Şimdi Ara

SATILIK EFSANE RAZER VİPER ULTİMATE + CHARGE DOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    -Merhaba ürün yurt içi faturalı olup henüz 5
    aylıktır.19 ay daha Türkiye garantisi devam etmektedir.Kondisyon olarak sıfır ayarında olup full kutu ve içeriği mevcuttur.Şuan e-sports sınıfı tartışmasız en iyi kablosuz mousetur.Birçok profesyonel oyuncu ve yayıncının kullanmış olduğu özellikle valorant,csgo ve pubg için performansı muazzam top tier bir moustur.Dünyanın en prestijli mouse inceleme platformu olan Rocket Jump Ninja sitesinde top40 mouse arasında 1. sıradadır.Daha iyisi yok.
    Fiyat: 1050 TL

    SATILIK EFSANE RAZER VİPER ULTİMATE + CHARGE DOCK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpaciino -- 2 Aralık 2020; 20:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Logitech G Pro X Superlight var yalnız 1. sırada hocam
    Hayırlı satışlar :)
  • L3ON- kullanıcısına yanıt
    Gramaj yarışına girilmiş sanki, 1. Sırayı alma sebebi de bu gibi görünüyor Logitech’in. Yoksa hero sensörü razer 3390 (pmw 3389) sensörle kıyaslamam bile. Açık ara 3390 önde.
  • RascH kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, mouse’un kalitesine herhangi bir lafım yok zaten ancak satıcı arkadaşın kendi belirttiği sitede durumun söylenenden farklı olması komiğime gitti sadece
  • L3ON- kullanıcısına yanıt
    Benim de garibime gitti zaten nasıl oluyor da gramajla liste yerinden oynuyor. Ticari/reklamvari Bi müdahale var diye düşünmedim değil. Çünkü gerçekten sensör konusunda açık bi fark var. Artık dikkate almam diye düşünüyorum rjn’yi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L3ON-

    Logitech G Pro X Superlight var yalnız 1. sırada hocam
    Hayırlı satışlar :)
    yeni çıkana mı diyorsun hocam ? onun hakkında pek bilgim yok açıkçası :)
  • hocam ben önceden koyduğumuda liste böyle değildi bence de gramaj olayı çok saçma mouse ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum illa almanıza gerek yok :d
  • şu an aktif olarak s1 ve bunu kullanıyorum aralarındaki farkları isteyene söylerim merak eden varsa özelden cevaplarım. Daha önce corsair dark core g703 rival310 razerın eski bir modeli vardı bu şekilde genel olarak.
  • Hocam Mamba Elite den S1 e geçmeyi düşünüyorum. İkisini de kullandıysan bana bir fikir verirmisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batueyb

    Hocam Mamba Elite den S1 e geçmeyi düşünüyorum. İkisini de kullandıysan bana bir fikir verirmisin
    Hocam size vereceğim cevap merak eden biri varsa ona da cevap şeklinde olsun .
    S1 tutuş olarak daha dolgun biraz daha ağır click sesleri yumuşak razerın daha sesli farklı ni click sensörleri de razer önde hız olarak razer önde wireless olması çok iyi ama S1 hiç kötü bir mouse değil çok sorunsuz bir mouse tak çıkar click scroll lock vs herşey çok yerinde yumuşak bi his var . S1 de razere göre sevmediğim şeylerden biri ter ve yağ tutması tabi razer çok muazzam mat bir yüzey kullanmış hiç ter yağ bişey yapmıyor. Onun dışında aklıma gelen bişey yok yani genel olarak S1 alan bir insanın bana göre memnun olmama ihtimali çok az. Max. Tutuşlar farklı gelir ben g703 ten geçince çokta garipsemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anladım hocam çok teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile büyük farklar yok aralarında hatta Mamba Elite daha ileri bir mouse gibi duruyor. Açıkçası sıkılmışlık var üzerimde değiştirmek istiyorum mousemi. Fakat bu açıklamadan sonra fikrimi G900 ve G903 tarafına yönlendireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batueyb

    Anladım hocam çok teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile büyük farklar yok aralarında hatta Mamba Elite daha ileri bir mouse gibi duruyor. Açıkçası sıkılmışlık var üzerimde değiştirmek istiyorum mousemi. Fakat bu açıklamadan sonra fikrimi G900 ve G903 tarafına yönlendireceğim.
    Hocam şöyle diyim şu an zowie kısmında en yeni en iyi mosue s serisi ama kıyasladığımız diğer mouse neredeyse onun iki buçuk katı fiyat bandında bir mouse genel olarak zowie kullanan bir insanın ben kolay kolay mouse değişeceğini düşünmem ben alıştım çünkü baya o yüzden razer satışta. Logitech g703 sorunluydu bende orta click onun dışında iyiydi gayet çift tıklama hatası oluyor diye biliyorum onlarda umarım sizin başınıza o sorun gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kolpaciino hocam corsair tarafında önerebileceğiniz kablosuz bi maouse var mı ? Tüm setim corsair o yüzden bi eksiğim fare kaldı onuda corsair almak istiyorum. yoksa bu fareyi alırdım.
  • Fiyata revize şart. Ürünün sıfırı adekste 1129 TL'ye alınabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exzeriyet

    @kolpaciino hocam corsair tarafında önerebileceğiniz kablosuz bi maouse var mı ? Tüm setim corsair o yüzden bi eksiğim fare kaldı onuda corsair almak istiyorum. yoksa bu fareyi alırdım.
    Hocam Corsair dark core kullandım o bana baya ağır geldi hantal geldi açıkçası ama bu durum tamamen değişkenlik gösterir bence takım dizmek yerine her ürünün markalardaki öncü cihazlarını deneyin bu mouse kesinlikle premium bir mouse yani gözü kapalı tavsiye ederim onun dışında sizin kullandığınız bir model varsa oradan yardımcı olabilirim. En azından ne tür beğendiğinizi anlamış olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elano68

    Fiyata revize şart. Ürünün sıfırı adekste 1129 TL'ye alınabiliyor.
    :) adeks bunu beğendi :) konuştuk hocam özelden ben ürünü ikinci el aldım ve bu seviyede aldım daha ucuza veren arkadaş varsa kendisinden alınabilir ürün. Maalesef forumda ikinci el ucuz ürün yok bende durduk yere zarar edemem . Zaten genel olarak hep ucuz veriyorum ürünleri . Merak eden 2011 den bu yana ilanlarıma tek tek bakabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İCUE uyumlu aldım görsellik amaçlı ondan hocam.Pençe tutuşu ile kullanıyorum.Yanlız hiç denemediğim için kalite ve kullanım deneyimim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exzeriyet

    İCUE uyumlu aldım görsellik amaçlı ondan hocam.Pençe tutuşu ile kullanıyorum.Yanlız hiç denemediğim için kalite ve kullanım deneyimim yok.
    Yani hocam bende biraz riske girerek dene yanıl yaptım. Böylelikle denemiş oluyorum çoğu şeyi dark core daha çok palm bende pençe ağırlıklı tutuyorum bana göre düz simetrik mouselar buna daha uygun yani ilanımdaki ürün gayet uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RascH

    Gramaj yarışına girilmiş sanki, 1. Sırayı alma sebebi de bu gibi görünüyor Logitech’in. Yoksa hero sensörü razer 3390 (pmw 3389) sensörle kıyaslamam bile. Açık ara 3390 önde.
    Razer'in sensörünü üstün kılan ne acaba?
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Pixart pmw 3389 keskin, çok net kısacası tutarlı bir sensör. Hero ve 3389’u yakın aralıklarka kullandığınızda anlayabiliyorsunuz. Örneğin Hero’da zaman zaman (csgo’da özellikle) bi sarsılma, titreme hissiyatı oluşuyor. 3389’da hiç karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.