Şimdi Ara

Sava Adapto lastikler nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Thunderalps kullanıcısına yanıt
    Ben de iki yılı aşkın süredir sava adapto kullanıyorum. Lastikten şikayetim ıslak performansı ve gürültü sadece, çok şükür bir problem çıkartmadı. Bir kere havası indi onda da vida girmişti. Ama diş derinliği iyi olmasına rağmen hele sıcak havalarda yağmurda kayıyor ve aşırı bazen ıslık sesine varan uğultu yapıyor. Siz bunları yaşadınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    205 genişliğindeki lastikte yağmurda pek kaymadım ama böyle kuru havada kısmi ıslak yerlerden geçerken hafif kayıyor. 185 genişliğindeki lastiklerde yağmurda kaydığına şait oldum.
    Lastikler biraz gürültü yapıyor diyebilirim.

    Bu arada Ekim sonu gibi Bora aracıma 205/55/16 boyutunda önlere 2 adet Falken EuroAll Season AS210 4 mevsim lastik aldım. Çok memnunum, öneririm. Arkada Sava lastikler var hala :) kışın Savalar 2-3 kez arkadan biraz kayma eğilimi gösterdi. Ancak genel olarak hala iyiler. Önümüzdeki Ekim ayında arka lastikleri de Falken yapıp seti tamamlayacağım. :)
  • Sava intensa uhp2 235 45 18 lastiği passatda kullanıyorum 2 aya yakin oldu herhalde ve sessizligi, yol tutusu felan cok memnun kaldim.. Arkadaşın superbinede aldik.. Bundan sonra sava uhp2 den baska lastik almam.. Tam f/p ürünü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.