Şimdi Ara

SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL
    Ürün 26 temmuz 2019 da hepsiburada.com üzerinden alınmıştır.2 yıl garantili üründür,13 ay garantisi kalmıştır. Aktif kullanıldı herhangi bir sıkıntısı yok. Genelde pubg ağırlıklı kullandım gayet memnundum.Jack üzerinden kullandım. Oyunlarda yer tayini konusunda çok iyidir gerekli eq ayarı ile harika işler çıkar . Ses belirginliği ve frekans aralığı netlik sağlıyor oyunda. Ses kartını genel olarak filmlerde kullandım Dolby atmos açınca sinema hissiyatı yaşatıyor. Satış sebebim yeni kulaklık aldım ve onu da bir ay kullanıp sürekli yeni deneyimler yaşamak isteyişimdir . İkinci el piyasasının absürt fiyat artışlarına denk geldiğimiz bu dönemde fırsatçılık yapan birçok arkadaşa denk geldim lakin ben bunu yapmayacağım. Fiyat olarak :900 TL kargo konusunda da forumdan kod alıp indirimli göndereceğim . İlgilenen veya herhangi bi sorusu olan arkadaş pmden ulaşabilir her zaman müsaitim . Bu arada kutu vs herhangi bir eksik yok.

    Özellikler

    Stüdyo sınıfı ses kalitesi ile daha net duyun

    HyperX imzalı hafızalı köpük, ödüllü konfor sunar

    Dayanıklı, güvenilir som çelik kasa

    Net bir iletişim için TeamSpeak™ ve Discord onaylı gürültü önleyici mikrofon

    Yeni nesil 50 mm sürücüler, hassas ses kalitesi sunar

    Çoklu platformlarla uyumlu


    Tak-Çalıştır Tip Dolby® Surround 7.1

    Simüle edilmiş yedi konumsal hoparlörün, yazılım veya kurulum gerekmeksizin sunduğu mesafe ve derinliğe sahip hassas ses sayesinde, ses eğlencenizi sinematik bir deneyime dönüştürün.
    Cloud Revolver S modelinde mevcuttur.

    DSP Ses Kartı ile Gelişmiş USB Ses Kontrol Kutusu

    USB dijital ses işleme özelliğine sahip ses kartı her türlü makinede birinci sınıf, kararlı ses kalitesi sunar. Klipsli ses kontrol kutusunda arka aydınlatmalı düğmeler bulunur. Bu sayede anında sessize alabilir, Dolby sesi devreye sokabilir, üç ekolayzır ön ayarı arasında geçiş yapabilir ve mikrofon ve çıkış seviyelerini düzenleyebilirsiniz.
    Cloud Revolver S modelinde mevcuttur.

    Yeni Nesil 50 mm Sürücüler

    Kulaklara paralel konumda olan 50 mm yönlendirmeli sürücüler, gelişmiş bas özellikleriyle canlı ve temiz bir ses kalitesi sunar.
    Cloud Revolver ve Cloud Revolver S modelinde bulunur.
    HyperX İmzalı Hafızalı Köpük

    Ödüllü HyperX hafızalı köpük benzersiz bir konfor seviyesi sunarak, daha uzun süre ve daha konforlu oyun oynamanıza olanak sağlar.
    Cloud Revolver ve Cloud Revolver S modelinde mevcuttur.








    SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL SATILIK HYPER X REVOLVER S İNDİRİM 900 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.