina gezen bi tipim.. evraklar belgeler vize almada sorun olusturmayacak seviyede...

    gel gelelim bu 40 kusur gun olayina.. kiz arkadasim ispanyada yasiyor... onunla alakali belli sebeplerden 1 aya yakin kalmak zorunda kaldim..donus icinde ucak bileti vs derken 40 gun fazladan astim.. bunlarin hic biri bahane degil..hani 3_5 gun bile buyuk riskken benim ki ciddi problem.. ispanyadan cikis yaparken kimse bana neden falan demedi..10saniye bakti basti cikis yaptim.. simdi subat ayina hollanda icin randevu aldim... nisan sonu gibi gitmek icin tekrar basvurucam..cunku nisan dan 6 ay geri donunce ekime denk geliyor ve sanirim 1.5 ay lik bir limitim ordan kaliyor kalmak icin..

    sorularima ve merakima gelince

    -cikis ta birsey sorulmamasi gozden kacmamidir

    -ihlalim olan vize almanyanin vizesiydi.. yeni basvurumun hollanda olmasi birseyi degistirirmi..gerci tum vizelerim almanya ama ben almanyaya 1 kere girdim oda ilk vizemdeydi...

    -gozden bile kacsa ceza almismiyimdir aldiysam nerden ogrenirim(bunu ozellikle soruyorum cunku cezayi ulkeden cikmadan odemezsek 5 yil gibi bir detay vardi sanirim)

    -olduda vize cikti bu tekrardan ucaktan indigimde bu sebepten oturu beni ispanyanin almama ihtimalini dogururmu

    -vize ciktigini varsayarsak vize hollandadan olacagi icin hangi ulkeden aktarmali ispanyaya gecmemi tavsiye edersiniz (italya/yunanistan/fransa)

    -son olarak arkadasimin dedigi mecvcut pasaportumu degistirirsem ihlal ettigim vizeyi o anda yine dikkatsizlikten oturu kalkipta gunlerini hesaplamazlar yogunlukta dedi..en azindan lehime olabilir dedi.. gerci benim anlamadigim zaten sisteme pasaportu girince orda yanip sonen bi ibare vardir sanirim..

    bunla ilgili tecrube edinmis arkadaslar fikir verirse cok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkzoneblack -- 14 Ocak 2020; 4:8:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vize ihlali diyorsunuz ama yakalanmamışsınız, yakalanmadığınızı için ihlal demek doğru olmaz. Bence bir sorun olmaz. Yakalanmış olsaydınız başka olurdu. Eğer çok dert ediyorsanız pasaportunuzu değiştirin. Sonuç olarak ülkenize dönmüşsünüz.

    Zaten müthiş bir takip sistemleri olsa ekranda uyarı çıkar sizi o an yakalarlardı. Yakalamadıklarına göre ekranlarından bir şey takip edemiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 14 Ocak 2020; 16:36:6 >
  • Bundan 4 sene önce Leipzig havalimanında pasaport polisi sırasındayım. Polis önümdeki kadının pasaportundan şüphelendi. Bir A4 kağıt çıkardı. Bütün giriş çıkış damgalarının tarihlerini kağıt üstüne yazarak denkleştirdi. Ekranında uyarı görse bunu eliyle yapmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 14 Ocak 2020; 16:53:51 >
  • konula ilgili bir gelişme var mı?
  • evet 1 senelik 90 multi verdiler sagolsunlar :) simdi ki yeni stres ise acaba giriste sorun olurmu diye :) hayirlisi onuda yasayip gorecegiz :) 6 is gununde sonuclandi.. artik bunu adam gibi kullanip bir daha hata etmeden devam etmek lazim :) yoksa bir daha bu kadar sansli olamayabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkzoneblack -- 25 Şubat 2020; 18:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasaportunuzu değiştirdiniz mi yeni başvuruda?aynı sıkıntı bendede var tabi ben 6 ay fazla kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.