Şimdi Ara

SATILIK KUTULU WITCHER 3 GOTY VE DEUS EX MANKIND DIVIDED DAY ONE EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Her iki oyun da tertemizdir. Deus Ex'i cihaza bir kere takıp çıkardım o kadar oyunla gelen koda vs dokunmadım. İsteyene fotoğraf gönderirim. Antalya içi elden teslim, diğer illere kargo alıcıya ait olacak şekilde gönderim yapabilirim.
    The Witcher 3 GOTY - 80 TL
    Deus Ex Mankind Divided Day One Edition- 40 TL

    Her ikisini alana 100 TL yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkual -- 6 Ocak 2021; 23:10:49 >



  • arkadaşın satmaya niyeti yok ve ciddiyetsiz birisi
  • The Shawshank kullanıcısına yanıt
    Referanslarıma bakan şimdiye kadar neler sattığımı görür. Şunu şu fiyat yap diyorsun olmaz diyorum kargoyu şöyle yap diyorsun başka formül sunuyorum yine oyun fiyatını düşürmeye çalışıyorsun. Satacağım varsa da satmadım sana da iyi günler dedim en son. Senin gibi ölücülerle uğraşamam ciddiyetsizlik buysa evet öyleyim ama sen çok ciddisin tabi. Ha söyleyeyim indirim hiç olmaz değil uygun şekilde talep eden olursa yardımcı olurum ama ölücülük başka.
  • Evet baktım aynı ciddiyetsizliği başkalarına da yapmışsınız. Ben 10 tl indirim talep ettim toplam fiyatta siz olmaz dediniz bende tek üründe 10 tl indirim istedim o an kartımda o kadar olmadığı için. Olmaz iyi günler demişsiniz. Sonrasında hesaba para yatırdım atm den sizden iban istedim mesajımı gördüğünüz halde cevap vermediniz. 100tl lik ürüne 90 olsun kartımda 92 tl var demek mi ölücülük ? kargoyu da ödeyeceğim halde. Buna ölücülük diyemezsiniz kusura bakmayın. Sonrasında da zaten almak istediğimi belirttim ama siz kibirli bir şekilde cevap vermeye bile tenezzül etmediniz. İsterseniz 100 lerce ürünü başarılı bir şekilde satın ben kendi alışverişimi bilirim. Bir ürüne ufak bir pazarlık teklif ettik diye bu şekilde söyleyemezsiniz.
  • Böyle bir müşteriyi kaçırmak gerçekten meziyet ister.
  • BoSsOfDMaX kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben anlamadım indirim yoksa dediğiniz fiyat olsun demişim cevap alamıyorum taki sebebini bile burdaki yanıtında öğrendim garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.