Şimdi Ara

SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)
    İyi akşamlar arkadaşlar, az kullanılmış Hyper X Cloud 2 kulaklığımı satıyorum. Kozmetik açıdan hiçbir sorunu yoktur. Kutu fatura ekstra kulak süngeri her şey bulunmaktadır. 2017 temmuzda almıştım ancak kulak üstü kulaklıkları çok sevmediğim için kenarda durdu öyle.
    İstediğim fiyat 475 TL 0ların fiyatı az çok belli, Tercihim istanbuldan elden teslim etmek. 05350209836 numarasından istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz istediğinz kadar fotoğraf video herhangi bir ses testini talep edebilirsiniz.(PAZARLIK VARDIR) Tekrardan iyi akşamlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Up
  • up
  • SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)SATILIK Hyper X Cloud 2(FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)(FİYATTA İNDİRİM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 17 Aralık 2018; 21:8:24 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.