Şimdi Ara

Satılık Cold War + Warzone hesabı Dark Aether,DM Ultra + Bütün BPler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Satılık Cold War + Warzone hesabı Dark Aether,DM Ultra + Bütün BPler

    Arkadaşlar iş hayatına başlayacağım için artık oyuna pek vakit ayıramayacağım o yüzden satma kararı aldım.

    *Öncelikle ilanı hızlıca açıyorum zamanla güncellemeler,fotolar vs yükleyeceğim.Onun dışında hesabı merak eden arkadaşlara discord üzerinden yayın açarak gösterebilirim.

    *MW 2019 çıktığında ilk battle pass olan 1. sezon 80 levele kadar kasılmış, devamında 2-3-4-5-6 ve Cold Warın çıkışı ile yeni sezon 1-2-3-4 komple 100 levele kadar satın alınıp bitirilmiştir.Şuan devam etmekte olan 5. sezon ise 90. leveldedir ve 1 günde bile bitirilebilir durumdadır özetle battlepassler tamdır.

    *Hesapta sadece Cold War bulunmaktadır.Standart Editiondur.DM Ultra ve Zombi Camo olarak bilinen Dark Aether açıktır.Bu kaplamaları Warzone hesabınızda da kullanabilirsiniz.Hepsi tamamen el emeği ile açılmıştır hiçbir şekilde custom lobby,bot lobby,bug,hile kullanılmamıştır zaten statlara baktığınızda anlayabilirsiniz.

    *Bütün battlepassler yapıldığı için roze-mara gibi operatörlerin skinleri ve elbette battlepass ile gelen bütün blueprintlerde açıktır.Ekstra olarak zaman zaman sadece eventlere özel verilen birçok kaplama,ccharm ve stickerda mevcuttur.

    *Warzone şuan bilgisayarımda yüklü olmadığı için fotoları ekleyemedim fakat en kısa zamanda indirip ekleyeceğim.Görseldeki bundlelara ek olarak Ghost Azrail bundle,Ram-7 ve augun pembe tracer bundle,ve kırmızı tracerlı m4a1 bundleı da mevcuttur.

    *Battlenet hesabında isim değiştirme hakkı yoktur(İsterseniz battlenetten yanlış bilmiyorsam 10$ karşılığında isim değiştirebilirsiniz) fakat oyun içinde gözüken isminizi değiştirebilirsiniz.

    *Battlenet hesabı ve activision hesabı komple alıcıya verilecektir sonrasında kendi mailiniz üzerine alabilirsiniz.Süreci bilmiyorsanız yardımcı olurum beraber hallederiz discorddan.

    *Ek olarak şeffaflık gereği şunu belirteyim ki hesabın ilk sahibi değilim.Yaklaşık 7-8 ay önce forumdonanımda eski ve referans sahibi bir üyeden aldım.Kendisi aynı zamanda şuan bilinen bir warzone yayıncısı olduğu için direkt buraya ismini yazamayacağım fakat alıcıya konu ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılacaktır içiniz rahat olsun.

    *Görsellerde ekleme ve fiyat üzerinde değişiklik yapabilirim şuan piyasayı çok bilmiyorum eş dostun önerisi üzerine bir fiyat yazdım konu ile ilgili bilgili arkadaşlarda fiyat tavsiyesinde bulunursa sevinirim maksat hızlı satayım istiyorum.

    **Güncelleme : 5. sezon bp de bitirilmiştir 1600 CP bulunmaktadır.

    Satılık Cold War + Warzone hesabı Dark Aether,DM Ultra + Bütün BPler


    Satılık Cold War + Warzone hesabı Dark Aether,DM Ultra + Bütün BPler



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • Fiyat takip

  • Oyun battle.net üzerinden mi satın alındı yoksa rus sitelerinden falan mı? (Ödeme euro veya dolar mı gözüküyor). Telefon numarası değiştirilebilir durumda mı? Bir de kill sayısı, oyun süresi gibi istatistikleri ss olarak atabilir misiniz? Warzone KDA'sı kaç?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedo54 -- 12 Ekim 2021; 20:1:2 >
  • Hesap forum dışı satılmıştır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.