Şimdi Ara

SATTIĞINIZ ARABANIZI TRAFİKTE GÖRDÜNÜZ MÜ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende de acı tatlı anılar var. İlk anım acılardan sonra tatlıya bağlarız..
    96 Model Astra GSI'm vardı 150hp (bilenler nasıl bir araba olğunu biliyordur) Fişek gibiydi. Sıfır almıştım. 3 Yılın sonunda BMW 3,18 TI Compack ile takasa girdim. Astranın keyfini vermesene de komfor olarak mükemmeldi. Benim aracı da 18 yaşında ehliyeti yeni almış, söylmemekten asla çekinmiyorum şımarık bir genç almış. Meraklı da galeriden benim telefomu almış bir takım sorular sordu (asla sevmediğim tarzdan) neyse bir gün buluştuk. Benim arabamı onda görmem zoruma gitti.. Ve aklıma meşhur replik geldi. " o sıpa benim olucak, sonra vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" tarzından. Acemiliği her halinden belliydi. Ama buna rağmen delikanlılığın verdiği deli kan ile kontrolsüz basıp duruyordu. neyse çok uzatmayayım bir daha görüşmedik. Sonra Televizyon, gazetelerde hazin bir trafik kazası haberi okuyorum 34 EGE 76 baktım benim plaka (o plakaya bile 96 yılında hatırı sayılır para vermiştim.) inanın o an boğazım düğümlendi. Kime üzüleceğimi bilemedim. iki nişanlı genç hayatını kaybetmişti. Verdiği heyacanı unututamadığım araç pert olmuştu. Baran Balcıoğlu cezaevine. Hatta genç kızın babası daha çok ceza alsın diye Ankara'ya yürümüştü. Hatırlayanlarınız olacaktır.
    E-devletten plaka sorgulama kapatılmadan önce hala sorgulardım. O plaka ne oldu diye. Bildiğim kadarıyla boşta kalmıştı, verilmemişti.

    Diğer anım daha sizlerin tarzında.. Işıklarda duruyorum solumda bir araç.. Golf IV. Aynı benim araçtan diye iç geçirdim ki, bir de baktım benim araç. İçim bir tuhaf oldu. benim sattığım kişi değildi. bir süre takip ettim. Sonra ben sağa dönüş, o yoluna devam etti..

    Diğer anım ise, danışıklı oldu biraz. Hani derleya alan dua eder diye. Benim sattığım araçlar hep km'leri düşük olup sigara içilmemiş servis bakımlı v.s.. Alanlar da hakikaken dua eder. GOLF V aracımı almak için Afyon'dan bir müşteri geldi. Zaten telefonda belki 10'larca defa sordu; "gerçekten boyasız mı? km orijinal mi? bakın gelince öğrenmeyelim" diye.. Neyse, gelince arabaya baktı gördü harfiyen araç anlattığım gibi olduğuna kanaat getirince; Antalyalı olduğu illaki gidiş gelişleriniz de bize uğrayın sizi misafir edelim diye o kadar ısrar etti ki. Yaz dönemin de geçerken yol üstünde görüşmek üzere anlaştık. Ben kılıfsız kullanıyordum, araca kılıf takmış, media player'i çin malı geri görüş kameralı bir sistem takmış. ne bileyim ben orijinallikten yanayım ama artık yetersiz kalabiliyordu ama bana yine de takılmasa daha iyi olurdu dedirtti. Fakat, araba tertemizdi. Çok iyi baktığı muhakkaktı. İlla evimize geleceksiniz eşim bişeyerler hazırladı. Biz yapmayı bu kadar yeterli biz yolumuza devam edelim desekte anadolu insanının sıcaklığı galip geldi ve evine gittik. Yedik içtik seneye tekrar görüşmek üzere bizi uğurladılar ama biz bu durumdan gururlanmış olsak da yine de bir daha uğramadık...

    Hakikaten güzel duygular, hiç böyle bir konunun açılması aklıma gelmezdi. Başlığı görünce kayıtsız kalamadım. Mazi canlandı gözümde..




  • 3 yıl oldu.Gözüm hala plakalara bakıyor
  • gözlerim hep arıyor :) ne durumda acaba diye merak ediyor. Çünkü çok bakım yapar , sorunlarını giderirdim araçların...


    Malesef hiç denk gelmedi. sadece sattıktan sonra arkasından baktığım anlar kaldı aklımda.
  • Ben sattığım arabayı 2 sene kadar sonra lastikçide görmüştüm.

    İşin komik tarafı ben sattığımda 120.000 km civarında idi. 2 sene kadar sonra gördüğümde ise 110.000 km'de idi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 de Gebze'de sattığım arabayı 2018 kurban bayramında Giresun Dereli'de gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 yılında babamın aldığı 99 model hatasız beyaz elantra'nın(İmzamda yazan) yeri bende başkaydı. En uzun bindiğimiz araçta buydu. Babamın gözü gibi baktığı her işlemini de yetkili serviste yaptırdığı aracı 2013 yılında satmak zorunda kalmıştık. Geçen sene malum sitede tekrar ilanda görmüştüm. Plakası dahi aynıydı. Araca alıcı gözüyle baktığımda bizim sattığımız halinden eser yoktu. Bakımsız, dağılmış, saçma sapan aksesuarlar, jantlar vs takılmış yani içine etmişlerdi. Duyguladım tabi. Değer verip yıllarca özenle bakığımız araç başka ellerde ne hallere gelmiş.. Halende ilanlara bakarım belki tekrar ilanlara düşer de görürüm diye.
  • thall kullanıcısına yanıt
    Hocam o vahim olayı çok net hatırlıyorum. Vefat eden kızın babası Ankara'ya yürümüştü uzun süre haber olmuştu, sizin neler hissettiğinizi düşünemiyorum bile.
    Sizden araç almak isterdim elinizde hangi araç var bilmiyorum ama şimdiden talibim.
    Güzel yazınız için ayriyeten teşekkürler.
    Bir teşekkür de konu sahibine, baya duygulu yazılar okuduk sayesinde.
  • 3 sene önce sattığım arabamı hala işe giderken yada dönerken görüyorum.
    Sanırım adamla aynı mahallede oturuyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

    Hocam o vahim olayı çok net hatırlıyorum. Vefat eden kızın babası Ankara'ya yürümüştü uzun süre haber olmuştu, sizin neler hissettiğinizi düşünemiyorum bile.
    Sizden araç almak isterdim elinizde hangi araç var bilmiyorum ama şimdiden talibim.
    Güzel yazınız için ayriyeten teşekkürler.
    Bir teşekkür de konu sahibine, baya duygulu yazılar okuduk sayesinde.
    Teşekkür ederim arkadaşım.. Şuan 4 Ocak da (malum ötv indirimiyle) Tiguan aldım.. Önceki aracım 2016 Golf 1.2 Comfortline DSG onu satmadım daha, yazı bekliyorum 2.el piyasası canlansın diye.. Henüz 23binde.. Yine, Boyasız, Sigarasız servis bakımlı Çok temiz.. Aklında bulunsun uyarsa bir aracımı da forum aracılığıyla satmış olurum.. Şehir dışındaysan tatillerimizde sana da uğrak yaparız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sattigimiz arabayi tesadufen oto pazarinda gormustuk.

    Uzerinden 2 sene gecmis olmasina ragmen km 25 bin kadar dusurulmustu. Kazali oldugunu bildigimiz halde kazasiz diye satiyorlardi

    Saticiya sorsan cumadan cikmaz
  • 4 Aracım oldu.

    1 tanesini galeriye takasa vermiştim ilçeye onu göremedim.
    Diğerini ara sıra görüyorum güvenlik almıştı hastane kapısında filan ara sıra
    Diğerini amcam aldı zaten görüyorum
  • Google Haritaya bakıyorum, bizim sokakta 2013 yılında kullandığım aracım duruyor.
  • 2004 yılında sattığım 2001 model gri seat toledo 1.8 imi 2014 yılında Kartalda E5 üstünde gördüm , yetişmeye çalıştım. Hala güzel gidiyordu valla.
  • Her sabah işe giderken görüyorum buz gibi havalarda yağmurda çamurda bir hüzün doluyor içim ta ki 1.6 atmosferik otomatik benzinli j kasa astramın 11-12 litre benzin içtiği aklıma gelinceye kadar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.