Şimdi Ara

Satılmıştır / Kullanılmamış Asus ROG Crosshair VII Hero AMD X470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılmıştır / Kullanılmamış Asus ROG Crosshair VII Hero AMD X470

    21.11.2019 tarihinde vatan bilgisayardan alınmıştır. Kullanmak nasip olmadı. Yeni nesil sistem toplamak için almıştım malum ryzen 5000 serisi işlemcilerin yüksek fiyatı yeni çıkan ekran kartlarının da madencilik stok sorunları yüzünden fiyatların yükselmesi sebebiyle sistem kurmaktan vazgeçtim. Fiyatlar bu seviyedeyken iyi bir sistem kurmak hayalden öteye geçmiyor maalesef. 


    Hiç kullanılmadı kutusundan dahi çıkarılmadı jelatinleri üzerindedir. Mağazadan alındığı gibi kutusunda duruyor. Kutusu içeriği faturası garanti belgeleri stickerları herşeyi ile tamdır. 3 yıl garantili garanti bitiş tarihi 14.02.2022 dir.


    Anakart AM4 soket kartlar arasında kalite bakımından üst seviyededir. İnternet ortamında gerekli incelemeler ve testleri mevcuttur. Zen 3 ryzen 5000 serisi işlemciler için bios güncelleyerek kullanabilirsiniz. Resmi sitesinde ryzen 5000 serisi için biosu mevcuttur.


    https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-crosshair/rog-crosshair-vii-hero-model/


    Telefonumun resim performası kötü olduğu için resimler kötü çıkmış :)



    Fiyat olarak : satılmıştır. İzmir içi elden İzmir dışı önce havale sonra kargo olmak üzere her yere kargolarım kargo alıcıya aittir.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Şubat 2022 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



  • aynı anakartı kullanıyorum yeni güncelleme ile Ryzen 5xxx serisi İslemci desteği ve sma destegide güncelleme ile geldi x470 chipsetindeki üçüncü anakartım (msi x470 Carbon ve x470 prime pro ) kısacası mükemmel bir anakart .Ryzen İslemci kullanıcılara tavsiyem kesinlikle anakart seçimini çok iyi yapmaları satıcı arkadasa da hayırlı satışlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Fiyat takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.