Şimdi Ara

Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, bir süredir kullanmakta olduğum kamera setidir. Elimde 3 adet var ve 4K'ye geçecek olmam nedeniyle üçünüde satmak istiyorum. Kameralar Amazon Türkiye'den satın alınmıştır, faturaları, kutu, kutu içerikleri ve garantileri vardır. (03.02.2019 faturalı)

    Üç kamera da özenle titizlikle kullanılmıştır, sıfırdan farkı yoktur.

    Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405
    Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405
    Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405Satılık en uygun youtuber camerası Sony CX-405


    Özellikleri;

    1080P 50P ya da 25P kayıt.
    Dahili Stereo Dolby Mikrofon.
    180 dönebilen ekran
    Micro SD karta kayıt imkanı.
    Ortalama 2 saat çekim yapabilen batarya. (Çekim sırasında istersen prizden isterseniz powerbank ile kayıt yapabilirsiniz.)
    Kayıt için süre sınırı yoktur. İçindeki SD kartınızın el verdiği ölçüde saatlerce kayıt yapabilirsiniz.
    Aynı anda 3 farklı kayıt yapabilirsiniz. Yüksek kalite, düşük kalite ve foto çekimi.
    Çekim yaparken HDMI kablo ile TV, monitör ya da çoklu capture kartına çıkış yapabilir ve aynı anda kendinizi izleyebilir, kayıt yapabilir hatta kurgu bile yapabilirsiniz.

    Kameranın kendi yaptığım incelemesi



    Sıfırlarının fiyatlarını göz önüne aldığımda istediğim rakam tanesine 1300TL. Üçünü de alana güzel süprizlerim olacak. Tekliflerinizi PM'den yapın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 14 Ocak 2020; 9:0:41 >







  • donanimhaber eski üyesisiniz gördüğüm kadarıyla. bu da demek oluyor ki doğru bir adam olup doğru davranışlar sergiliyor olmanız gerekli. bu yüzden bende yazdığınız fiyatın sıfır fiyatının bile üstünde olduğunu bildirmek için hepsiburda ve mediamarkt gibi sitelerden sayfalar paylaştım..ayrıca ikinci el bir ürüne sıfır fiyatının üstünde rakam isteyemezsiniz burada . yok öyle bir dünya
    ben ürünün fiyatını baskıyla size düşürteyimde alayım derdinde değilim. sadece ikinci el ürüne sıfır fiyatı istemenizi etik bulmadığım için. farkındaysanız, başlangıçta yorum bile yapmadan sadece daha uçuza aynı ürünün sıfırlarının alınabileceğini gösterdiğim site sayfalarıyla size salık verdim sadece, . ve siz memnun olsanız da olmasanız da bu forum sayfaları hepimizin görüşüne ve yorumuna açıktır. siz dediğiniz gibi dilediğiniz fiyatı belirlemek özgürlüğüne sahipsiniz. bende bu rakamı fahiş buluyorsam buradan tenkit etme hakkına sahibim. demokratik hak yani kısacası. buradaki ana amaçta yeterince araştırma yapmadan bu fahiş fiyata kanabilecek forumdaşların zarar görmesine engel olmak. zaten bu forum sitesinin ana amacı da bu değil mi, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz böylelikle. burada kesiyorum ve hayırlı satışlar diliyorum.
  • İndirime girmiş ne güzel.
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-hdr-cx405-1175526.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAjw1cX0BRBmEiwAy9tKHulFSR9ZJCjzN13gi5_SmhbUOAms118Jj3LPQVMh0CqekvgIUhpnKBoC5Q0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    yukarıdaki rakamla hiç bir hısım ve akrabalığı olmayan, mantıklı bir rakam güncellemesi yaparsanız. bir tanesine talip olabilirim. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 12 Nisan 2020; 1:55:57 >




  • Link çalışmıyor ürün stokta kalmamış herhalde, bakın kaçırdınız indirimi.
  • anlaşıldı sen eğlenmek için açmışsın bu konuyu. yoksa ikinci el kameraya sıfır kamera fiyatı koymak çok mantıkla bağdaşmıyor.
  • Ben satıcı olarak istediğim fiyatı isteyebilirim ürünlerime, siz dalga geçiyorsunuz sanırım ki sürekli sağda solda kampanyaları önüme getirip al bak fiyat bu, buna göre daha da indirip yaparsan alırım diyorsunuz, bir nevi lütfediyorsunuz bana malımı aldığınız için. Açık ve net konuşayım, 2002'den beri 2. elini kullanırım buranın ve TOK SATICIYIMDIR. Fiyatımı belirlemişim, piyasasınıda iyi biliyorum. Anlık düşüşler beni ilgilendirmiyor, anlık kampanya yakalarsanız gidip oradan alabilirsiniz. Neden benim önüme link getirip duruyorsunuz? Üstelik PM denen birşey var, PM'den yazacağınıza konu içine yazıyorsunuz birde. =) Bu ürünün sıfırı şu an 1500-1600TL aralığında ben hadi 200TL ucuza verdiğimi düşünelim, 3 kamerada 600TL indirim yapmış oluyorum. 3ünü alana hediyelerimde olacak. Haa satılmazsa dursun kenarda, pek önemli değil açıkçası. Umarım size yeteri kadar açık ve net cevap verebilmişimdir. Artık anlık kampanyalarla konumu kirletmezsiniz, sıcak fırsatlara bu linkler ile konular açabilirsiniz.

    İyi günler.




  • donanimhaber eski üyesisiniz gördüğüm kadarıyla. bu da demek oluyor ki doğru bir adam olup doğru davranışlar sergiliyor olmanız gerekli. bu yüzden bende yazdığınız fiyatın sıfır fiyatının bile üstünde olduğunu bildirmek için hepsiburda ve mediamarkt gibi sitelerden sayfalar paylaştım..ayrıca ikinci el bir ürüne sıfır fiyatının üstünde rakam isteyemezsiniz burada . yok öyle bir dünya
  • Konu uzamaya devam edecek sanırım, size şöyle anlatmaya çalışayım. Ürünün sahibi ürününe istediği fiyatı isteyebilir. Buna kimse karışamaz. Satıcının fiyatı yüksek ise zaten ürün satılmaz ve satıcı acil satmak istiyorsa fiyatını aşağı çeker. Basit iktisat kanunudur bu zaten. Neyse, anlık indirimler nedeniyle fiyatı aşağı çekmeyi düşünmüyorum. Şu an baktığımda en ucuz 1507,21TL ile amazonda satılıyor. Ben 1300TL istiyorum, demek ki sıfır fiyatından düşük. Bu arada eğer ürünü almak istiyorsanız fiyatı belirtmişim. Almak istiyorsanız bu fiyattan alışveriş yapabiliriz, almayacaksanız fiyatı düşürmeyeceğim.

    İyi forumlar.
  • ben ürünün fiyatını baskıyla size düşürteyimde alayım derdinde değilim. sadece ikinci el ürüne sıfır fiyatı istemenizi etik bulmadığım için. farkındaysanız, başlangıçta yorum bile yapmadan sadece daha uçuza aynı ürünün sıfırlarının alınabileceğini gösterdiğim site sayfalarıyla size salık verdim sadece, . ve siz memnun olsanız da olmasanız da bu forum sayfaları hepimizin görüşüne ve yorumuna açıktır. siz dediğiniz gibi dilediğiniz fiyatı belirlemek özgürlüğüne sahipsiniz. bende bu rakamı fahiş buluyorsam buradan tenkit etme hakkına sahibim. demokratik hak yani kısacası. buradaki ana amaçta yeterince araştırma yapmadan bu fahiş fiyata kanabilecek forumdaşların zarar görmesine engel olmak. zaten bu forum sitesinin ana amacı da bu değil mi, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz böylelikle. burada kesiyorum ve hayırlı satışlar diliyorum.
  • Sizinle aynı dili konuşuyor ama anlaşamıyoruz o nedenle uzatmayacağım daha fazla. Siz doğru bildiğiniz gibi davranmaya devam edin lütfen ama benim konuma bir daha alıcı değilseniz mesaj atmayın lütfen. Anlık indirimleri gelip savunan bir zihniyet ile iletişim kurmaya çalışmak çok yorucu.
  • 500 cash , kargo sizden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.