Şimdi Ara

SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1

    Arkadaşlar yeni bir laptop sipariş ettiğim için elimdeki laptobu satmak istiyorum.


    Kısaca özellikleri


    i7 4710 mq işlemci

    Gtx 870m ekran kartı

    16 gb (8*2) 1600 mhz

    240 gb adata su650 ssd

    500 gb hdd

    17.3'' full hd ekran


    Gelelim ürünün artı ve eksilerine.

    Artıları: Sound Blaster Cinema ses sistemi ile gerek hoparlör gerek kulaklık başarımı harika.

    Büyük kasa sayesinde fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi 34 derecelik Adana sıcaklığında yaptığım stres testinde hem erkan kartı hem işlemci %100 yük altında olsa dahi donanım için verilen maksimum sıcaklık değerlerine ulaşmıyor. Turbo fanın işini layıkıyla yaptığını söylemem gerek.


    Eksileri: Kasa büyük haliyle adaptör dahil ağılık 4 kiloyu buluyor ve taşıması biraz zahmetli.

    Sebebini bilmiyorum ama lan portu çalışmıyor. Tozlanmış olabilir bilmiyorum daha önce bir kez olsun kullanmamıştım. Geçen gün internetin hız testi için kabloyu taktığımda çalışmadığını farkettim. Zaten üzerinde Killer n 1202 wifi kartı var. 5ghz bandını da destekleyen çok güçlü bir wifi alıcısı. Haliyle lan bağlantısını hiç kullanmıyorum



    Kasada vuruk kırık yok. Kılcal çizikleri dışında yaşına göre gayet temiz bir laptop. Klavyede soyulma vs söz konusu değil.

    İşlemci ve ekran kartının termal macununu yaklaşık 15 gün kadar önce Arctic mx-4 ile yeniledim.

    Ekran kartı performansına gelecek olursak şahsen dota 2 ve cs oynuyorum. Laptopta oyun oynadığım söylenemez masaüstü sistemimde oynuyorum. Denemiş olmak adına sistemi yorsun diye pubg yükledim. 1920*1080 çözünürlük competitive ayarlarda sadece araçla hızla giderken arada 54-55 fpslere düştü. Genel olarak 70-75 fps ile sorunsuz oynuyor. Zaten notebookcheck ve techpowerup sitelerinindeki verilere göre ekran kartının performansı gtx1050 den bir tık geride görünüyor.



    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1
    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1
    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1
    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1
    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1
    SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1

    Testleri Adana'nın öğle sıcağında, fotoğraflarda da görüleceği üzere 34 derecede yaptım. Ekran kartı sıcaklıkları sizi yanıltmasın zira bu ekran kartı yeni nesil orta seviye kartlar gibi 50-60 watt değil, 100 watt güç çekiyor. Kaldı ki sadece ekran kartının teste tabii tutulduğu fotoğraftan görüleceği üzere ben bu sıcak havada 87 dereceyi geçiremedim. Nvidia kart için üst sıcaklık seviyesini 95 derece olarak belirlemiş. Klimalı ortamda yada Adana'nın cehennem sıcağından uzak bir yerde sıcaklıkların çok daha düşük olacağını söylememe gerek yok.


    Gelelim fiyata. Foruma biraz bakındım. Gerçekten fiyatlar içler acısı. Ben her sattığım üründe olduğu gibi fiyatı mantıklı bir çerçevede belirledim. Referans listemden sattığım ürünleri ne kadara sattığıma bakabilirsiniz fiyat bilgilerini ilanlarımdan kaldırmam ki insanlara referans olabilsin diye.

    Eğer forumda muadili performans ve özelliklerde bir ürünün daha ucuza satıldığını görürseniz ilana yorum atarak bana söylemekten çekinmeyin gerekli düzenlemeyi seve seve yaparım. Şahsen malını bulunmaz hint kumaşı sananlardan yada ilanına yorum atılınca bebek gibi ağlayanlardan değilim.


    Ürünün kutusu mevcut değil. Haliyle böyle bir aleti normal bir çantada kargolamak istemem. Bu sebeple satış sadece Adana içine olacak. Eğer Adana'da yaşamıyorsanız ve bir tanıdık aracılığıyla elden almak isterseniz tabi yardımcı olurum. Ancak o durumda kargolama süreci ile ilgili tüm sorumluluk ürünü teslim ettiğim kişiye kalır.


    Benim söyleyeceklerim bunlar. En ufak bir soru işareti olursa sormaktan çekinmeyin. İyi forumlar dilerim


    Hızlı iletişim: 554 860 30 90 Emre Karadağ


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • alperstain kullanıcısına yanıt
    Laptopun performansını bilmeden konuşuyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala satılık mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ignatius kullanıcısına yanıt

    hocam 10 ay öncesinin ilanını nasıl buldun gözünü seveyim SATILIK MONSTER TULPAR T7 V2.3.1 satılık değil kendim kullanıyorum. zamanında aldığım yeni laptobun bu eski çınar monsterın yerini tutmadığını görünce onu satıp monsterı kullanmaya devam ettim. oyun merağını masaüstü sistemde gideren bi kişi olarak bu ekran kalitesi ve sesi almak için yeni bir laptoba 20k+ ödemenin mantıksız olduğunu düşündüm

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Satma zaten pişman olursunuz. Urun favorilerdeydi o yuzden yazdim. Satarsanız pm bir tik uzağınızda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.