Şimdi Ara

Satılık Kobo Glo HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Satılık Kobo Glo HD
    Merhaba arkadaşlar ürün bir arkadaşıma ait. Bu cihazdan pek anlamadığım için yazdıklarını aynen kopyalıyorum.

    Az kullanılmış Kobo Glo HD
    Aldığımda bir kaç ay kullandığım sonra ara ara çok az kullandığım e okuyucumu, tablet de aldığımdan dolayı satıyorum. Kesinlikle fiyatına değecek. 4gb hafızasıylaYüzlerce epub ve diğer formatlardaki kitabı çantanızda taşımayı sağlayacak. PDF için kullanılmamasını öneriyorum özellikle de resimler varsa, epublar için çok uygun bi cihaz. tabletlerden ve telefonlardan daha iyi bir okuma deneyimi sunuyor.

    Işıklı ve gece de okumayı sağlıyor. Gerçek e ink yüksek çözünürlüklü, ve yazılar ekrana çok yakın, bu anlamda, son model led ekranlı telefonları aratmıyor.

    e ink teknolojiden kaynaklı yavaşlık bu cihazda da var, telefonlardaki akıcılığı beklemeyin, ancak epub sayfa geçişleri özellikle son güncellemelerden sonra telefonlarla yarışır düzeyde.

    şarj uyuma durumunda 2 aya yakın gidiyor. kapalı durumda sınırsız :) eğer günde 5 saat kitap okuyorum derseniz haftada bir şarj edersiniz ki o da gayet iyi bir değer. en çok şarjı gece ışık açık okumalar yiyor. bu cihazda en iyi okuma performansını güneş ekrana direkt vururken alıyorsunuz telefonlardan farklı olarak.

    epubları usb ye dosya atar gibi stabilirsiniz ama ben calibre programını öneririrm

    Cihazın yanında yıpranmış kutusunu, şarz kablosunu, (adaptör yok,) ve aliexpressten aldığım pek kaliteli olmayan kapaklı kabını veriyorum. kılıfının kenarlarının kırık olduğu yanıltmasın, yere düşmedi alet hiç, ancak kılf kenarları kalitesiz plastik olduğundan kendiliğinden kırıldı. Satılık Kobo Glo HD Satılık Kobo Glo HD Satılık Kobo Glo HD Satılık Kobo Glo HD Satılık Kobo Glo HD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Fiyat Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.